Sari la conținut

Dragi domni si domnisori

Postări Recomandate

• Oras:elsewhere
Postat

te asigur ca nu stau sa suport suport figurile nimanui astazi :)

• Oras:braila
Postat

Ambrozie nervoasa,la cat scrii,cred ca iar iti deschide pisicut subforum

• Like 4
  • Minus 3
Postat

vrei si tu cu coana si nu stii cum sa ceri? :))

daca erai interesanta il aveai deja 

ps nu.s nervoasa

Vizitator
Reputație: 0
Postat

http://i.imgur.com/DdzKZ8J.gif

Postat

http://i.imgur.com/DdzKZ8J.gif

sherley da-te-n,ei bine, pe dincolo

singuru gif care m.a facut sa ma cracesc oarecum si sa fumez pe spate in relax

:rax2

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/07/mr_chang_senor_chang_laugh_spits_milk.gif

Unde ai fost acum doi ani?

• Minus 2
Postat

http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/07/mr_chang_senor_chang_laugh_spits_milk.gif

Unde ai fost acum doi ani?

tanc prost crescut si iezuit. te reneg

esti o puslama tare nesuferita si expansiva, zau daca am fi match macar la adoptie

Vizitator
Postat

http://i.imgur.com/UQK583x.gif

sherley da-te-n,ei bine, pe dincolo

singuru gif care m.a facut sa ma cracesc oarecum si sa fumez pe spate in relax

:rax2

Vizitator
Postat

Sa vina mod 1 sa faca lumină =))

Postat

Sa vina mod 1 sa faca lumină =))

Daca esti esti ciocan sa stii ca e singuru admin nimfo care mi.a parut super nesuferit

daca esti moduletz imi cer scuze din nou ca am fost f isterica, cam sociopata si mai mult decat violenta in reporturi, poate uneori birjareasa, credeam ca vb doar cu pisicuts.......

Vizitator
Postat

Ferească Dumnezeu si Măiculița Domnului =)) =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ferească Dumnezeu si Măiculița Domnului =)) =)) =))

f dragut acum ca am lamurit, dar la  ce esti asa vesel atat de devreme?

Vizitator
Postat

Am băgat un cui :)

Postat

Am băgat un cui :)

Prea bine atunci, nteles. Dar nu f des, ok ?

mwahhh te pup amiceste,desi nu stiu care esti. ca esti prea vesel sa ma abtin, imi plac oamenii fericiti :))

Postat

vrei si tu cu coana si nu stii cum sa ceri? :))

daca erai interesanta il aveai deja

ps nu.s nervoasa

nu am nevoie sa fiu asa de interesanta ca tine cu amenintari,cu regii de scene violente si cu multe virbe fara rost.din ce profil psihologic ti-am facut,nu esti departe de studenta de la medicina care a dat-o la stiri cu ceva ani in urma.

Ps.vorbesc calm si fara apelative injurioase.daca vrei sa imi raspunzi te rog sa o faci in aceeasi maniera

• Like 4
  • Minus 3
Postat

nu am nevoie sa fiu asa de interesanta ca tine cu amenintari,cu regii de scene violente si cu multe virbe fara rost.din ce profil psihologic ti-am facut,nu esti departe de studenta de la medicina care a dat-o la stiri cu ceva ani in urma.

Ps.vorbesc calm si fara apelative injurioase.daca vrei sa imi raspunzi te rog sa o faci in aceeasi maniera

looool

du-te tare tanti

• Oras:Bucuresti
Postat

I

Deci vezi tiganca Adina

marsh pe topicele initiate de tine

Offtopic

Ce noapte alba a fost pe aici :laugh2 . Cum mai munciti voi azi ? Clientul trebuie sa va gaseasca fresh, nu legume.

Ontopic

Extrapoland ca este vorba de Adina (putea fi orice alt user ) si vorbind total impartial : tu deschizi un topic in care faci tandari un user si dupaia ai pretentia ca el sa nu iti raspunda?

Ciudant si ilogic rationament ai.

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Offtopic

Ce noapte alba a fost pe aici :laugh2 . Cum mai munciti voi azi ? Clientul trebuie sa va gaseasca fresh, nu legume.

Ontopic

Extrapoland ca este vorba de Adina (putea fi orice alt user ) si vorbind total impartial : tu deschizi un topic in care faci tandari un user si dupaia ai pretentia ca el sa nu iti raspunda?

Ciudant si ilogic rationament ai.

Mah chitibus si eu ce ar trebui acu sa ma pun la mintea ta? nu,multumesc :laugh2

ps ma.ta nu te.a invatat sa nu vorbesti cu oamenii mari? yep, yep, bla bla stiu sunt aroganta

mah drag user care imi pareai impatial cat am lipsit eu m.am adresat unor barbat si am numit exemplu o dameza. am specific ca nu ma adresez ei,ci barbatilor. i.am ridicat cota citind-o. am spus clar si repetat ca e o x in un sir de x,y ,z toate la fel

ei i-am permis sa vb. asta pana s-a sfatuit ea sa o aduca pe stalker tantric, pe ratata lorena ca nu s-a descurcat singura.

pt cine nu e corect anume gangabangul asta feminin pt ele sau mine? se stie de ani ca.s misogina cu femeile si misanadra cu barbatii care o cauta de ambele sexe....

dar cum eu trebuie sa sport singura grupuri de idioti in numele decentei sau a unui topic facut?

maturati pragu si vezi ca se vede ce ai maturat inainte sub el, e o cocoloasa :)

Postat

Mah chitibus si eu ce ar trebui acu sa ma pun la mintea ta? nu,multumesc :laugh2

ps ma.ta nu te.a invatat sa nu vorbesti cu oamenii mari? yep, yep, bla bla stiu sunt aroganta

mah drag user care imi pareai impatial cat am lipsit eu m.am adresat unor barbat si am numit exemplu o dameza. am specific ca nu ma adresez ei,ci barbatilor. i.am ridicat cota citind-o. am spus clar si repetat ca e o x in un sir de x,y ,z toate la fel

ei i-am permis sa vb. asta pana s-a sfatuit ea sa o aduca pe stalker tantric, pe ratata lorena ca nu s-a descurcat singura.

pt cine nu e corect anume gangabangul asta feminin pt ele sau mine? se stie de ani ca.s misogina cu femeile si misanadra cu barbatii care o cauta de ambele sexe....

dar cum eu trebuie sa sport singura grupuri de idioti in numele decentei sau a unui topic facut?

maturati pragu si vezi ca se vede ce ai maturat inainte sub el, e o cocoloasa :)

http://www.gifimagesdownload.com/wp-content/uploads/2016/01/free-crazy-gif-123.gif

• Like 1
Postat

M

stiu sunt aroganta

:)

1 Stai linistita, ca si eu pot fi mai arogant , ironic si sarcastic si asta fara sa aduc injurii in dialog, insa prefer sa nu imi consum energia pe rafuieli fara scop  :hmmm

2 Pe tantrica,care stim cu totii ca e pe alte meleaguri, iti garantez eu ca nu o cheama nimeni , se baga ea in seama singura ( pentru ca e nevorbita )

• Like 4
  • Minus 5

Postat

1 Stai linistita, ca si eu pot fi mai arogant , ironic si sarcastic si asta fara sa aduc injurii in dialog, insa prefer sa nu imi consum energia pe rafuieli fara scop  :hmmm

2 Pe tantrica,care stim cu totii ca e pe alte meleaguri, iti garantez eu ca nu o cheama nimeni , se baga ea in seama singura ( pentru ca e nevorbita )

Intamplator, sunt foarte linistita. Doar ca fara chef de prostii de florarese, precupete si alte tacamuri.

Si atunci ce m-ai luat la rost, desi dai indarat,pai? Ai vreun stres cu care altii cu mai mult chef si timp sa iti fie astfel oportuni?

ca sa intelegi pana si tu: ce voiesti musiu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...