maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 13, 2017 Vizitat si eu domnita. Sunat, programat si prezentat in 15 min in zorilor, o strada retrasa, blocul si mai retras. Parcari libere, apartament et inferior aspect superior. Domnita mai inalta ca mine pe tocuri(eu am 1.80) si mai cu forme. Curatenie, ea draguta, am ramas. Prosop curat, baie ok, pat curat. Mi-a facut un oral protejat(nu ne stim spala pe puta sau suntem prea suspecti!!!!), dupa care i-am dat vreo 4-5 min umeri/craci. Finalizat, achita 100 de lei si plecat. Cei care preferati mai plinute e ok, curata si locatie discreta, OP 6, NP 8,GFE 7. As fi curios de recenzii cu ON, eu am o igiena foarte buna a putulicii, rasa bine si fara mirosuri sau probleme. Nu mi-a mirosit puta, deci care o fi faza. Poate ne lamureste ea.Iti multumesc pt recenzie!Raspunsul ti l-ai dat singur!Nu inteleg de ce nu ai cerut "explicatii"la fata locului pt a te putea lamuri si ai ales sa te lamuresc aici!?Am specificat destul de clar in ce conditii ofer acest serviciu!
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 13, 2017 Ma tenteaza tipa, mai ales ca face OP,dar nu face FK. Maya tu ce zici?Dragule ma poti contacta oricand doresti!
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 13, 2017 Cum pozele nu corespund adevarululi (cum s-a constatat aici) la fel descrierea serviciilor sunt doar reclama. Iti spun eu ca nu face la nimeni, sau am omis vreun recensamant unde zice cineva altfel. Da, te va lamuri, cum a facut-o mai sus. Ca face blabla, dar e doar reclama goala.
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 13, 2017 Adevarul este ca asteptam nerabdatoare "inaugurarea" topic-ului in stilul caracteristic!
futaciosulll Reputație: 75 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Uite Maya care-i treba:daca puta e spalata, rasa bine,nu are vreo culoare ciudata, nu curge nimic din ea, nu o mirosi cum iti dai seama ca ceva nu e ok. Hai lamureste-ne tu ca noi e mai prosti putin... 1 1
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 13, 2017 Uite Maya care-i treba:daca puta e spalata, rasa bine,nu are vreo culoare ciudata, nu curge nimic din ea, nu o mirosi cum iti dai seama ca ceva nu e ok. Hai lamureste-ne tu ca noi e mai prosti putin...Dragul meu...nu stiu care parte nu ai inteles o ,dar nici nu ma voi agita prea tare sa te fac sa intelegi(scopul tau este altul)!Am scris in ce conditii ofer serviciul acesta si imi rezerv dreptul de a selecta clientii,in privinta asta!Am oferit o doza mare de bun simt in privinta ta...asa ca da-mi voie sa nu dau curs acestui subiect!O seara placuta! 1
ungurash Reputație: 26 Postat Iunie 15, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iunie 15, 2017 Buna ... am avut placerea sa o vizitez astazi pe d-soara Maya ( 25 ani din spusele ei ) , locatie usor de gasit + loc de parcare din belsug , apartament foarte curat 10/10 . D-soara ingrijita si tot timpul cu zambetul pe buze . Am optat ptr 150 ron / 40 min - masaj erotic 7/10 - oral protejat 8/10 - normal protejat 9/10 ... se implica mult in ceea ce face , nu te grabeste . O RECOMAND cu incredere tuturor ( si celor care prefera slim ) . eu cu siguranta revin cu mare placere ... spor la treaba si o zi minunanta tuturor 2
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Uite Maya care-i treba:daca puta e spalata, rasa bine,nu are vreo culoare ciudata, nu curge nimic din ea, nu o mirosi cum iti dai seama ca ceva nu e ok. Hai lamureste-ne tu ca noi e mai prosti putin...Prin telepatie.
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 16, 2017 Buna ... am avut placerea sa o vizitez astazi pe d-soara Maya ( 25 ani din spusele ei ) , locatie usor de gasit + loc de parcare din belsug , apartament foarte curat 10/10 . D-soara ingrijita si tot timpul cu zambetul pe buze . Am optat ptr 150 ron / 40 min - masaj erotic 7/10 - oral protejat 8/10 - normal protejat 9/10 ... se implica mult in ceea ce face , nu te grabeste . O RECOMAND cu incredere tuturor ( si celor care prefera slim ) . eu cu siguranta revin cu mare placere ... spor la treaba si o zi minunanta tuturorIti multumesc pt recenzie!Oricand vei dori sa ne revedem te astept cu drag!
maya10 Reputație: 39 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iunie 21, 2017 :wavey hello.... 3
gtalpi Reputație: 195 Postat Iunie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 22, 2017 Buna maya. O sedinta de foot whorship se poate pe sambata? M-ar interesa o pedichiura impecabila si sa iti faca placere atingerea talpilor in mod senzual si erotic...
durex1234 Reputație: 37 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Iunie 26, 2017 Bună Maya,tot încerc sa dau de tine pt o programare....Intre ce ore te prind la tel?
maya10 Reputație: 39 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iulie 2, 2017 Buna dragilor.... 3
remusika Reputație: 109 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Maya te-as vizita dar ma retine acel OP 1
maya10 Reputație: 39 Postat Iulie 3, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iulie 3, 2017 Servus ...tin sa va anunt ca vizita mea in acest oras se va incheia in cursul acestei saptamani(inca nu stiu cu exactitate ziua,dar va voi anunta cat de curand)...pupici 3
shemale Reputație: 200 Postat Iulie 3, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iulie 3, 2017 Cand ai venit spuneai ca vrei sa stai "o perioada cat mai lunga" ......Pacat !
maya10 Reputație: 39 Postat Iulie 7, 2017 Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Telefon: maya.maia10 Oras:Zorilor Autor Postat Iulie 7, 2017 ultima zi in cluj!
futaciosulll Reputație: 75 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Pana la urma ai facut un oral neprotejat la Cluj? Sau n-au pula clujenii de gurita ta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum