promovator Reputație: -530 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2017 Ai vreun stres cu care altii cu mai mult chef si timp sa iti fie astfel oportuni?ca sa intelegi pana si tu: ce voiesti musiu?Aici ai vorbit ca Tantrica aici , Am inteles nimic. 4 5
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Aici ai vorbit ca Tantrica aici , Am inteles nimic.te poate ajuta bre cineva cu ceva sau u?vrei ceva nume sau nu am inteles?tre sa iti desenez o harta sa ai inteles tre randuri scurte acum?
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2017 te poate ajuta bre cineva cu ceva sau u?vrei ceva nume sau nu am inteles?tre sa iti desenez o harta sa ai inteles tre randuri scurte acum? Aoleu , esti mai acra ca o lamaie. Nu stiu cum de te suporta zilnic, aia din oglinda . Te las in lumea ta. 5 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 3, 2017 Daţi-i ignor nebunei că altfel nu mai scăpați de ea...puști, pistoale cuțite, știe adrese...ferească Dumnezeu, e în ultima fază 1 4
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Aoleu , esti mai acra ca o lamaie. Nu stiu cum de te suporta zilnic, aia din oglinda . Te las in lumea ta.nah ca ti.am dat si like sa nu ma acuzi de lipsa de umor.sa stii ca oglinda ma suporta bine mersi fiind o femeie nu ca frumoasa,dar f frumoasa. si nu imi plac compliemntelele, nu mi.au placut niciodata,cred ca m.am obisnuit cu eleAsta. pt ca nu am un merit anume pt aspect. Dumnezeu, mama natura, parinti, genetica,nimic din ce poti alege nu?"complimente de alt tip sunt binevenite mereu si vb ta nici oglida nu ma suporta in sensul ca am spart zeci de oglinde de neglinjenta de-a lungul timpul cred ca e prima oara cand spun asta mai multor oameni .putini stiu ca le fac praf fara sa vreauorisicum am o logica androgina, chiar masculina si repet voiai ceva anume ori doar sa ma citezi ca sa iti rapund? daca voiai o simpla conversatie e ok spune si poate o vei aveadac vrei altceva exprima-te liber daca nu tot nu inteleg firesc si logic ce dracu voiai....pardon my french
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Daţi-i ignor nebunei că altfel nu mai scăpați de ea...puști, pistoale cuțite, știe adrese...ferească Dumnezeu, e în ultima fază ) te oftici ca tu nu stii si nu ai invatat pana la batranete din astea? vezi ca si adresa ta o stiu si iti garantez ca si la squirty ca nu am vb cu nimeni de pe forum pt ele,daramite cu [prostituate )chill sunteti amandoi insignifianti pt mine perpetuu si din toate pct de vdr
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2017 sa stii ca oglinda ma suporta bine mersi daca nu tot nu inteleg firesc si logic ce dracu voiai....1 . Bun, o sa traduc eu ( credeam ca esti mai desteapta , dar se pare ca esti doar posesoarea mai multor cuvinte in vocabular ).Nu m-am referit ca nu te suporta oglinda (ca se sparge) . Ironia a fost cand am zis "aia din oglinda" - tradus cum de te suporti zilnic tu pe tine insuti, eul tau ca fiind acra 2 Aici are dreptate Lorena ca te asemeni cu Dobre ( numai ala intreba de ce te bagi in seama cu el) cu toate ca topicul este la discutii generale si sa nu mai vorbim ca forumul este liber. PS nu am nimic cu tine asa ca mai bine ne evitam . Fiind posesoarea unor ganduri lugubre iti intuneca mintea si nu poti avea dialoguri constructive sau sociale. 3 4
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 1 . Bun, o sa traduc eu ( credeam ca esti mai desteapta , dar se pare ca esti doar posesoarea mai multor cuvinte in vocabular ).Nu m-am referit ca nu te suporta oglinda (ca se sparge) . Ironia a fost cand am zis "aia din oglinda" - tradus cum de te suporti zilnic tu pe tine insuti, eul tau ca fiind acra 2 Aici are dreptate Lorena ca te asemeni cu Dobre ( numai ala intreba de ce te bagi in seama cu el) cu toate ca topicul este la discutii generale si sa nu mai vorbim ca forumul este liber. PS nu am nimic cu tine asa ca mai bine ne evitam . Fiind posesoarea unor ganduri lugubre iti intuneca mintea si nu poti avea dialoguri constructive sau sociale.fah ca nu pot sa ma adresez altfel unui wanabe. 1. da, lexicu meu e bogat si-s mandra de asta. nu e vb de acreala sau amaraciune,dar iti trece prin capu de somer ca un om e ocupat. gen cu persoane importante? si cand nu poate se opeste si are ganduri si planuri serioase? sau poate ambele2 daca pe astia ii stii si cauti du.te.n plm la ei, ce bati piua aici?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Nu dormi ?Astazi, nu! Am treburi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Postat Iunie 3, 2017 Azi vrei sa rezolvi nedreptățile de pe forum 2 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Azi vrei sa rezolvi nedreptățile de pe forum esti inca fumat, asa-i ?
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 Acum fac altuAi uitat parola contului vechi? 2 3
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Acum fac altuei, ei tocmai am zis sa fii cuminte si sa fii vesel fara aceste ajutatoare prea des Ai uitat parola contului vechi? Rafi cine-i? e turbat ?in genere ca este frecevent pt mine asa ceva pe forum.e capiat inafara zilei de azi cand este vesel?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 nu rapunde rafi, oricum nu zici si oricum eu nu vreau a stii prin altiie vorba de un principiu, clonatule,cine esti anume zici au ba?
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 3, 2017 ei, ei tocmai am zis sa fii cuminte si sa fii vesel fara aceste ajutatoare prea des Rafi cine-i? e turbat ?in genere ca este frecevent pt mine asa ceva pe forum.e capiat inafara zilei de azi cand este vesel?Rozica, nu pot spune cine e, doar el are dreptul. Insa..asa e el mai vesel, nu-i de la "cuie". Peseu:Ce te-ai ingalbenit! 2 3
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Rozica, nu pot spune cine e, doar el are dreptul. Insa..asa e el mai vesel, nu-i de la "cuie". Peseu:Ce te-ai ingalbenit!nu spunete pup 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Acum fac altusimte-te in larg ca sa zic asa
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 Mmmmm, mommy mai spune-mi mai mult despre tine și tati, când va urmăresc futandu-va îmi vine să scriu recenzie.Fuck ce idee buna. Check back tommorow, când ma fac căcat voi face recenzia secolului: cum i-am prins pe părinți mei adoptivi: Alice și BOGDAN, futându-se ca iepurii posedați de Lucifer Ce ai puddin? Stii tu ceva ce eu nu stiu?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 4, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 4, 2017 Ce ai puddin? Stii tu ceva ce eu nu stiu?Am gresit numele 2
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 Am gresit numele Ma speriasem. Maine poimaine aud p-aci ca-s gajica motanului. Dar stiu....I`m still on your mind....tastezi si iese numele meu fara sa vrei....meow...........
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Ma speriasem. Maine poimaine aud p-aci ca-s gajica motanului. Dar stiu....I`m still on your mind....tastezi si iese numele meu fara sa vrei....meow........... Drusilla, crezi ca ar fi ceva rau sa fii gajica motanului? sau motanul nu se ridica la asteptarile tale ?! 3 2
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 Drusilla, crezi ca ar fi ceva rau sa fii gajica motanului? sau motanul nu se ridica la asteptarile tale ?! Nu am cum sa stiu daca se ridica sau nu la inaltimea asteptarilor mele atata timp cat nu l-am cunoscut face to face. Dar din interactiunile virtuale avute cu el de-a lungul anilor, nu ma atrage ideea de a relationa la nivel personal cu un om care se bosumfla mai rau ca un copil caruia i-ai luat galetusa la plaja, de fiecare data cand nu ii convine ceva. Acu` sigur ma baneaza iar 1
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 Nu stiu in România...in urma cu mai mult timp am citit in franceză. Există si in Romania topicuri pe forumuri in care se discută cate ceva... Uite aici am luat ceva de pe un topic:"In realitate nici un medicament psihiatric nu vindeca nimic, intr-adevar esti tinut la suprafata dar cu pretul de a nu mai avea o viata activa, o viata in care sa fii implicat, motivat sau sa te bucuri ca toti ceilalti." Indraznesc sa te contrazic. Hai sa luam spre exemplu o depresie. Nestiutorii cred ca este ceva de genul...."ala e suparat pe viata, n-are chef de nimic si nu are vointa". Buun....Depresia este cauzata prioritar de o insuficienta de serotonina in organism. Creierul bolnavului de depresie nu mai secreta suficienta serotonina. Nu ii poti impune unui organ sa secrete un hormon, doar gandindu-te ca viata e frumoasa, merita traita, au inflorit ciresii si iepurasii sunt pufosi. Iti recomand sa citesti prospectele Zoloftului, Cipralexului, etc. The main ingredient este serotonina. Daca nu vorbim de MDD (major depressive disorder) care nu se vindeca, da, atunci ai dreptate. Medicatia doar tine bolnavul pe linia de plutire si ii ofera posibilitatea de functionare a unui om normal (doamne cat urasc cuvantul asta). Asta cu "impune-ti, ai vointa, etc", it`s bullshit. E ca si cum ai avea tu un puseu de gastrita, te-ar durea stomacul de te-ai face rostogol si eu ti-as spune "neah, n-ai vointa, impune-ti sa nu te mai rostogolesti de durere". Ii poti impune stomacului tau in momentul in care el secreta mai mult acid gastric decat este normal sa nu o mai faca? Lumea nu intelege ca TOATE bolile psihice, cronice sau nu, au la baza cauze fiziologice. Cum "tratezi" fiziologia? Nu patologic? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum