roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 18, 2017 Buna dragilor Pana la data de 31 Octombrie voi activa in Constanta. Multumesc 1
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 18, 2017 Postat Octombrie 18, 2017 Ah cat ma bucur Te sun sa vb ce am stabilit,daca iti mai amintesti 3
roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 18, 2017 Ah cat ma bucur Te sun sa vb ce am stabilit,daca iti mai amintesti Te rog sa nu mai scrii asemenea lucruri. Încearcă să te abtii de la comentarii inutile pe acest topic pentru ca se intelege altceva si chiar nu este cazul.
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 18, 2017 Postat Octombrie 18, 2017 Te rog sa nu mai scrii asemenea lucruri. Încearcă să te abtii de la comentarii inutile pe acest topic pentru ca se intelege altceva si chiar nu este cazul.Am inteles,imi cer scuze 2
roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 19, 2017 Buna dragilor Astazi sunt disponibila pana la ora 19. Va pup 6
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 20, 2017 Bine te mai prinde negrul ... din vestimentatie !Iar pantofii ...belea !
s33ker Reputație: -402 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Am trecut si eu pe la Roxy zilele trecute.Locatia vis a vis de ChinaMall usor de ajuns.Excorta blonda, inalta, fund frumos , zambetitoare, comunicativa, relaxata, poze reale.Atitudine proclient, se implica, nu se grabeste, preludiu, FK, GFE.A respectat programarea. Note:Excorta :9Igiena : 9Oral : 10Normal : 9GFE : 10Locatie: 9 (curata, usor de ajuns, prosop curat, gel de dus , -1 pentru parcare).Halat: 100 numarul. Raport pret/calitate foarte bun. Recomand si de revenit cu siguranta daca mai ramaine prin Cta! 4 3
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 22, 2017 Domnisoara Roxi data de 31 octombrie este data limita cand inchei sejurul la malul marii ?O extindere a perioade este posibila ? 2 3
roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 23, 2017 Domnule ravanelli Momentan nu pot oferi o informație sigură, nu stiu exact când plec. Cand voi sti o dată precisă, voi anunța. (Probabil acest lucru se va întâmpla în 29-30 octombrie) Multumesc 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 24, 2017 Si noi multumim !
laurica88 Reputație: 238 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: 0721283490 Oras:cta Telefon: 0721283490 Oras:cta Postat Octombrie 25, 2017 Salut doar ce am plecat de la aceasta ființa care ma dezamăgit maxim nu știu pe ce ați dat voi notele astea dar fata asta pentru mine teapa Am sunat m-am programat si la 11:15 era la ea in casa i-am dat 100 pentru un nr si am întrebat daca nu ma încadrez achit pana la ora . Am luat un prosop si am fugit la baie la întoarce ma aștepta întinsa in pat M-am Așezat lângă rași a început sa ma sărute pe tot corpul pana aici totul bine A ajuns la junior a coborât si mai jos după ce sa trezit juniorul in timp ce îl iubea i-am zis sa o bage mai mult in gura a zis ca nu poate (nu am comentat nimic) după puțin timp i-am zis sa nu o mai împingă asa mult înspre picioare ca ma doare si de aici sa terminat totul nu a mai supt nici un min si a vrut sa pună prezervativul ,eu nu am vrut si am continuat cu oral dar executat mai mult din Dinți am plecat neterminat In discuția când ma îmbrăcăm a zis ca nu ia plăcut cum i-am zis ca ma doare Note Apartament 7Aspect 7Oral 5 cel mai prost oral din ultimi 2 aniPreț 100 cel mai prost investiți vreodată PS cum dracu a luat asta 10 oral de la alti nu pot sa inteleg
roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 26, 2017 Buna dragilor Astazi sunt disponibila pana la ora 19. O zi frumoasa
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 26, 2017 Salut doar ce am plecat de la aceasta ființa care ma dezamăgit maxim nu știu pe ce ați dat voi notele astea dar fata asta pentru mine teapaAm sunat m-am programat si la 11:15 era la ea in casa i-am dat 100 pentru un nr si am întrebat daca nu ma încadrez achit pana la ora . Am luat un prosop si am fugit la baie la întoarce ma aștepta întinsa in patM-am Așezat lângă rași a început sa ma sărute pe tot corpul pana aici totul bineA ajuns la junior a coborât si mai jos după ce sa trezit juniorul in timp ce îl iubea i-am zis sa o bage mai mult in gura a zis ca nu poate (nu am comentat nimic) după puțin timp i-am zis sa nu o mai împingă asa mult înspre picioare ca ma doare si de aici sa terminat totul nu a mai supt nici un min si a vrut sa pună prezervativul ,eu nu am vrut si am continuat cu oral dar executat mai mult din Dinți am plecat neterminatIn discuția când ma îmbrăcăm a zis ca nu ia plăcut cum i-am zis ca ma doareNoteApartament 7Aspect 7Oral 5 cel mai prost oral din ultimi 2 aniPreț 100 cel mai prost investiți vreodatăPS cum dracu a luat asta 10 oral de la alti nu pot sa intelegtrue very trueidem ca baiatu'
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Salut doar ce am plecat de la aceasta ființa care ma dezamăgit maxim nu știu pe ce ați dat voi notele astea dar fata asta pentru mine teapaAm sunat m-am programat si la 11:15 era la ea in casa i-am dat 100 pentru un nr si am întrebat daca nu ma încadrez achit pana la ora . Am luat un prosop si am fugit la baie la întoarce ma aștepta întinsa in patM-am Așezat lângă rași a început sa ma sărute pe tot corpul pana aici totul bineA ajuns la junior a coborât si mai jos după ce sa trezit juniorul in timp ce îl iubea i-am zis sa o bage mai mult in gura a zis ca nu poate (nu am comentat nimic) după puțin timp i-am zis sa nu o mai împingă asa mult înspre picioare ca ma doare si de aici sa terminat totul nu a mai supt nici un min si a vrut sa pună prezervativul ,eu nu am vrut si am continuat cu oral dar executat mai mult din Dinți am plecat neterminatIn discuția când ma îmbrăcăm a zis ca nu ia plăcut cum i-am zis ca ma doareNoteApartament 7Aspect 7Oral 5 cel mai prost oral din ultimi 2 aniPreț 100 cel mai prost investiți vreodatăPS cum dracu a luat asta 10 oral de la alti nu pot sa inteleg eu nu ma prind ce ai vrut sa zici aici. Cum adica sa o impinga inspre picioare? Tragea de pula cand era sculata sa ti-o duca intre picioare sau spre labe sau cum? :laugh2
laurica88 Reputație: 238 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: 0721283490 Oras:cta Telefon: 0721283490 Oras:cta Postat Octombrie 26, 2017 eu nu ma prind ce ai vrut sa zici aici. Cum adica sa o impinga inspre picioare? Tragea de pula cand era sculata sa ti-o duca intre picioare sau spre labe sau cum? :laugh2Da sa o ducă spre labe (eu stăteam pe spate ) in loc sa o țină asa __|_ea o dădea asa __/_spre labe
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 27, 2017 Da sa o ducă spre labe (eu stăteam pe spate ) in loc sa o țină asa __|_ea o dădea asa __/_spre labe Daca o aveai batz cred ca vroia sa ti-o rupa :laugh2
roxi1990 Reputație: 656 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 27, 2017 Buna seara 31 Octombrie este ultima zi in Constanta. Multumesc
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 28, 2017 Din pacate nu pot ajunge, asa ca, intreb doar ...pe cand urmatorul sejur la malul marii ? 2 4
kaki Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2017 Buna Roxy. In seara asta dupa ora 12? Se poate?
acelasiom84 Reputație: 14 Postat August 17, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 17, 2018 Buna seara 31 Octombrie este ultima zi in Constanta. Multumesc Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ? Weekend placut !
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat August 17, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 17, 2018 Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ? Weekend placut !Eu din ce am vazut pe topicul de bucuresti,nu a mai dat vreun semn din decembrie,asa ca intrebarea e daca mai activeaza
cristixxx69 Reputație: 53 Postat August 17, 2018 Oras:București Oras:București Postat August 17, 2018 Poate sa fie teapa. Poze furate
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Sa îmi bag pula dacă mai înțeleg ceva din fututul asta pe bani și pe curvari și curve!!!!!Peste tot văd ca apreciați o curva când va spune ca îți lasă impresia ca ești cu iubita/soția/etc.Pai dacă senzația este așa mișto ce pula mea mai căutați la curve?!? Stați acasă cu aia pe care ați ales-o. Apoi va întrebați de ce nu va merg relațiile!? Și curvele la fel, vor sa îți lase mereu senzația ca ești de-al casei, ca ești al ei.Pula mea, am una acasă din asta, la tine vreau sa văd o nenorocita ahtiata după pula și bani...Zău, dacă mai înțeleg de ce se fute lumea pe bani?!Ptr. ca acasa futaiul te costa mai multi bani ( cardul meu de salariu este la ea, eu am uitat si pin-ul), plus ca niciodata nu o sa se comporte de parca ar fi ahtiata dupa pula! 1
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Buna , Roxi ! Mai revii in Constanta ? Weekend placut ! Decat sa intrebi aici,unde este posibil sa nu primesti raspuns, mai bine suna!!! 1
roxi1990 Reputație: 656 Postat August 27, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 27, 2018 Buna seara Marți 28 august sosesc la Constanța şi voi lucra cateva zile. Zona unde voi lucra va putea fi aflata doar prin telefon incepand de maine. (Am rugamintea sa nu o scrieti aici...) Poze recente voi posta mâine în jurul orei 12. Servicii si preturi 100 lei o finalizare ,30 min oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,poziția 69 200 lei o oră cu doua finalizari cu oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,69 Multumesc, Roxi. 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum