de_marco1980 Reputație: 22 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:tirgu mures Oras:tirgu mures Partajează Postat Septembrie 19, 2017 salve tuturor ! Dupa ce am citit cateva pareri pe forum am decis sa merg si eu in vizita azi . Din motive de munca am ales sa nu stau mai mult de juma de ora . Tania , o femeie cu bun simt , ai ce discuta cu ea si te primeste la fel ca un oaspete. De la inceput vezi ca se poate comunica iar dorintele tale spuse se pot indeplinii . Sa trecem la descriere ...femeie frumoasa , cu un corp frumos , fund mic care te duce cu gandul la o fata de 19 ani , cu picioare frumoase.. Am inceput cu un 69 , care mi-a placut enorm ,poate data viitoare il repetam dar altfel cu piersicuta epilata super.... . apoi la clasicul umeri-craci pozitie la fel de placuta .Si acum note... corp frumos dar nu l-am vazut chiar tot ))) (data viitoare sper ca va fii un mic bonus pentru asta ) , oral neprotejat 69 ..perfect.... normal ..perfect si el ... gfe...poti vorbii orice fara sa ai probleme . De vizitat , mai ales ca oricand poate sa nu mai revina si o experienta cu o femeie ca ea merita traita. De vizitat ....de recomandat ... salve ... si da ..notele sunt peste 9 .. 1 Link spre comentariu
stef_07 Reputație: 37 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Am vizitat-o de doua ori , e ok atitudine, prestatie, gfe, aspect fizic. Nu este tinerica insa stie sa te faca sa te simti bine,are experienta,este curata, nu te grabeste,stie sa faca conversatie intre cele doua numere 😊 Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Partajează Postat Octombrie 1, 2017 mai e in mures?ca nr pare desfintat Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 2, 2017 mai e in mures?ca nr pare desfintatO sa revina, fi cu ochii pe publi24 ca isi activează anunțul când e in mures. 1 Link spre comentariu
catalin43 Reputație: 150 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Octombrie 20, 2017 a revenit , am fost eu la ea miercuri 18.10 la pensiunea Viena......totul este ok conform cele descrise de confrati mai sus....150 extragerea.....merita...succes Link spre comentariu
geo_50 Reputație: 266 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Tania e buuuunnnnaaaa rău,aseară am mai avut o seară minunată,fata asta e superbă,bunaciune Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Octombrie 20, 2017 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 20, 2017 O fi nemaipomenita cum o descrieti, dar poate pentru Mures.La 150 tura la pensiune ar trebuie sa fie ceva chiar deosebit.Eu am fost la 2 la Viena, din care una a fost decenta, iar cealalta jalnica. Deci nici una de revizitat la acest tarif. 1 4 Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 21, 2017 O fi nemaipomenita cum o descrieti, dar poate pentru Mures.La 150 tura la pensiune ar trebuie sa fie ceva chiar deosebit.Eu am fost la 2 la Viena, din care una a fost decenta, iar cealalta jalnica. Deci nici una de revizitat la acest tarif.Si care merita 150 din mures?Eu zic ca Tania, ca si Vanessa sunt singurele care isi merita banii ăștia la momentul actual. 1 Link spre comentariu
tarzanu Reputație: 18 Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Salut am fost saptamana asta la ea, femeia foarte amabila, dar ceea ce conteaza cel mai mult e foarte curata, corp frumos cu fumd fain si picioare faine, sinii sunt mici in rest e placuta si se implica in actiune, se misca foarte bine si e foarte strimta, din ce gasim pe publi e cea mai buna, de reveni daSpor in toate sa aveti! Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Octombrie 21, 2017 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Si care merita 150 din mures?Eu zic ca Tania, ca si Vanessa sunt singurele care isi merita banii ăștia la momentul actual.Din Mures? Nici una. Link spre comentariu
m_raducu_2012 Reputație: 175 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Octombrie 22, 2017 salut, am fost la Tania zilele trecute, la Viena. 150 leioralul foarte bun, normal in orice pozitie, da indicatii, se pare ca ii face placere si ei.din pdv meu, daca era un pic mai tinara era perfect programare din scurt, ca era foarte cautata Link spre comentariu
neolite Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Oare mai este prin oras? Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Oare mai este prin oras?Dacă are anunțul activ pe public e in oras 1 Link spre comentariu
neolite Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Nu raspunde nici la mesaje nici la apel Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Probabil nu e in mures,am fost si eu odata tot asa greu am prinso dar merita,oral excelent,69,e curata,epilata,mie mi-a placut! Link spre comentariu
neolite Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Oare a revenit? Am vazut ceva anunt pe publi 24 Link spre comentariu
betoven Reputație: 42 Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Oare a revenit? Am vazut ceva anunt pe publi 24Sun-o. Link spre comentariu
peluco Reputație: 39 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 O născut vara asta...de-aia no mai prestat S-o Așezat la casa ei cu un chel cei jurist de profesie...cred ca se retrage nu știe ăla ce practica ea sau dacă știe si vede ca iese bani frumoși ....pe viitor poate o bagă el la produs...😀😂😂 Link spre comentariu
geo_50 Reputație: 266 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Peluco prietene ai o confuzie,Tania despre care e vb e una si tu vb despre alta Link spre comentariu
peluco Reputație: 39 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Acuma are rost sa ti zic numele si prenumele ei real.. numele lui sorasa numele câinelui..numele lui prietenuso numai ca sa te conving pe tine... Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Am fost in vara la ea, nu era gravida Link spre comentariu
peluco Reputație: 39 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 O născut acuma nu știu exact când...cert este ca are copil...in fine Sărbători Fericite Link spre comentariu
geo_50 Reputație: 266 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Peluco ti am spus ca faci confuzie,Tania cu nr din tipic nici vb sa nască am fost la ea in vara asta de multe ori,a plecat acum câteva zile,era cazata la pensiunea viena Link spre comentariu
tarzanu Reputație: 18 Postat Decembrie 26, 2017 Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Nu e Tania din topic, faci confuzie Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Da faci confuzie, dar Blonda e tot o Tanaie, defapt sub numele Tania avea anunti si practica in Tg Mures, cu ani in urma! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum