o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iunie 2, 2017 tot la c.e.t... 4 2
gogu21sex Reputație: -474 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Iunie 2, 2017 Daca isi foloseste zambetul ala in mod natural cu clientul ... face ravagii 1 8
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 7, 2017 Oras:around Oras:around Autor Postat Iunie 7, 2017 gata cu golaneala pe la cet. acum la ciresica . cu poze pe masura cartierului. 4 2
carbone77 Reputație: 615 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2017 in poze nu e rau deloc 2
cta_74 Reputație: -455 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 sefu pune si tu manuta si suna..si ne informezi si pe noi daca vrei.. 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Gen .. dupa tocul de la usa, locatia e deosebita. Nu ca ar conta prea mult, dar se depuncteaza la scor .. parerea mea ! Adica macar analul inclus din partea casei, stiti cum zic ?!
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 14, 2017 Oras:around Oras:around Autor Postat Iunie 14, 2017 ... 2 2
cta_74 Reputație: -455 Postat Iunie 14, 2017 Postat Iunie 14, 2017 boss..cate retusuri i ai facut fetei ? ca arata pielea aia...
lazystalker Reputație: -406 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Postat Iunie 14, 2017 boss..cate retusuri i ai facut fetei ? ca arata pielea aia...Polișare la mașină cu finalizare manuală 1 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2017 Nu tricut nisiun colieg pila ia sa ni zik si noua dak ii plasi putulica ??? )))))) 4
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Vorba ardeleanului: No, dacă trebe trebe. 1
b0n3r Reputație: 65 Postat Iunie 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 15, 2017 boss..cate retusuri i ai facut fetei ? ca arata pielea aia...nici buric nu mai are ))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2017 Poati io furat ciniva buricu !!! Poati o nascut si ie varza burtica !!! Poati ari un tatoaj mari ku Jesus si nu vria sa se vada !!! Poati ala cari o fotoshopat habar nari !!!
j0hnnybravo Reputație: 1913 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2017 Nu tricut nisiun colieg pila ia sa ni zik si noua dak ii plasi putulica ??? )))))) E dezastru la pat, muia e mai mult laba si la normal lubrifiant la greu... dar cred ca merge modelata da eu nu imi bat capu cu asa ceva, il las pe Oby P.S.: In realitate e o cioara mica si slabuta 7
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 17, 2017 Oras:around Oras:around Autor Postat Iunie 17, 2017 macar pozele sint ale ei ?
j0hnnybravo Reputație: 1913 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2017 macar pozele sint ale ei ? Sunt, doar ca o avantajeaza mult. E slabuta, mica undeva la 1.60-1.65, neagra ca e tiganca, sani micuti, dantura alba, gura mare (deci de incaput, incape). Mici talente de fastfuck. La normal e ok, dar nu exceleaza cu nimic. Oral doar capatana si laba la greu, dar ti-am zis, potential de reglare exista. Ai putea sa ii faci o vizita sa ii scoti din cap micile talente de fastfuck si sa o mai inveti sa se futa 3
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2017 Oras:around Oras:around Autor Postat Iunie 18, 2017 vizita ii fac sigur daca mai ramine in constanta , dar cu fitzele nu stiu cum se va lasa . depinde si de ea cum si ce.
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 19, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 19, 2017 Mi- am luat si eu teapa.E faptura din poze, dar parca un pic mai micuta si slaba.Garsoniera la CET cu inca o fata.Cealalta o ftumusete, dar am vazut- o abia la final.Am ajuns , am sunat de jos si m- a tinut 5 min sa plece un client de la cealalta.Cind am ajuns sus colega era exilata in chicineta a iesit sa se spele tocmai cind terminasem eu si trebuia sa plec.Baia se putea folosi, dar te stergeai cu hartie.Cameta mica cu o canspea si o saltea gonflabila cica pt. dormit.Actiunea destul de naspa un oral mai mult laba, trecut ea deasupra dar nu se prea misca, dupe care am intors- o caprita si m- am chinuit sa- i dau ca se strimba ( chircea)si fugea. M-am chinuit sa termin. O intreb daca o doare ca nu o am ca de magar si ea zice: ce nu- i normal la 20 pe zi?Uitasem cind ma dezbracam sun unul si ea ii zice sa vina in 15 min.Deci super fast fuck.De evitat si in plus cred ca e acvariul in apropiere.Sapt asta trebuia sa se mute la Ciresica.Mi- a placut mult cum arata colega, dar daca o fi aceeasi atitudine cred ca n- o sa ma risc.Parerea mea ca mu pot fi educate.Halatul 80nr. totul protejat.Pt. Oral np mai vroia 20 ron 10
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 19, 2017 Oras:around Oras:around Autor Postat Iunie 19, 2017 da, e clar , sint probabil bagate la treaba impotriva vointei lor de un peste prost .zona nasoala , chirie mica, fara cheltuieli pe prosoape si cearsafuri ,20 clienti x 80 x2 = 3200ron pe ziua de exploatare .probabil fetele primesc doar tigari si mincare fast food.nu au viata lunga asa. 3 2
j0hnnybravo Reputație: 1913 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2017 Mi- am luat si eu teapa.E faptura din poze, dar parca un pic mai micuta si slaba.Garsoniera la CET cu inca o fata.Cealalta o ftumusete, dar am vazut- o abia la final.Am ajuns , am sunat de jos si m- a tinut 5 min sa plece un client de la cealalta.Cind am ajuns sus colega era exilata in chicineta a iesit sa se spele tocmai cind terminasem eu si trebuia sa plec.Baia se putea folosi, dar te stergeai cu hartie.Cameta mica cu o canspea si o saltea gonflabila cica pt. dormit.Actiunea destul de naspa un oral mai mult laba, trecut ea deasupra dar nu se prea misca, dupe care am intors- o caprita si m- am chinuit sa- i dau ca se strimba ( chircea)si fugea. M-am chinuit sa termin. O intreb daca o doare ca nu o am ca de magar si ea zice: ce nu- i normal la 20 pe zi?Uitasem cind ma dezbracam sun unul si ea ii zice sa vina in 15 min.Deci super fast fuck.De evitat si in plus cred ca e acvariul in apropiere.Sapt asta trebuia sa se mute la Ciresica.Mi- a placut mult cum arata colega, dar daca o fi aceeasi atitudine cred ca n- o sa ma risc.Parerea mea ca mu pot fi educate.Halatul 80nr. totul protejat.Pt. Oral np mai vroia 20 ron Daca tin minte bine asa mia zis si mie, acelasi talent. Si colega la fel e, nu are rost sa te obosesti, au aceiasi atitudine ambele. La normal nu a fost chiar asa de naspa la mine. Nu trebuia sa o pui capra ca, cam toate se pun in asa fel incat sa nu intri bine in ele, desi aici nu prea au fost probleme. Trebuia sa ii dai in misionar sa nu aibe unde sa fuga ).... La oral a fost laba la greu. Parerea mea e ca ar merge educate daca ai chef sa iti bati capu cu ele. A fost un fast-fuck de la care nu am plecat nervos cum plec de obicei de la fastfuck. De revenit: NU! Mai imi si zicea ca ma mai asteapta da la ce dezastru a fost, sigur mai revin ) da, e clar , sint probabil bagate la treaba impotriva vointei lor de un peste prost .zona nasoala , chirie mica, fara cheltuieli pe prosoape si cearsafuri ,20 clienti x 80 x2 = 3200ron pe ziua de exploatare .probabil fetele primesc doar tigari si mincare fast food.nu au viata lunga asa. E.... hai nu exagera. Astea sunt ele. 20 de clienti e prosteala de a ei ca sa nu se futa cum trebuie 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum