raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 25, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 25, 2017 esti nebun:)))))))))))))))))))))))) Ca-ntotdeauna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2017 Postat Mai 25, 2017 cum se spune la nimfomanie la barbati? .....o fii din ala si dac ”saraca ” ii da de 3 ori pe zi si nu se satura ce sai faca? Cazuri rare.Deja de la a 3-a oară nu prea mai are ce sa scoată. Plus de asta,e...saturația.Dar în principiu, dacă o femeie nu știe sa țină bărbatul acasă,degeaba vorbește după aceea.Dacă pierde timpul cu gelozii,istericale, e același rezultat. Ca s-o distilez, de aceea am zis,demult ca "sa vezi bârna din ochiul tău,apoi paiul din ochiul celuilalt "Hrană pentru minte și suflet. 2
curioasaaa Reputație: 157 Postat Mai 25, 2017 Oras:Peste tot si nici unde Oras:Peste tot si nici unde Postat Mai 25, 2017 Cazuri rare.Deja de la a 3-a oară nu prea mai are ce sa scoată. Plus de asta,e...saturația.Dar în principiu, dacă o femeie nu știe sa țină bărbatul acasă,degeaba vorbește după aceea.Dacă pierde timpul cu gelozii,istericale, e același rezultat.Ca s-o distilez, de aceea am zis,demult ca "sa vezi bârna din ochiul tău,apoi paiul din ochiul celuilalt "Hrană pentru minte și suflet.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2017 Postat Mai 25, 2017 Eu merg la somnMi e mila de voi, sunteți în mare parte oameni de cea mai joasă speță, bețivi ordinari de cârciumăDacă vedeți sticla plina cu alcool și o femeie goala cu se pare că sunteți realizațiMă întreb ce o fi în capul vostru. Nimic, probabil.Iar fetele care se prostituează și va baga in seama, o fac pentru banii vostri, altfel nu sunteți buni de nimic.Ai incercat apa cu degetul si acum ai fost prinsa la mantinela.Si incepi sa faci generalizari...Total fals. 1 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 25, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 25, 2017 ...... 3 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 26, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 26, 2017 vad ca te racaie ... hai sa-ti mai dau 2 ponturicauta in torpedoul masinii si ai sa gasesti un prezervativverifica-i chilotii, daca ii are luati pe dos, e clar ca a vizitat o fatuca AI o logica de doi bani. Multi nu purtam chiloti iar prezervativele stau la roata de rezerva sau in trusa medicala. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Eu le mai pun prin portofel.Strategic. Ca după ce găsește banii,gata.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 AI o logica de doi bani. Multi nu purtam chiloti iar prezervativele stau la roata de rezerva sau in trusa medicala. eu am fost doar shugubeatza... in fine, nu am chef de contre cu nimeni 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 eu am fost doar shugubeatza... in fine, nu am chef de contre cu nimeni esti abatuta ...sa inteleg ?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 esti abatuta ...sa inteleg ?Suferă de dorul pulii.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache! Of, tot eu să vă-nvăț 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache! Of, tot eu să vă-nvăț Wow, Vaness-o sunt siderat cand vad o femeie care stie tehnica 5 7
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 esti abatuta ...sa inteleg ? nici macar abatuta... tre'doar sa-mi iau inima in dinti sa ma mobilizez
promovator Reputație: -530 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 tre'doar sa-mi iau inima in dinti sa ma mobilizezAdica in sfarsit te-ai hotarat sa te ridici in picioare pe acest cadruhttp://www.produse-ortopedice.com/pozeproduse/12.jpg 4 6
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 Adica in sfarsit te-ai hotarat sa te ridici in picioare pe acest cadruhttp://www.produse-ortopedice.com/pozeproduse/12.jpg nici chiar asa inca nu am nevoie de el desi am unul chiar in fata ochilor, real nu in poza PS:incerci sa fii spiritual ca intotdeauna dar nu-ti iese prea bine ... mai exerseaza
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache! Of, tot eu să vă-nvăț Nevoia te-a învățat cum să procedezi? 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache! Of, tot eu să vă-nvăț Vezi de treaba, nu toate sunt "culcalatoriste" )Eu folosesc Edge.Da,mai șterg istoricul,dar nu ajunge soatza pana acolo...ea ma cheamă tot pe mine când vrea sa-și copieze muzică în telefon.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 Nevoia te-a învățat cum să procedezi? auzisem de lectiile gratuite pe care le da ma-ta
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 auzisem de lectiile gratuite pe care le da ma-taHuiduma,eu zic să-i sugi pula lui tac-tu,poate așa ai parte de juma din pensia lui.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 Huiduma,eu zic să-i sugi pula lui tac-tu,poate așa ai parte de juma din pensia lui. in privinta tatei, ma-ta s-a oferit sa-i faca tot tacamul... moca. Deci pensia tot la mine ramane
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Aveț draci pă voi? 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 rau de tot ....ii freaca Aghiuta
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 eu am fost doar shugubeatza... in fine, nu am chef de contre cu nimeniAha, deci nu vrei sa iti dea contre nimeni? Pai asta e hazul in doggy styile-capra, exact contrele))) Nu mai zi ca pierzi clientii..... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum