anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Potoliti-va ca nu e chiar asa De ce nu ne spui tu cum e? Poate ca nu intelegem noi cum trebuie fericirea Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 26, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Mai 26, 2017 De ce nu ne spui tu cum e? Poate ca nu intelegem noi cum trebuie fericireahttps://www.youtube.com/watch?v=B3exsvURSeU Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Daca fericirea ta depinde de alta persoana nu este bine Asa ma gandeam si eu. De ce trebuie sa fiu conditionata de o alta persoana sa fiu fericita? Poate ca este doar o farama din ceea ce te poate face fericit dar nu e obligatoriu. Personal, consider ca fericirea este data de comportamentul fiecaruia. Poate ca si eu sunt fericita asa cum sunt important pentru mine, in acest moment, e sa fiu satisfacuta dar nu in modul in care va ganditi voi, perversilor. O alta idee ar fi ca fericirea este atunci cand ai cu cine sa impartasesti momentele de satisfactie. Probabil ca mie asta imi lipseste dar sentimentul satisfactiei ma multumeste pe moment. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Acum, vin si eu ca un Toma Necredinciosu', de ce trebuie asociata fericirea de un partener de viata?Fericirea nu este data de sentimentul satisfactiei?Cati dintre cei ce au un partener de viata sunt intradevar fericiti? intreb si eu Anonna, daca tu nu primești cadouri de Crăciun, asta nu înseamnă ca Moș Crăciun nu exista. Asta ai spus tu mai sus. Nu se neaga faptul ca poți fi fericit /fericita singur/a, dar las o N pula mea ca nu exista om pe planeta asta ( sunt convins ca și tu) care sa nu își dorească sa aibă pe cineva alături. Cine spune ăsta sa I bag pula în gat, ca minte, sau SE MINTE singur/a. 1 7 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 Anonna, daca tu nu primești cadouri de Crăciun, asta nu înseamnă ca Moș Crăciun nu exista. Asta ai spus tu mai sus. Nu se neaga faptul ca poți fi fericit /fericita singur/a, dar las o N pula mea ca nu exista om pe planeta asta ( sunt convins ca și tu) care sa nu își dorească sa aibă pe cineva alături. Cine spune ăsta sa I bag pula în gat, ca minte, sau SE MINTE singur/a. Corect! Apropo de oameni din jur, eu văd fericirea pe trei paliere în momentul ăsta. Un om pe care-l iubești și care te iubește alături, dragostea față de copil/copii și afecțiunea față de prietenii adevărați, nu ăia de bere. Dacă le ai pe toate, ai cam câștigat la loto. 2 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Anonna, daca tu nu primești cadouri de Crăciun, asta nu înseamnă ca Moș Crăciun nu exista. Asta ai spus tu mai sus. Nu se neaga faptul ca poți fi fericit /fericita singur/a, dar las o N pula mea ca nu exista om pe planeta asta ( sunt convins ca și tu) care sa nu își dorească sa aibă pe cineva alături. Cine spune ăsta sa I bag pula în gat, ca minte, sau SE MINTE singur/a. Eu nu am zis ca nu cred in Mos Craciun.... EU sunt Mos Craciun! Fericirea e data de un cumul de sentimente care te pot duce in stare de beatitudine, creandu-ti senzatia de fericire. Lipsa unora nu te face mai putin fericit. Satisfactia si multumirea, daca ai cui sa le impartasesti, te pot face fericit dar nu lipsa unui partener de viata te face nefericit. Ce vreau sa spun este ca daca vrei sa fii fericit nu e conditionat de un partener de viata (cum spune si pascalau), este suficient sa ai cui sa impartasesti fericirea ta, familiei, prietenilor, chiar si animalului de companie. Daca vrei sa fii fericit, trebuie sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Dorinta de'a avea un partener de viata este data de nevoia de comunicare permanent. Specia umana este construita genetic de a trai in grupuri. Un om ajunge solitar prin conjunctura unor evenimente din viata. Este doar decizia lui de a deveni solitar fapt care il face fericit pe el si numai pe el Inca o data cer sa-mi spuna careva care este definitia fericirii Oricata pula ti-ai baga in toti cei ce nu au parteneri de viata, nu poti sa spui ca ei nu se simt fericiti asa cum sunt. Cine esti tu sa impui cuiva o fericire pe care nu si-o doreste. 4 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 . Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 Raspunsul meu este NUUUUUUUUUUUUU. Daca eram fericit nu pierdeam vremea pe forum. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Raspunsul meu este NUUUUUUUUUUUUU. Daca eram fericit nu pierdeam vremea pe forum. si eu care voiam sa te dau drept exemplu al fericirii 2 2 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 si eu care voiam sa te dau drept exemplu al fericirii E pe dracu, nici sa nu te gandesti ca esti intr-o mare eroare. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 lasati baietul in pace! il scoate coana mare la un cico pe mine cand ma scoti ....ca-s tare "nefericit" sa fie cicoritoare d'aia de la dozatorul de altadata , ca altfel nu accept .... TECH 6 13 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Anonna, daca tu nu primești cadouri de Crăciun, asta nu înseamnă ca Moș Crăciun nu exista. Asta ai spus tu mai sus. Nu se neaga faptul ca poți fi fericit /fericita singur/a, dar las o N pula mea ca nu exista om pe planeta asta ( sunt convins ca și tu) care sa nu își dorească sa aibă pe cineva alături. Cine spune ăsta sa I bag pula în gat, ca minte, sau SE MINTE singur/a. apropos, ma tot gandeam unde am gasit/citit/auzit de sintagma despre fericire si ...minune , mi-am adus aminte si mare dreptate are. Ia de colea “Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 3). desi intelesul acestei sintagme este altul in stil popular poti zice ca "fericiti sunt cei dotati cu mai putina inteligenta". Un mare adevar scos de batrani Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 pe mine cand ma scoti ....ca-s tare "nefericit" sa fie cicoritoare d'aia de la dozatorul de altadata , ca altfel nu accept .... TECH pune-ti pofta in cui ... Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 26, 2017 Asa ma gandeam si eu. De ce trebuie sa fiu conditionata de o alta persoana sa fiu fericita? Poate ca este doar o farama din ceea ce te poate face fericit dar nu e obligatoriu. Personal, consider ca fericirea este data de comportamentul fiecaruia. Poate ca si eu sunt fericita asa cum sunt important pentru mine, in acest moment, e sa fiu satisfacuta dar nu in modul in care va ganditi voi, perversilor. O alta idee ar fi ca fericirea este atunci cand ai cu cine sa impartasesti momentele de satisfactie. Probabil ca mie asta imi lipseste dar sentimentul satisfactiei ma multumeste pe moment.Huiduma,cu cine dracu să-ți împărtășești "momentele de satisfacție" cine stă cu un monstru infect că tine? Ce bărbat stă cu un WC-u public cu zeci de mii de puli înghițite? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Huiduma,cu cine dracu să-ți împărtășești "momentele de satisfacție" cine stă cu un monstru infect că tine? Ce bărbat stă cu un WC-u public cu zeci de mii de puli înghițite? ma-ta.... se roaga de mine sa-i dau reteta senectutii Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 strabat bulevardele singur in cautarea fericirii dar sfarsesc in prin a plati pentru o ora de atentie unei femei careia nu ii pasa decat de bacnotele din portofelul meu, CAND ESTI URAT SI SARAC NICI CURVELE NU TE MAI ATRAG 9 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 pune-ti pofta in cui ... platesc eu ...daca asta e problema....vesnica Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 platesc eu ...daca asta e problema....vesnica trebuie sa platesti afisarea mea in public cu tine ) 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 pe mine cand ma scoti ....ca-s tare "nefericit" sa fie cicoritoare d'aia de la dozatorul de altadata , ca altfel nu accept .... TECHIo vreau cocktail da kiwi+ cola+mango+ niște whisky. ) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2017 Io vreau cocktail da kiwi+ cola+mango+ niște whisky. ) te-ai gasit cui sa spui dorinta ta ... chitrosul nu da bani nici pe apa plata ...motivul, e mai ieftin la robinet Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 trebuie sa platesti afisarea mea in public cu tine ) Cat poa' sa fie ? atat de scump , de nu imi permit Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 26, 2017 Io vreau cocktail da kiwi+ cola+mango+ niște whisky. ) asta e scump , nu vreau sa bag oamenii la cheltuiala 6 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum