ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 care ma ajuta sa sortez mailuri? parca a explodat tot inboxu,ca deja ma deprim
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 30, 2017 care ma ajuta sa sortez mailuri? parca a explodat tot inboxu,ca deja ma deprim Dacă plătesti, vin
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 Dacă plătesti, vinNu stii tu ce trebuie vorbit si doar nu o sa stau sa dictez ca ma indobitocesc de totDar am bomboane bune,daca vrei iti dau. Nu;s avara de felul meuba chiar incep sa ma simt simpatica )
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 30, 2017 Nu stii tu ce trebuie vorbit si doar nu o sa stau sa dictez ca ma indobitocesc de totDar am bomboane bune,daca vrei iti dau. Nu;s avara de felul meuba chiar incep sa ma simt simpatica )Hai ca vin Daca iti zic cine sunt sigur vrei dar inca nu ai PM 😎
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 Hai ca vin Daca iti zic cine sunt sigur vrei dar inca nu ai PM zi cine esti public cum se cuvine cu fala de barbat. nu sta cocosat,pandaci si incognito tot 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 30, 2017 zi cine esti public cum se cuvine cu fala de barbat. nu sta cocosat,pandaci si incognito totMe rușâne ðŸ™
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 Me rușâne spune clar si rapicat am zis ca eu sunt o minunata creatura a Domnului inzestrata cu o curiozitate vie.trebuie sa fiu satifacuta in tot si toate fara cea mai mi ca urma de prostest.nu suport pricepi,devin nitel isterica
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Asta n-o mai cred! Sigur nu e pe aici! Decat daca Ana este Amada.http://nimfomane.com/forum/user/235690-nimeni_de_nicaieri/ a fost activa azi )))
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 30, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 30, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/235690-nimeni_de_nicaieri/ a fost activa azi )))nu seamana, e prea tanara sa scrie 'scirba' in loc de scarba
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 nu seamana, e prea tanara sa scrie 'scirba' in loc de scarba TImpul ne va spune cine a avut dreptate. De regula am un miros fin. Conteaza mult unde este sta sa citeasca personagiul si obsesiile dumisale, nu neaparat ce posteaza si cum posteaza. Crede-ma sunt clone si clonutze care-si schimba radical stilul, dar nu pot sta deoparte de topicurile de care sunt interesati, conteaza orele si zilele in care intra. Haide, ca stiai toate astea! Amada inca presteaza si inca e aici. Crezi sau nu, asta e strict problema ta.
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 30, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 30, 2017 TImpul ne va spune cine a avut dreptate. De regula am un miros fin. Conteaza mult unde este sta sa citeasca personagiul si obsesiile dumisale, nu neaparat ce posteaza si cum posteaza. Crede-ma sunt clone si clonutze care-si schimba radical stilul, dar nu pot sta deoparte de topicurile de care sunt interesati, conteaza orele si zilele in care intra. Haide, ca stiai toate astea! Amada inca presteaza si inca e aici. Crezi sau nu, asta e strict problema ta. decat freudian o arzi in freza sau neamagesti cu jung
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 30, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 30, 2017 TImpul ne va spune cine a avut dreptate. De regula am un miros fin.Conteaza mult unde este sta sa citeasca personagiul si obsesiile dumisale, nu neaparat ce posteaza si cum posteaza. Crede-ma sunt clone si clonutzecare-si schimba radical stilul, dar nu pot sta deoparte de topicurile de care sunt interesati, conteaza orele si zilele in care intra. Haide, ca stiai toate astea!Amada inca presteaza si inca e aici. Crezi sau nu, asta e strict problema ta.Deja mi-e frica sa vorbesc cu tine, sa nu ma dau de gol. Mai in gluma, mai in serios, cred ca esti influentata in gandire aici. Nu spun de cine. 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 decat freudian o arzi in freza sau neamagesti cu jung
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Deja mi-e frica sa vorbesc cu tine, sa nu ma dau de gol. Mai in gluma, mai in serios, cred ca esti influentata in gandire aici. Nu spun de cine. Posibil.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2017 AP , hai ca te-a prins si pe tine azi .....de site zic
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 AP , hai ca te-a prins si pe tine azi .....de site zic cu cu care vorbesti anume? zici asa de zalud fara sa citeziesti naughty
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 Ca tot vorbeam de capre unde e Bobo si ce plan diabolic coace?Bogdanel s-a suit in copacel.am turta dulce hai sa iti dau ii dau si o floare sa admire incantat si cumintePS a sosit . parca l-am chemat cu gandu .repede a topaitbravo bogdanel tu dezbracate eu te trag in poza si facem pictorial pt membri.fii artistic
geo_x36 Reputație: -663 Postat Mai 30, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Mai 30, 2017 Ca tot vorbeam de capre unde e Bobo si ce plan diabolic coace?Bogdanel s-a suit in copacel.am turta dulce hai sa iti dau ii dau si o floare sa admire incantat si cumintePS a sosit . parca l-am chemat cu gandu .repede a topaitbravo bogdanel tu dezbracate eu te trag in poza si facem pictorial pt membri.fii artistic Roz ... ai revenit !
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 Roz ... ai revenit ! dap Scrat am venit in vizitamerci de salut daca ai si o recomandare de film sunt multumita.ceva comic as vrea.am tot trebaluit toata ziua si inca am 3 000si ceva mailuri necitite.sunt morcovita de nici de iesit nu am chefte tzuc
geo_x36 Reputație: -663 Postat Mai 30, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Mai 30, 2017 iti recomand ... A Perfect Ending – Un final perfect 2012, interesant. P.S. Eu prefer filmele vechi, in alb negru ... anii 50-60
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 30, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 30, 2017 Stop being naughty towards stalkerish toward deeply obssesed agresive dear squirty. This attitude will only get you spanked! Very hard! I would do it myself, but you still not worthy enough and I assume u have a mother. Plus i assume you have a lost love which hurts u deeply still. awwwww... Life has panked u enough didn't IT? mean, cruel,unfair life.... and this politics shit too...u so sad and lonely inside come to momma pe scurt:bre am citi pe diverse topice ca si tie ti-a fost dor de mine. prea bine atunci si mersi lasa engleza altora. esti bine (cu ea) pentru forumu' asta, dar cand pleci de-aici n-o lua cu tine. 1 2
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 lasa engleza altora. esti bine (cu ea) pentru forumu' asta, dar cand pleci de-aici n-o lua cu tine.stai calm ca la engleza cand nu ma prostesc te bat la cur in direct reluare si la orice orapariez oricat pe asta. mai domol asa,dar e bine ca esti increzator
ambroz Reputație: 164 Postat Mai 30, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Mai 30, 2017 iti recomand ... A Perfect Ending – Un final perfect 2012, interesant. P.S. Eu prefer filmele vechi, in alb negru ... anii 50-60si mie imi plac filmele vechi. asta de l-ai zis pare interesantel asa si nu l-am vazut, sa fie primit atunci
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 30, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 30, 2017 stai calm ca la engleza cand nu ma prostesc te bat la cur in direct reluare si la orice orapariez oricat pe asta. mai domol asa,dar e bine ca esti increzator sunt foarte domol welcome back 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum