Sari la conținut

UNDE SUNT USERII DE ALTADATA !?

Postări Recomandate

• Oras:undeva

Nu am facut-o niciodata inainte sa fiu insultat si injurat , de familie chiar ...retine asta

Arata-mi o postare unde am facut-o altfel

Iti arat mult mai multe bulangiule.  Cine a dat date personale muie?'Hai ca iti spun eu prostule, tu ai facut asta. Pune mana pe o carte bulangiule, educatia conteaza enorm de mult. Asa cum iti spuneam, tu nu iti permiti sa vorbesti de morala si moralitate, tu nu te respecti pe tine insuti! 

Link spre comentariu
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Asta este rezultatul lipsei de cultura, te-ai nascu prost, tot asa o sa mori!

da ba cultule  :laugh2  

cand esti mai lucid dimineata cand te speli pe ochi sau dupa  ce fumezi kkt de caine uscat ?

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Stai linistit/a , intreaba fetele din Bacau/Galati. Iti vine sa crezi ca asta a fost popa? Intreaba-l de ce a fost radpopit.

Stau stau , neinteresant .. La un om 😊 normal la cap,îți dai seama după scris dacă merită sau nu ,investigația.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Iti arat mult mai multe bulangiule.  Cine a dat date personale muie?'Hai ca iti spun eu prostule, tu ai facut asta. Pune mana pe o carte bulangiule, educatia conteaza enorm de mult. Asa cum iti spuneam, tu nu iti permiti sa vorbesti de morala si moralitate, tu nu te respecti pe tine insuti! 

ia spune RUJATULE  la care date personale te referi ca sa te lamuresc ptr. totdeauna sa vezi cat esti de  prost  de cand te duci la femei sa te penetreze cu staponul si sa practici uro , tu in pozitia  pasiv :laugh2

Link spre comentariu

Stai linistit/a , intreaba fetele din Bacau/Galati. Iti vine sa crezi ca asta a fost popa? Intreaba-l de ce a fost radpopit.

Ce e asta ma CULTULE   ...popa dat prin razatoare ?

Sa nu zici ca ai gresit ....TREMURICIULE  :laugh2

Link spre comentariu

da ba cultule  :laugh2  

cand esti mai lucid dimineata cand te speli pe ochi sau dupa  ce fumezi kkt de caine uscat ?

Iar ai ramas fara replica incultule? Este adevarat, fumez. Insa fumez doar tutun normal spre deosebire de tine. Vad ca atunci cand esti incoltit, o dai pe magarii. Nu ma mira, esti prost si nu ai ce face altceva handicapatule. Ce spuneai de case, acoperisuri, maghernite? Bai bulangiule, nu mai este nevoie sa dovedesc cat de mic, prost si jigodie esti. Pizda puturoasa, tine minte, loialitatea, prietenia adevarata si cuvantul dat  inseamna a fi un om moral, sa iti respecti cuvantul. Cum credeai tu mizerie ca voi da date personale ale unui prieten, unui gunoi ca tine. Mizerie ce esti!

Link spre comentariu

Stau stau , neinteresant .. La un om normal la cap,îți dai seama după scris dacă merită sau nu ,investigația.

adica ce vrei sa zici ca trebuie sa-l ducem p'asta sa-i facem o tomografie la cap sa vedem daca nu cumva are creierul prajit  :)

Link spre comentariu

adica ce vrei sa zici ca trebuie sa-l ducem p'asta sa-i facem o tomografie la cap sa vedem daca nu cumva are creierul prajit  :)

Ce faci labagiule, vorbesti cu clona ta? Ia spune prostule incult, ce inseamna tomografie? 

Link spre comentariu

Ce e asta ma CULTULE   ...popa dat prin razatoare ?

Sa nu zici ca ai gresit ....TREMURICIULE  :laugh2

Vaiii, iarasi ai dovedit cat de limitat esti! Crezi ca tremura cineva in fata ta needucatule? Poate de nervi pentru ca ajunge la concluzia ca esti ilegal de prost!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

e`n sevraj , lasa-l ca a terminat spirtu

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Iar ai ramas fara replica incultule? Este adevarat, fumez. Insa fumez doar tutun normal spre deosebire de tine. Vad ca atunci cand esti incoltit, o dai pe magarii. Nu ma mira, esti prost si nu ai ce face altceva handicapatule. Ce spuneai de case, acoperisuri, maghernite? Bai bulangiule, nu mai este nevoie sa dovedesc cat de mic, prost si jigodie esti. Pizda puturoasa, tine minte, loialitatea, prietenia adevarata si cuvantul dat  inseamna a fi un om moral, sa iti respecti cuvantul. Cum credeai tu mizerie ca voi da date personale ale unui prieten, unui gunoi ca tine. Mizerie ce esti!

ai intors subiectul  ? ia spune mai intai de datele tale personale ca vad ca eziti raspunsul , iar apoi treci si la   datele personale ale prietenilor tai

hai s-o elucidam ptr. totdeauna agariciule , sa vezi cat esti de mincinos si imbarligator  ca o pizdica sifilitica   :)

Link spre comentariu

El nu are leac ...

pai eu cand zic ...mint eu cu ceva  :laugh2

numai pe pagina asta il joc din 3 clone  ....cred ca o scot si pe a 4-a pana pe seara 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...