mircea_2019 Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Salut! Si eu incerc sa dau in ele de ceva vreme. Teodora nu stiu daca activeaza sau nu dar tare as fute-o!Cea bruneta a lucrat in Bucuresti sub numele de Elena. Era colega cu inca una de pe la noi de pe aici. Le-am vazut pe amandoua in cuibul lu grasa aia din Militari Residence. Dupa am vrut sa le vizitez, dar nu am mai dat de nici una din ele, si s-au si mutat din locatia in care am fost atunci.Am mai gasit in 2018 un anunt al brunetei, dar nu mi-a raspuns niciodata la telefon dimineata.Cea bruneta se pare ca acum lucreaza prin UK, pt ca a postat pe FB ca sa mutat acolo.
linquist30 Reputație: 23 Postat Martie 13, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2020 upLa ce pula mea dati up?
sinamics Reputație: 47 Postat Martie 27, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Martie 27, 2020 Poate, poate mai gasim ceva cu teo ;;)
sorr85 Reputație: 3 Postat Martie 28, 2020 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Martie 28, 2020 Teo a bagat oameni in puscarie!Acuzatii de viol si talharie asta pe vremea cand inca era in Moreni.
sinamics Reputație: 47 Postat Martie 30, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Martie 30, 2020 Macar a fost cordită pe bune? Sau e fetiță rea? Dacă e rea....a belit pula de mică :))
sorr85 Reputație: 3 Postat Martie 30, 2020 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Martie 30, 2020 Omu o platea i-a furat niste bani... si de aici acuzatiile ideea era ca langa casa era cea mai cuminte fetita.
sinamics Reputație: 47 Postat Martie 31, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Martie 31, 2020 Deci e bagaboanta de mica... Hai ca ma apuc sa ii caut filmuletele si le postez aici dupa ce le gasesc
sinamics Reputație: 47 Postat Martie 31, 2020 Oras:tgv Oras:tgv Postat Martie 31, 2020 Hai ca am gasit 2 filmulete pt futaci ;) Vad ca nu pot posta link-ul direct dar va zic cum sa ajungeti la ele: pe site-ul txxx.com dati cautare dupa "girl slut Teodora" si Bam! Ati penetrat-o :))
linquist30 Reputație: 23 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 8, 2020 upLa ce dracu dați up? Topicul ăsta ar trebui desființat de un administrator.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum