cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 2, 2017 Sa ma pis cu jet pe toti care nu va dati seama de acest lucru, pai eu care sunt curvar normal ma duc sa dau 100 sa ma simt bine sa slobozesc si eu pe una si iau tepe ca sunteti voi labagii si faceti recenzii de tot cacatul in care ridicati in slavi pe una pe care ati platit-o sa o muitiAm stat prea mult timp in umbra si doar citeam recenzii dar in ultimul timp s-au inmultit jegosii si labagii mai avem noroc cu castelano, don draper, viezuremanz si inca cativa care scriu recenzii pe bune restul parca ati descoperit pizda ieriCurva nu este prietena voastra baaaaa !!!! Un respect reciproc este maxim ce se poate intampla intre voi in rest pula in pizda si futai calumea ca d-aia platim 3
ramirez2 Reputație: 143 Postat Iunie 2, 2017 Oras:acolo Oras:acolo Postat Iunie 2, 2017 Sa ma pis cu jet pe toti care nu va dati seama de acest lucru, pai eu care sunt curvar normal ma duc sa dau 100 sa ma simt bine sa slobozesc si eu pe una si iau tepe ca sunteti voi labagii si faceti recenzii de tot cacatul in care ridicati in slavi pe una pe care ati platit-o sa o muitiAm stat prea mult timp in umbra si doar citeam recenzii dar in ultimul timp s-au inmultit jegosii si labagii mai avem noroc cu castelano, don draper, viezuremanz si inca cativa care scriu recenzii pe bune restul parca ati descoperit pizda ieriCurva nu este prietena voastra baaaaa !!!! Un respect reciproc este maxim ce se poate intampla intre voi in rest pula in pizda si futai calumea ca d-aia platimDegeaba esti indignat,s-a umplut site-ul de limburici anali modificați genetic si prostituate masculine gen Picon care fac recenzii de nota 10 pentru pizda gratis. 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 2, 2017 Sa ma pis cu jet pe toti care nu va dati seama de acest lucru, pai eu care sunt curvar normal ma duc sa dau 100 sa ma simt bine sa slobozesc si eu pe una si iau tepe ca sunteti voi labagii si faceti recenzii de tot cacatul in care ridicati in slavi pe una pe care ati platit-o sa o muitiAm stat prea mult timp in umbra si doar citeam recenzii dar in ultimul timp s-au inmultit jegosii si labagii mai avem noroc cu castelano, don draper, viezuremanz si inca cativa care scriu recenzii pe bune restul parca ati descoperit pizda ieriCurva nu este prietena voastra baaaaa !!!! Un respect reciproc este maxim ce se poate intampla intre voi in rest pula in pizda si futai calumea ca d-aia platim Degeaba esti indignat,s-a umplut site-ul de limburici anali modificați genetic si prostituate masculine gen Picon care fac recenzii de nota 10 pentru pizda gratis.Luati-va de mana si iesiti de aici! Suntem satuli de clone ca voi... scandal peste scandal pe orice topic de aici provocat de voi, bai idiotilor! 5
cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Autor Postat Iunie 2, 2017 Luati-va de mana si iesiti de aici! Suntem satuli de clone ca voi... scandal peste scandal pe orice topic de aici provocat de voi, bai idiotilor!Ce ai păsărică, te-ai enervat ? Stai linistit ca nu râvnește nimeni la "postul" tau de milog la pizda curvelor 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 A luat dylan problema-n mâna...moooor 3 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Luati-va de mana si iesiti de aici! Suntem satuli de clone ca voi... scandal peste scandal pe orice topic de aici provocat de voi, bai idiotilor! Așa, fii dur 4 4
cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Autor Postat Iunie 2, 2017 Așa, fii dur S-a enervat de s-a căcat pe el 1
man@work Reputație: -2083 Postat Iunie 2, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 2, 2017 Sa ma pis cu jet pe toti care nu va dati seama de acest lucru, pai eu care sunt curvar normal ma duc sa dau 100 sa ma simt bine sa slobozesc si eu pe una si iau tepe ca sunteti voi labagii si faceti recenzii de tot cacatul in care ridicati in slavi pe una pe care ati platit-o sa o muitiAm stat prea mult timp in umbra si doar citeam recenzii dar in ultimul timp s-au inmultit jegosii si labagii mai avem noroc cu castelano, don draper, viezuremanz si inca cativa care scriu recenzii pe bune restul parca ati descoperit pizda ieriCurva nu este prietena voastra baaaaa !!!! Un respect reciproc este maxim ce se poate intampla intre voi in rest pula in pizda si futai calumea ca d-aia platimlaba e gratis, in continuare 4 2
cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Autor Postat Iunie 2, 2017 laba e gratis, in continuareStai jos că ești prea prost, doar o pizda masculină
man@work Reputație: -2083 Postat Iunie 2, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 2, 2017 mai bine stateai umbra si citeai in continuare..s-a umflat tarata in tinete grabesti ca fata mare la pula !nu mai bea ca-ti cauzeaza 1 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 2, 2017 Sa ma pis cu jet pe toti care nu va dati seama de acest lucru, pai eu care sunt curvar normal ma duc sa dau 100 sa ma simt bine sa slobozesc si eu pe una si iau tepe ca sunteti voi labagii si faceti recenzii de tot cacatul in care ridicati in slavi pe una pe care ati platit-o sa o muitiAm stat prea mult timp in umbra si doar citeam recenzii dar in ultimul timp s-au inmultit jegosii si labagii mai avem noroc cu castelano, don draper, viezuremanz si inca cativa care scriu recenzii pe bune restul parca ati descoperit pizda ieriCurva nu este prietena voastra baaaaa !!!! Un respect reciproc este maxim ce se poate intampla intre voi in rest pula in pizda si futai calumea ca d-aia platim Dacă creierul tău reptilian nu poate să facă diferența între o curvă și o iubtă și te îndrăgostești ca prostul de o curvă care ia 5 puli în pizdă zilnic, e problema ta amice, nu a noastră.A fi curvar adevărat înseamnă să fi ca picon, trolle,marean, oameni care sunt destul de matur emoțional și cu un IQ peste medie, încât să vadă diferența asta 3 1
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Dacă creierul tău reptilian nu poate să facă diferența între o curvă și o iubtă și te îndrăgostești ca prostul de o curvă care ia 5 puli în pizdă zilnic, e problema ta amice, nu a noastră.A fi curvar adevărat înseamnă să fi ca picon, trolle,marean, oameni care sunt destul de matur emoțional și cu un IQ peste medie, încât să vadă diferența Bă ești prost?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 2, 2017 Bă ești prost? Credeam că ignorața mea față de tine te-a făcut să îți dai seama ce prost ești.Ori esti o clona a unui utilizator cu boală pe picon, gen trădătorii ăia labagii care și-au făcut forumul lor cu informatii despre cum bate vântul în funție de curenții aerelor din Somania, unde mor africanii și cucks lor care se îmbracă în pisici cu coarne de iepurași și le sug pula pentru un comision după o recenzie copiată de aici, SAU CHIAR EȘTI UN RETARDAT IMBECIL PE CARE ÎL FOLOSETE BOGDAN PE POST DE PROFIT? ZI SINCER BOGDANE! ESTE CLONA UNUI TRĂDĂTOR DE PE INFOSEXCORTE? CE CAUTĂ IDIOTUL ĂSTA AICI??? 2 1
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Credeam că ignorața mea față de tine te-a făcut să îți dai seama ce prost ești.Ori esti o clona a unui utilizator cu boală pe picon, gen trădătorii ăia labagii care și-au făcut forumul lor cu informatii despre cum bate vântul în funție de curenții aerelor din Somania, unde mor africanii și cucks lor care se îmbracă în pisici cu coarne de iepurași și le sug pula pentru un comision după o recenzie copiată de aici, SAU CHIAR EȘTI UN RETARDAT IMBECIL PE CARE ÃŽL FOLOSETE BOGDAN PE POST DE PROFIT? ZI SINCER BOGDANE! ESTE CLONA UNUI TRÄ‚DÄ‚TOR DE PE INFOSEXCORTE? CE CAUTÄ‚ IDIOTUL Ä‚STA AICI??? M-am lămurit,ești post rau😂
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 2, 2017 M-am lămurit,ești post rau Coaie, gata, de 9 luni tot încerci, renunță idiotule de vypuska, miskin sau cine pula mea ești labagiu frusrat care îi vrei răul lui pisic! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum