Sari la conținut

Andreea 0768173228

Postări Recomandate

"Dragule", daca imi permiti o remarca.

Nu doresti cumva sa scrie eventual si numele lor reale,o copie dupa cartile lor de identitate , numerele lor personale de telefon, adresele de facebook, unde s-au nascut, frati sau surori daca au,daca au iubiti.... etc?

Eu cred ca au scris destul de bine ce servicii ofera, preturile(cele mai importante lucruri), iar in privinta orelor cand sunt disponibile depinde cat de obosite sunt banuiesc, pentru a nu produce iar neplaceri unora cum s-a intamplat aseara.

Sfatul meu pentru ele este in momentul cand nu mai vor (nu mai pot) sa primeasca clienti si vor sa se culce, sa-si inchida telefoanele.

In felul asta toata lumea va sti ca nu mai sunt disponibile pt ziua respectiva.

mada69 a pus niste link-uri cu serviciile lor si preturile(lucrurile cele mai importante) (se pare ca nu le-ai vazut).

In linkurile respective ai o gramada de poze din picioare si recenzii ale fetelor. Sper ca ti-am fost de folos :-)

Detaliile legate de varsta,inaltime, greutate le  poti (puteti )afla de la telefon.

vezi ca esti cam tare'n gura si nici nu-i frumos nici n-ai de ce, ca eu am vorbit frumos mai sus, si m-am adresat fetelor nu tie

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

locatia pe Cantemir, mai aproape de Budapesta

8 (cu indulgenta).. 

dar amator de Chocolate mai ales Hot, am poftit ! 

Andreea 9, micuta de inaltime, frumusica foc, sani maricei, fund de milioaneeee 

atitudine 10, zambareata chiar razareata mereu, deschisa la orice discutii 

oral neprotejat 8, sta bine cu ea in gura, da f bu=ine cu limba.. mai putin insa in zona "de jos",  nu refuza DT, a primit ceva "bataita" peste limba pt k nu s-a okupat de "suratele cele doua" indeaujuns https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png

normal protejat 9, LOT si caprita, imaginea cu fundul ala de milioane merita toata osteneala se misca bine in pwla

100 lei o finalizare ~ 40 min

plecand mi-a venit in minte catecul "tigancusa" esti frumoasa, esti frumoasa.. zau ! (nu am spus-o in sens peiorativ) 

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...