Sari la conținut

În vizita la Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Buna dragilor

Pana la data de 31 Octombrie voi activa in Constanta.

Multumesc

• Like 1
Postat

Ah cat ma bucur :*

Te sun sa vb ce am stabilit,daca iti mai amintesti :*

Te rog sa nu mai scrii asemenea lucruri.

Încearcă să te abtii de la comentarii inutile pe acest topic pentru ca se intelege altceva si chiar nu este cazul.

Postat

Te rog sa nu mai scrii asemenea lucruri.

Încearcă să te abtii de la comentarii inutile pe acest topic pentru ca se intelege altceva si chiar nu este cazul.

Am inteles,imi cer scuze :*
  • Minus 2
Postat

Am trecut si eu pe la Roxy zilele trecute.

Locatia vis a vis de ChinaMall usor de ajuns.

Excorta blonda, inalta, fund frumos , zambetitoare, comunicativa, relaxata, poze reale.

Atitudine proclient, se implica, nu se grabeste, preludiu, FK, GFE.

A respectat programarea.

Note:

Excorta :9
Igiena : 9
Oral : 10
Normal : 9
GFE : 10
Locatie: 9 (curata, usor de ajuns, prosop curat, gel de dus , -1 pentru parcare).

Halat: 100 numarul. Raport pret/calitate foarte bun.

Recomand si de revenit cu siguranta daca mai ramaine prin Cta!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Domnisoara Roxi data de 31 octombrie este data limita cand inchei sejurul la malul marii ?

O extindere a perioade este posibila ?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Domnule ravanelli

Momentan nu pot oferi o informație sigură, nu stiu exact când plec.

Cand voi sti o dată precisă, voi anunța. (Probabil acest lucru se va întâmpla în 29-30 octombrie)

Multumesc

• Like 2
  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta
Postat

Salut doar ce am plecat de la aceasta ființa care ma dezamăgit maxim nu știu pe ce ați dat voi notele astea dar fata asta pentru mine teapa

Am sunat m-am programat si la 11:15 era la ea in casa i-am dat 100 pentru un nr si am întrebat daca nu ma încadrez achit pana la ora . Am luat un prosop si am fugit la baie la întoarce ma aștepta întinsa in pat

M-am Așezat lângă rași a început sa ma sărute pe tot corpul pana aici totul bine

A ajuns la junior a coborât si mai jos după ce sa trezit juniorul in timp ce îl iubea i-am zis sa o bage mai mult in gura a zis ca nu poate (nu am comentat nimic) după puțin timp i-am zis sa nu o mai împingă asa mult înspre picioare ca ma doare si de aici sa terminat totul nu a mai supt nici un min si a vrut sa pună prezervativul ,eu nu am vrut si am continuat cu oral dar executat mai mult din Dinți am plecat neterminat

In discuția când ma îmbrăcăm a zis ca nu ia plăcut cum i-am zis ca ma doare

Note

Apartament 7

Aspect 7

Oral 5 cel mai prost oral din ultimi 2 ani

Preț 100 cel mai prost investiți vreodată

PS cum dracu a luat asta 10 oral de la alti nu pot sa inteleg

• Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor
Postat

Salut doar ce am plecat de la aceasta ființa care ma dezamăgit maxim nu știu pe ce ați dat voi notele astea dar fata asta pentru mine teapa

Am sunat m-am programat si la 11:15 era la ea in casa i-am dat 100 pentru un nr si am întrebat daca nu ma încadrez achit pana la ora . Am luat un prosop si am fugit la baie la întoarce ma aștepta întinsa in pat

M-am Așezat lângă rași a început sa ma sărute pe tot corpul pana aici totul bine

A ajuns la junior a coborât si mai jos după ce sa trezit juniorul in timp ce îl iubea i-am zis sa o bage mai mult in gura a zis ca nu poate (nu am comentat nimic) după puțin timp i-am zis sa nu o mai împingă asa mult înspre picioare ca ma doare si de aici sa terminat totul nu a mai supt nici un min si a vrut sa pună prezervativul ,eu nu am vrut si am continuat cu oral dar executat mai mult din Dinți am plecat neterminat

Note

Apartament 7

Aspect 7

true very true

idem ca baiatu'

• Oras:Constanta
Postat

Note

Apartament 7

Aspect 7

eu nu ma prind ce ai vrut sa zici aici. Cum adica sa o impinga inspre picioare? Tragea de pula cand era sculata sa ti-o duca intre picioare sau spre labe sau cum? :laugh2

Postat

eu nu ma prind ce ai vrut sa zici aici. Cum adica sa o impinga inspre picioare? Tragea de pula cand era sculata sa ti-o duca intre picioare sau spre labe sau cum? :laugh2

Da sa o ducă spre labe (eu stăteam pe spate ) in loc sa o țină asa __|_ea o dădea asa __/_spre labe

Postat

Da sa o ducă spre labe (eu stăteam pe spate ) in loc sa o țină asa __|_ea o dădea asa __/_spre labe

Daca o aveai batz cred ca vroia sa ti-o rupa :laugh2

Postat

Buna Roxy. In seara asta dupa ora 12? Se poate?

Postat

Buna seara

31 Octombrie este ultima zi in Constanta.

Multumesc

Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ?  Weekend placut ! 

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ? Weekend placut !

Eu din ce am vazut pe topicul de bucuresti,nu a mai dat vreun semn din decembrie,asa ca intrebarea e daca mai activeaza
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Sa îmi bag pula dacă mai înțeleg ceva din fututul asta pe bani și pe curvari și curve!!!!!

Peste tot văd ca apreciați o curva când va spune ca îți lasă impresia ca ești cu iubita/soția/etc.

Pai dacă senzația este așa mișto ce pula mea mai căutați la curve?!? Stați acasă cu aia pe care ați ales-o. Apoi va întrebați de ce nu va merg relațiile!?

Și curvele la fel, vor sa îți lase mereu senzația ca ești de-al casei, ca ești al ei.

Pula mea, am una acasă din asta, la tine vreau sa văd o nenorocita ahtiata după pula și bani...

Zău, dacă mai înțeleg de ce se fute lumea pe bani?!

Ptr. ca acasa futaiul te costa mai multi bani ( cardul meu de salariu este la ea, eu am uitat si pin-ul), plus ca niciodata nu o sa se comporte de parca ar fi ahtiata dupa pula!

• Like 1
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ?  Weekend placut ! 

Decat sa intrebi aici,unde este posibil sa nu primesti raspuns, mai bine suna!!!

• Like 1

Postat

Buna seara

Marți 28 august sosesc la Constanța şi voi lucra cateva zile.

Zona unde voi lucra va putea fi aflata doar prin telefon incepand de maine. (Am rugamintea sa nu o scrieti aici...)

Poze recente voi posta mâine în jurul orei 12.

Servicii si preturi

100 lei o finalizare ,30 min oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,poziția 69

200 lei o oră cu doua finalizari cu oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,69

Multumesc,

Roxi.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...