Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

nu,deloc :laugh2

Cineva trebuie totusi sa va salveze de la pierzanie si sa se ingrijeasca de sufletele voastre. 

Ca imi vine deja sa arunc cu aghiazma pe dg, cateodata vezi bine parca dau toti dracii in forum si utilizatori. intra in oameni ca la popice.

Nu este ideal

Asta si-a dorit bolovanu, asta are ...

Eu nu ma simt pierdut deloc Roz.

P.S. Ce nu iti place ignora ... simplu.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

va fi brand de tara casa se bucure sfantu gigi

de cand se scufundatara submarinul rusesc  :laugh2

Postat

Lasand caterinca deoparte, nu vi se pare curios ca de la balaurul cu cap de lup si trup de sarpe al dacilor,care mie mi se pare un simbol al vitejiei si a fortei, menit sa sperie pe toti aceia ce voiau sa calce teritoriile vechii Dacii, romanii au ajuns sa-si caute ca emblema frunze, oi si alte dobitoace ce pot reprezenta umilinta, slugarnicia si prostia?

Pana si pe vremea comunismului, emblema Romaniei era reprezentata de brazi, nu de o frunza, dealuri, munti, sonde de petrol ceea ce iti impunea un oarecare respect pentru acest popor

Oare asa mult am putut involua?

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Lasand caterinca deoparte, nu vi se pare curios ca de la balaurul cu cap de lup si trup de sarpe al dacilor,care mie mi se pare un simbol al vitejiei si a fortei, menit sa sperie pe toti aceia ce voiau sa calce teritoriile vechii Dacii, romanii au ajuns sa-si caute ca emblema frunze, oi si alte dobitoace ce pot reprezenta umilinta, slugarnicia si prostia?

Pana si pe vremea comunismului, emblema Romaniei era reprezentata de brazi, nu de o frunza, dealuri, munti, sonde de petrol ceea ce iti impunea un oarecare respect pentru acest popor

Oare asa mult am putut involua?

Respect
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numa' kanal D e dă vină =))

La musulmani se practică în kAnal

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.