Sari la conținut

Topicul Lorenei ,Adinei,Vistantric,Ambroz

Postări Recomandate

Pe voi nu dau nici macar un scuipat clone proate! Ai aceiasi atitudine cu cei care se fut in cur! Te rog 'io, sa va faceti forum sparat, nu am nimic cu voi, doar imi este scarba cand vad ca neidentificati  ca voi, se pupa fie in cur, fie in pizda! Bai tampitilor, stabiliti-va o identitate homalailor!

Eu sunt ala care te fute pe tine in cutia limbii.

Ce zici,am fost destul de clar  la tine prostu pulii merge.Futu-ti rasa ta de idiot hai ca-mi place .Baga-mi-s toata pula in gura aia a ta.

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

lisandrule linisteste-te ca iar o iei razna  :laugh2

Ptiu ' drace ce plangacios si mincinos mai esti...exact ca o fetita cu fustita :slap2

Adrianeee!!!  Adrianeee!!!  :laugh2 :laugh2 :laugh2

https://psycholifeblog.files.wordpress.com/2016/07/tumblr_n5l71xkypl1rm811vo1_500.gif?w=350&h=200&crop=1

Ce ziceai mitomane?  Besi ma de aici cacatule, ia spune, ai bagat capul sub "fustita" mea si te- a nimerit o pula in cap de te-a ametit? Tu chiar esti cretin!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Pe voi nu dau nici macar un scuipat clone proate! Ai aceiasi atitudine cu cei care se fut in cur! Te rog 'io, sa va faceti forum sparat, nu am nimic cu voi, doar imi este scarba cand vad ca neidentificati  ca voi, se pupa fie in cur, fie in pizda! Bai tampitilor, stabiliti-va o identitate homalailor!

Scrie asa:Lisandru e pielea de pe pula

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Cum spuneam, s-au adunat idiotii!

Citește mai bine...nu era o postare care îți era dedicată...ori ești muiere ?

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18670947_1092787110822603_1039867540865659653_n.jpg?oh=d9c9acabc1d9d12c8c00ed00b06b7f47&oe=59B07662

Link spre comentariu
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce ziceai mitomane?  Besi ma de aici cacatule, ia spune, ai bagat capul sub "fustita" mea si te- a nimerit o pula in cap de te-a ametit? Tu chiar esti cretin!

la vrejul ala ii mai spui tu pula?  fuse si se duse  :laugh2

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu

Mitomane, este clar ce si cum esti, vrei sa ne vedem face to face!? Hai spune muitza, prea multe optiuni nu ai! Deocamdata, nevasta-ta este oripilata, nu crede dar vede!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Lasa ca face ma-ta.Ma cac in gura ei :laugh2

Mama prietenului tau l-a cacat pe gura, asa ca este la primire!

Tu te lauzi cu vreun "stalp" mitomane? Hai, te tin coaiele sa ne masuram bai zdreanta bolnava?

Link spre comentariu
Reputație: -1394

Pai ce sa faci, ma-ta nu mai face fata!

hai du-te si te joaca cu fustele ...vezi daca s-au mai largit sau micsorat ....fumeaza un kkt de caine uscat

da nu te mai imflama pe aici , ca o faci degeaba ....pula tot nu ti se mai scoala

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...