motanulmurg Reputație: 0 Postat Mai 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2017 Buna; cautam o maseuza care sa ne ofere un masaj de relaxare terminat cu finalizare orala pentru amandoi (eu si sotia), din partea maseuzei. Noi avem 37 de ani, curati, draguti. Asteptam propuneri
aladinadi Reputație: 2 Postat Mai 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2017 salut!Bella era o varianta fff ok singurul lucru care nu-l oferea (din cate stiu eu)finalizarea orala pt partea masculina a cuplului dar nu s-a mai auzit nimic nou despre ea pe aici.Sincer o urmarim si noi pt un masaj de ceva timp!Anyway daca aflati ceva sau gasiti ceva misto lasati si voi un mesaj ca si noi suntem interesati de ceva frumos!Merci !Zi buna!
motanulmurg Reputație: 0 Postat Mai 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 22, 2017 Am sunat la Bella dar intra mesageria vocala!
aladinadi Reputație: 2 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Da . Se pare ca s-a retras sau a luat o pauza mai lunga!😀Oricum daca gasesti ceva lasa-mi si mie un mail pe aladinadi@ yahoo.com sau pe ninfomane. Pe la saloanele de masaj noi nu am mai fost de ceva ani buni asa ca nici aici nu te pot ajuta cu noutati!!zi buna!!!
attractionclub Reputație: 2 Postat Mai 25, 2017 Postat Mai 25, 2017 Buna! La salonul nostru avem serviciul de masaj erotic pentru cupluri in mai multe variante. cu o maseuzacu doua maseuzesau mixt, cu un maseur si o maseuza. Am lansat de curand si serviciul de masaj erotic pentru femei cu un maseur. http://nimfomane.com/forum/topic/89767-attraction-club-massage-0734-766-416/
Postări Recomandate