Sari la conținut

Muie Angela

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/23/manchester-terror-attack-everything-know-far/

No militant group has claimed responsibility so far but Islamic State supporters celebrated on social media. Twitter accounts affiliated to the militant Islamist group have used hashtags referring to the blast to post celebratory messages, with some users encouraging similar attacks elsewhere.

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Bai, tu esti cel mai handicapat si involuat millennial posibil.

Termina cu prostiile astea gen pegida, ca te ia valul.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

ma doare in cot de ce s-a intamplat in manchester, eu locuiesc in Romania, Ploiesti si aici nu o sa fie niciodata teroristi

Postat

ma doare in cot de ce s-a intamplat in manchester, eu locuiesc in Romania, Ploiesti si aici nu o sa fie niciodata teroristi

Ai uitat de haules baules care te terorizeaza psihic de fiecare data cand iesi din casa.

• Like 3
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

S-o sugă toţi poponarii care au lăsat maimuţele să umble libere în Europa.

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

De ce sa te doara-n cot ?!  :slap2  In Anglia sunt plecati la munca multi romani, mai ales in Londra, Liverpool si Manchester. Eu am un var plecat la munca in Manchester.  Am stat cu sufletu la gura cand am aflat stirea la TV dar din fericire varu meu nu se afla in acel moment in locul unde s-a produs atentatul.  Chiar daca pe tine te doare-n cot sau unde PL mea te-o mai durea, nu toti sunt indiferenti ca tine. :no2  E adevarat ca-n Ploiesti n-au fost pan-acum atentate teroriste iar probabilitatea sa fie e mica dar Doamne fereste. :pope  Nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva viitorul.  ;)

Postat

De ce sa te doara-n cot ?!  :slap2  In Anglia sunt plecati la munca multi romani, mai ales in Londra, Liverpool si Manchester. Eu am un var plecat la munca in Manchester.  Am stat cu sufletu la gura cand am aflat stirea la TV dar din fericire varu meu nu se afla in acel moment in locul unde s-a produs atentatul.  Chiar daca pe tine te doare-n cot sau unde PL mea te-o mai durea, nu toti sunt indiferenti ca tine. :no2  E adevarat ca-n Ploiesti n-au fost pan-acum atentate teroriste iar probabilitatea sa fie e mica dar Doamne fereste. :pope  Nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva viitorul.  ;)

Da-te-n doba de tembel, poate romanu' zidar din UK e mai important decat copiii aia omorati aseara.

• Oras:86.925026 27.987850
Postat

sale cante salam lanmormantare

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Da-te-n doba de tembel, poate romanu' zidar din UK e mai important decat copiii aia omorati aseara.

Printre englezii aceia omorati puteau fi si copii romani, din fericire pentru Romania nu se aflau si confrati d-ai nostri.  Dar ce sa-ntelegi tu, cand ai mintea prajita de la atatea  'legale' care le-ai tras pe gura si nas. :slap2  Hai du-te tare unde-oi vedea cu ochii, ca n-am chef de polemici cu tine !!!

• Oras:Bucuresti
Postat

Tu gandesti prea alba sau neagra.

Cine a creat refugiatii aia ?

Nu NATO care le-a bombardat casele. La fel si teroristii au fost creati tot de NATO care le-au invadat tarile fara nici o dovada.

Tie daca ti-ar bombarda casa si ar fi razboi nu ai fugi in ce tara vezi cu ochii ?

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Sa ma ia naiba pentru cinism, insa pe cand un atentat la o paranghelie a manelistilor?

Eventual, la Ploiesti.

Vise tata...vise...

Postat

Printre englezii aceia omorati puteau fi si copii romani, din fericire pentru Romania nu se aflau si confrati d-ai nostri.  Dar ce sa-ntelegi tu, cand ai mintea prajita de la atatea  'legale' care le-ai tras pe gura si nas. :slap2  Hai du-te tare unde-oi vedea cu ochii, ca n-am chef de polemici cu tine !!!

Si ce are, bai cere7 de Berceni, romani, chinezi, pakistanezi sau englezi?

Inghiti si tu, ca alte milioane de boschetari, versurile din media romaneasca, ''nu au fost semnalatai romani printre victime''.

Nu am polemici cu cercopiteci, stai bland.

Postat

Oricine pleaca intr-o tara cu risc de terorism isi si asuma acele riscuri. Mie unul mi-e mai mila de cei din tara ca traiesc prost , decat de cei din afara. Ce am observat la cei plecati este ca de multe ori se intorc in tara mai mitocani si mai prost crescuti decat atunci cand au plecat, cu toate ca au fost in tari mai civilizate.

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Tu gandesti prea alba sau neagra.

Cine a creat refugiatii aia ?

Nu NATO care le-a bombardat casele. La fel si teroristii au fost creati tot de NATO care le-au invadat tarile fara nici o dovada.

Tie daca ti-ar bombarda casa si ar fi razboi nu ai fugi in ce tara vezi cu ochii ?

Ce tari a invadat NATO?

Postat

Si ce are, bai cere7 de Berceni, romani, chinezi, pakistanezi sau englezi?

Inghiti si tu, ca alte milioane de boschetari, versurile din media romaneasca, ''nu au fost semnalatai romani printre victime''.

Nu am polemici cu cercopiteci, stai bland.

da cu lemurieni te certi?

Postat

Ce tari a invadat NATO?

nciuna decat sa dus sale bage democratian cur noroc de rusia china si iran ca alea nare inca democratie dela nato

Postat

Ce tari a invadat NATO?

Miskine ,iar trebuie sa te educ?

Ai google pentru nelamuriri, dar tu esti atat de  "destept" de iti faci clone care au  numele cu care ai fost banat  in ele :laugh2

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Miskine ,iar trebuie sa te educ?

Ai google pentru nelamuriri, dar tu esti atat de  "destept" de iti faci clone care au  numele cu care ai fost banat  in ele :laugh2

Asta micu, cand eu citeam S.Huntington sau F.Fukuyama, tu nu stiai ce aia real politik.

Spune, ce tari a invadat NATO?

Postat

O mica adaugire : cine mai ia in deradere refugiatii si vine cu comentarii sefrtodocte despre Merkel sau ''multikulti'', zic atat : e usor sa spargi seminte si sa bei bere la pet in fata calculatorului, cand altul si-a pierdut tot.

Romanii fac moarte de om pentru hartie igienica la promotie.

Nici nu vreau sa ma gandesc, ce ar face, daca ar fi in situatia sirienilor.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...