ki0ru Reputație: -1 Postat Mai 30, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 30, 2017 Salutare! Vin cu vesti triste de pe front.. Am fost la tanara : https://www.publi24....73716f6551.html https://www.publi24....7e716d6052.html Parea bine, atragatoare, picioare lungi, aparent placuta la vorba. Ne-am inteles la o ora cu 200 de lei. In mintea mea, termin primul in oral si vad eu dupa cum ii dau. Deja imi faceam filmul cu ea. Partea proasta e ca am ales sa fac oralul neprotejat. Indiferent de ce a urmat dupa, asta a fost cea mai proasta decizie. Oricum a fost nesimtita si m-a grabit, asa tare ca m-am enervat in mijlocul actului si am plecat cu "gluga" pusa. Ideea e ca a doua zi am simtit ceva mancarimi, mai spre seara a inceput sa-mi curga puroi. Sculament. aka gonoree. Sunt 100% sigur ca ea e sursa. Nu ma intereseaza povestea ei, eu n-am udat baetu' nici inainte nici dupa ea. Ea e. Intalnirea a avut loc cu fix 3 zile in urma, pe zi. Eu unul ma retrag. Prea multa tiganie la Iasi. Aveti grija! 1
Vizitator palosugros Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 cam spamezi peste tot - ma faci sa cred ca ai o vendetta personala cu aceasta fiinta la care - repet - am fost si eu (acum fix o saptamana) si nu am avut probleme.Recomand administratorului ca in cazul in care nu aduci probe mai consistente - sa iti uram un mare EJECT. Sunt de parere ca e foarte important sa ne atentionam reciproc - insa posibilitatea unor idioti de a abuza de forum devine din ce in ce mai ingrijoratoare.
crystalnoir Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 Bolnav esti tu prietene nu eu!!! Sunt mai curata pe talpa de la pantofi decat esti tu in gura ! Atat am avut de zis in privinta aberatiei tale !
ki0ru Reputație: -1 Postat Mai 31, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 31, 2017 cam spamezi peste tot - ma faci sa cred ca ai o vendetta personala cu aceasta fiinta la care - repet - am fost si eu (acum fix o saptamana) si nu am avut probleme.Recomand administratorului ca in cazul in care nu aduci probe mai consistente - sa iti uram un mare EJECT. Sunt de parere ca e foarte important sa ne atentionam reciproc - insa posibilitatea unor idioti de a abuza de forum devine din ce in ce mai ingrijoratoare. Sa inteleg ca in imensa ta intelepciune, studiindu-ma tu pe mine, ai dedus ca sunt idiot, o data si ca eu cam spamez.. Stii ce? Interpretarea ta nu-mi starneste nimic. Am intervenit cand am considerat eu ca este necesar. Scuze, n-am stiut ca trebuie sa-ti dau socoteala, dar fie. Stii cum se zice, Internetul reuneste multe caractere.. Asadar, iti doresc spor la orice activitate ai face, iti doresc sincer sa crezi ce vrei si sa faci ce simti.
ki0ru Reputație: -1 Postat Mai 31, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 31, 2017 Bolnav esti tu prietene nu eu!!! Sunt mai curata pe talpa de la pantofi decat esti tu in gura ! Atat am avut de zis in privinta aberatiei tale ! mai bine mergi la o clinica. Te faci de ras. Tie chiar nu ti-e rusine?
Postări Recomandate