Sari la conținut

salutare

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Salutare la toata lumea.stie cineva daca salonul enigma mai e deschis? Am fost anul trecut acolo de cateva ori si dadusem de o fata katy..sau asa era numele de scena..a mai fost cineva pe akolo? Thks

Vizitator palosugros
Reputație: 0
Postat

salutare, salonul ENIGMA nu mai este deschis (din ce stiu eu) de ceva vreme, fetele de acolo (alaturi de una din fete, care acum este receptionera) - au deschis un nou salon AMORE in Tatarasi - au topic deschis aici, le gasesti pe Adriana si pe Alina de la vechiul salon. 

Vizitator palosugros
Postat

da, e cu numere de telefon, de masura de la pantofi, Doamne cat de idioti pot fi unii de pe aici. 

Postat

Salutare fin nou.am intrebat de acest salon pentru ca nu sunt din iasi...dar am frecventat des aceasta locatie...undeva in bucium..si fetele si serviciile erau ok..scuze daca am deranjat pe cineva..toate bune

Postat

nu ai deranjat pe nimeni, dar sunt destul de multi frustrati pe forumul asta, eu te intrebasem daca la salonul respectiv se presteaza si servicii ce includ sexul.

Postat

Nu...din cate am observat fetele nu au voie ....singura solutie e sa te vezi cu ea inafara locatiei...si asa fara probleme

Postat

Da, la acasa la sora-ta cand tu si cu tactu erati plecati sa va futeti in cur. Marsh si vezi-ti de viata.

• Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri
Postat

daca tot facem discutii iata si parerea mea

exista trei tipuri de saloane:

-unde nu se face sex, finalizare prin...labareala

-unde se face sex...fie el si oral...tot sex este

-unde nu se recunoaste ca se face sex...

• Like 2
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Da, la acasa la sora-ta cand tu si cu tactu erati plecati sa va futeti in cur. Marsh si vezi-ti de viata.

Iar esti prost ?

• Minus 5
Vizitator p1ctorul
Postat

Probabil in Iasi si sigur in alte parti nu se face sex la saloanele de masaj (daca mergem pe principiul clintonian si blowjob nu este sex  :clap2 ) dar in alte orase sub aceasta titulatura se ascund cuiburi (Bucuresti si nu numai). Poate ti-o mai amintesti pe renumita "maseuza" IrinaRuxandra aka Irinuca aka Randunica si ce aveau in oferta fetele de salonul ei...  :slap2

daca tot facem discutii iata si parerea mea

Atata timp cat exista discretie din partea noastra, a clientilor si ne vedem interesul, nu ar trebui sa fie probleme. Bineinteles sunt unii idioti care, desi stiu ca au sarit calul, mai vin si aici si vorbesc ceea ce nu ar trebui spus. Pana mea, te stii cu musca pe caciula, stai in banca ta  :).

• Like 4
Postat

Iar esti prost ?

Cred ca am luat de la ma-ta ceva. Zi-i pizdei aleia nespalate la cur sa se mai igienizeze, tiganca jegoasa.

Postat

M-am convins, esti prost. Prost cu diploma chiar. Mai arata-ne ce poti...fii si mai prost de atat.....stiu ca poti.

• Minus 5
Postat

Dar sa mai zici si altceva mai stii, papagalule sau ai imaginatia direct proportionala cu venitu' tau pe luna? Zi-i si tu mama, casa, tata, pula, mai ales ultima ca vad ca numai pe aia o iei in gura de cand te iei la discutii cu mine.

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Dar sa mai zici si altceva mai stii, papagalule sau ai imaginatia direct proportionala cu venitu' tau pe luna? Zi-i si tu mama, casa, tata, pula, mai ales ultima ca vad ca numai pe aia o iei in gura de cand te iei la discutii cu mine.

has mo car

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.