sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 7, 2017 Bine ai revenit. Sper ca o sa fi mai impartial sa nu te mai baneze astiaDacă îmi pasa de banari le evitam foarte ușor,pentru că știu ce-l doare pe motan si cine ma raportează în disperare.Am știut de fiecare dată când urma să fiu banat,dovada este că la ultimul cont am băgat semnătura dedicată prietenului meu cu 2 ore înainte să fiu Banat
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 7, 2017 Matale cu ce ai ”păcătuit”, sfântule ?Păcatul de a spune adevărul care doare. 4
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 7, 2017 Asa cred si eu. Tocmai m-am facut si eu verde acum ca te-am auzit spunand asta. Pe tine oricum nu te bana.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 7, 2017 Păcatul de a spune adevărul care doare.Siana și colegele ei ți-au dus lipsa... 1
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 7, 2017 Siana și colegele ei ți-au dus lipsa...Siana nu mi-a dus lipsa,in fiecare noapte are coșmaruri cu mine,iar aici se ceartă cu toată lumea crezând că sunt eu. 4
pulesteu Reputație: 10795 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2017 Bine ai revenit!
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 9, 2017 Bine ai revenit!Chiar dacă am lipsit fizic,Duhul Sfântului Părinte Pipilica a fost mereu prezent în sufletele voastre. 4
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2017 Chiar dacă am lipsit fizic,Duhul Sfântului Părinte Pipilica a fost mereu prezent în sufletele voastre.de unde si pana unde inspiratia userului tau?iti place sa faci pipi des?sau iti dai duhul cand faci pipi?sau venerezi urina? 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum