Sari la conținut

deea -c.e.t.-0764614792

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ienache Marus !!!!!!!

Moi traiesti mah ??? Cacamas pi 38 di puncti ali tali !!! :))))))))))))

Prostule ku "e buna rau"...ka atita iesti an stari. ;)

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

am sumat 80 nr 160 ora, oral si normal, totul protejat

daca am inteles bine sta pe langa scoala aurel vlaicu

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

acu sa-i vedem pe baietii din cartier cit de rapizi sint, parca aveam citiva activi pe aici.

• Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

Poponarul ăsta de amelia tot așa de prost și handicapat a rămas

Nu tin partea nimănui, dar as prefera sa citesc ceva interesant despre fata asta si cred ca si altii. De porcaieli si tiganeli suntem satui.

• Like 4
  • Oras:Ct
  • Oras:Ct
Postat

interesant ce zise fata aici .. oral / normal doar protejat , 80 cu 160 . 22 de anisori , cu colega in camera , aer conditionat ,etaj 4 . vocea calma ...

• Like 3
Postat

Nu tin partea nimănui, dar as prefera sa citesc ceva interesant despre fata asta si cred ca si altii. De porcaieli si tiganeli suntem satui.

Ai driptate. Si io meas dori sa cetesc civa interesant dispri fata aista...sau oricari alta. Io ami cier scuzi ka am perturbat fagasu informativ cari iera an plina disfasurare dispri fata asta. Adika io antieleg ca ie importante contributi majore...sau kear **spam editat**e...dispri Deea dila CET...dara antieleg moi greu ci cacat di informatii ieste: "E buna rau" ?! Adik la cie...pi cini ajuta ka un dobitok, cari no futut la veata lui moi nimika, fasi declarati pi un forum di curve ka pareria lui ie foarti buna dispri una sau alta coarda ???

Poi zimi tu mii coliega Dantea...nu ti simti mult moi informat akuma ka sti ka sia dat acordu Ienache Marus ka fata "E buna rau" ??? Nuti vini sati dai ku tesla an coaie ka noi facut tu afirmatia asta ??? Ka doar deh...nu orisini poa sa zik dispri nisti poze postati pi un forum di curve si curvari ka ie bune...doar iel poa sa fak asta !!!

Dobitoku !!!

:))))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:))))))

Ideea este ca sunt destule poticuri cu zeci de pagini de injuraturi si comentarii fara nici o noimă.

Poate am sa reusesc sa fac o vizita saptamana viitoare domnisoarei in cauza.

• Like 1
Postat

I am făcut o vizita,pozele sunt reale,arată binișor,dar doar atât.

Locatie-6

Infatisare-9

Oral-6

Normal-7

Igiena-8

Tariful e 80/160,are și o colega pe care o tine intr o alta încăpere.

• Like 5
Postat

I am făcut o vizita,pozele sunt reale,arată binișor,dar doar atât.

Locatie-6

Infatisare-9

Oral-6

Normal-7

Igiena-8

Tariful e 80/160,are și o colega pe care o tine intr o alta încăpere.

O tine incuiata pe colega ei ca sa nu-i fure clientii,arata mai bine ca ea. Du-te din nou si suna la 0738286417,imi vei multumi ;)

• Like 1
Postat

O tine incuiata pe colega ei ca sa nu-i fure clientii,arata mai bine ca ea. Du-te din nou si suna la 0738286417,imi vei multumi ;)

daca ai fost la colega ei, scrie si tu o recenzie ca sa stie lumea cum e

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu are cum sa fie ea colega.Eu am sunato acum câteva zile și mi a spus alta zona decât cet...Cu siguranță greșiți și nu sunt cele doua colege.

Postat

Deci fata care era colega ei ,nu era ea cu siguranta,ca am vazuto putin din profil.Cat despre tanara din poze eu am sunato acum cateva zile cum am mai spus si era de atunci la ciresica...Eu cand sun i au la rand toate anunturile de pe publi din ultimele 24h si de tot ce gasesc aici,cel putin 20-40 de apeluri.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...