futaciosu12 Reputație: 306 Postat Februarie 12 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 12 O veterana ... Dar din pacate inca de acum 7-8 ani ea era deja in regres ... Nu o vad ca fiind cu ceva potential in 2024 ... Pozele de la anunt au probabil in jur 10 ani, iar daca cititi topicele,acum unite cred ca puteti sa trageti voi concluziile. Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Februarie 12 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 12 Acum 50 minute, futaciosu12 a spus: O veterana ... Dar din pacate inca de acum 7-8 ani ea era deja in regres ... Nu o vad ca fiind cu ceva potential in 2024 ... Pozele de la anunt au probabil in jur 10 ani, iar daca cititi topicele,acum unite cred ca puteti sa trageti voi concluziile. Exact! Ce varsta are ? Ca arata de 50 ani acu 10 ani Link spre comentariu
iliuta1992 Reputație: 8 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Am fost o singura data la ea,prin 2017,nu a fost nimic iesit din comun,tin minte tariful 150 finalizarea pe vremea aia care nu a meritat dar in lipsa de altceva nu am avut de ales,pozele ce le are postate in anunt sunt de atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum