Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

esti nebun:)))))))))))))))))))))))) 

Ca-ntotdeauna! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cum se spune la nimfomanie la barbati? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .....o fii din ala si dac ”saraca ” ii da de 3 ori pe zi si nu se satura ce sai faca?  :laugh2  :laugh2

Cazuri rare.Deja de la a 3-a oară nu prea mai are ce sa scoată. Plus de asta,e...saturația.

Dar în principiu, dacă o femeie nu știe sa țină bărbatul acasă,degeaba vorbește după aceea.Dacă pierde timpul cu gelozii,istericale, e același rezultat.

Ca s-o distilez, de aceea am zis,demult ca "sa vezi bârna din ochiul tău,apoi paiul din ochiul celuilalt "

Hrană pentru minte și suflet.

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nici unde
  • Oras:Peste tot si nici unde
Postat

Cazuri rare.Deja de la a 3-a oară nu prea mai are ce sa scoată. Plus de asta,e...saturația.

Dar în principiu, dacă o femeie nu știe sa țină bărbatul acasă,degeaba vorbește după aceea.Dacă pierde timpul cu gelozii,istericale, e același rezultat.

Ca s-o distilez, de aceea am zis,demult ca "sa vezi bârna din ochiul tău,apoi paiul din ochiul celuilalt "

Hrană pentru minte și suflet. :iagree  :iagree

Vizitator
Postat

Eu merg la somn

Mi e mila de voi, sunteți în mare parte oameni de cea mai joasă speță, bețivi ordinari de cârciumă

Dacă vedeți sticla plina cu alcool și o femeie goala cu se pare că sunteți realizați

Mă întreb ce o fi în capul vostru. Nimic, probabil.

Iar fetele care se prostituează și va baga in seama, o fac pentru banii vostri, altfel nu sunteți buni de nimic.

Ai incercat apa cu degetul si acum ai fost prinsa la mantinela.

Si incepi sa faci generalizari...

Total fals.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

......

post-70730-0-79986400-1495705444_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

vad ca te racaie ... hai sa-ti mai dau 2 ponturi

cauta in torpedoul masinii si ai sa gasesti un prezervativ

verifica-i chilotii, daca ii are luati pe dos, e clar ca a vizitat o fatuca

=))

AI o logica de doi bani. Multi nu purtam chiloti iar prezervativele stau la roata de rezerva sau in trusa medicala.

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu le mai pun prin portofel.Strategic.

Ca după ce găsește banii,gata.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

eu am fost doar shugubeatza... in fine, nu am chef de contre cu nimeni

esti abatuta ...sa inteleg ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache!

Of, tot eu să vă-nvăț  :kiss3

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Voi, ăștia cu ștersul istoricului, de vă dați deștepți! Hai să vă dau câteva sfaturi de detectiv ratat. Așa încep suspiciunile. Folosiți incognito, în pana mea. Sau, și mai bine, ștergeți căutările dubioase una câte una. În plus, dacă aveți gmail, google stochează toate căutările, chiar dacă le-ați șters din browser. La fel de bine și frumos stochează și locațiile în care ați fost, cât ați stat, parolele de pe diverse site-uri și multe altele. Nu uitați nici de memoria cache!

Wow, Vaness-o sunt siderat  cand vad o femeie care stie tehnica :laugh2 :bow

• Like 5
  • Minus 7
Postat

tre'doar sa-mi iau inima in dinti sa ma mobilizez

Adica in sfarsit te-ai hotarat sa te ridici in picioare pe acest cadru

http://www.produse-ortopedice.com/pozeproduse/12.jpg

• Like 4
  • Minus 6
Reputație: 1930
Postat

Adica in sfarsit te-ai hotarat sa te ridici in picioare pe acest cadru

http://www.produse-ortopedice.com/pozeproduse/12.jpg

nici chiar asa =)) inca nu am nevoie de el desi am unul chiar in fata ochilor, real nu in poza :P

PS:

incerci sa fii spiritual ca intotdeauna dar nu-ti iese prea bine ... mai exerseaza

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Nevoia te-a învățat cum să procedezi?

• Like 5
Vizitator
Postat

Vezi de treaba, nu toate sunt "culcalatoriste" :))

Eu folosesc Edge.Da,mai șterg istoricul,dar nu ajunge soatza pana acolo...ea ma cheamă tot pe mine când vrea sa-și copieze muzică în telefon.

Reputație: -1394
Postat

rau de tot ....ii freaca Aghiuta  :)

Postat

eu am fost doar shugubeatza... in fine, nu am chef de contre cu nimeni

Aha, deci nu vrei sa iti dea contre nimeni? Pai asta e hazul in doggy styile-capra, exact contrele))) Nu mai zi ca pierzi clientii..... :blushing2  :blushing2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...