dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Se pare ca iti place !Mie imi place sa ma cac in gura ma-tii Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 Deocamdata, nevasta-ta este oripilata, nu crede dar vede! daca te vede VIOLETA cum faci pe aici iar se ia cu mainile de cap ...abia iti largise nitel lantul si tu hop sari cu gura la pula noastra 9 13 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Iarta-ma...e placerea mea 6 7 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 hai du-te si te joaca cu fustele ...vezi daca s-au mai largit sau micsorat ....fumeaza un kkt de caine uscat da nu te mai imflama pe aici , ca o faci degeaba ....pula tot nu ti se mai scoalaOk zdreanta, ai sange in margele sa ne vedem?'zic si io' nu de alta dar m-am abtinut pana acum sa te fut in gura si sa iti stalcesc muia. Ia spune, ai sange in instalatie muie sa ne vedem face to face? Iti dau voie sa iti aduci si "prietenii"! 12 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 daca te vede VIOLETA cum faci pe aici iar se ia cu mainile de cap ...abia iti largise nitel lantul si tu hop sari cu gura la pula noastra Lui ii place sa linga sperma .Am auzit ca statea ascuns dupa recamier si lingea pizdele dupa ce de exemplu eu le futeam 6 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Sau oricine le futea 6 7 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 Ma-ta e o tarfa obeza.Cum spui tu, pot eu sa contrazic gasca de nebuni! 12 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Miky poate dupa ce tu le futeai 6 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 Ok zdreanta, ai sange in margele sa ne vedem?'zic si io' nu de alta dar m-am abtinut pana acum sa te fut in gura si sa iti stalcesc muia. Ia spune, ai sange in instalatie muie sa ne vedem face to face? Iti dau voie sa iti aduci si "prietenii"! esti constient ca daca iti fut una te daram...dar te las momentan sa iti faci numarul 9 13 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 daca te vede VIOLETA cum faci pe aici iar se ia cu mainile de cap ...abia iti largise nitel lantul si tu hop sari cu gura la pula noastra Nevasta-ta s-a abonat la azilul de mitomani pe care il reprezinti!'Cica se plange ca nu ai reusit sa ii faci un copil, a fost nevoita sa apeleze la prieteni! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 esti constient ca daca iti fut una te daram...dar te las momentan sa iti faci numarulSunt constient ca imi sugi pula mitomane! Abia astept sa ma pis pe tine stafide! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 Nevasta-ta s-a abonat la azilul de mitomani pe care il reprezinti!'Cica se plange ca nu ai reusit sa ii faci un copil, a fost nevoita sa apeleze la prieteni! a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta asta da exemplu de mitoman Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 Kykiputa, m-am distrat destul cu tine, te fute si familia si maidanezii, mitomanule! Hai sictir, esti prea prost pentru lumea asta! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta asta da exemplu de mitoman Bah mitomane, hodoroaga de nevasta-ta nu este copil, nu al lins-o, a incercat doar sa imi suga pula si mi-a fost groaza! Cum spuneam, hai sictir mitomane! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta asta da exemplu de mitoman Analfabetule, pune mana pe o carte idiotule! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 desigur ...fa-ti o laba acum ....da la ce ?... ca numai vrejul a mai ramas de instrument ... tot limbile si straponul sunt mai bune Kykiputa, m-am distrat destul cu tine, te fute si familia si maidanezii, mitomanule! Hai sictir, esti prea prost pentru lumea asta! 9 13 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2017 Să vină ROZeta pă toping Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta asta da exemplu de mitoman O data in plus dovedesti faptul ca esti prost! Ti-am dat definitia mitomanului iar tu te iei de copilul meu! Ce pot cere mai mult de la un idiot ca tine, te-am rugat sa faci diferenta intre mitoman si mitocan, totodata ca mitomania combinata cu prostia, este letala! In rest, astept sa faci primul pas, asta nu inseamna ca nu ti-o iei in barba asa aiurea de nu o sa mai cunosti parola ce o folosesesti pe mizeria asta de forum. Oricum , la cate clone si la cat de drogat esti, vai capul tau de bolna psihic! Interesant este faptul ca alaturi de numele asta nou, de cacat, se alatura toate kegurile! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 Să vină ROZeta pă toping Bai nene cf, ncsf, in pana mea, vrem sa ne impacam ori ba!? Sa vezi matale de nu o venii rozica sa ne lase cu freza in mana( miky o ia la laba) ! Hai ca handicapatii isi au locul lor! 12 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2017 Bai nene cf, ncsf, in pana mea, vrem sa ne impacam ori ba!? Sa vezi matale de nu o venii rozica sa ne lase cu freza in mana( miky o ia la laba) ! Hai ca handicapatii isi au locul lor! Împăcaţi-vă-ţi...vă certați fix de-anpulea 2 4 Link spre comentariu
rica raducanu Reputație: 19 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Giulesti Oras:Giulesti Partajează Postat Iunie 6, 2017 ÃŽmpăcaÅ£i-vă-Å£i...vă certați fix de-anpulea Hai Rapidu ! 🷠🚂🚃🚃🚃 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2017 Hai Rapidu ! 🷠🚂🚃🚃🚃 Până la moarte și dincolo de ea...cu mitul nostru, tot înainte 1 4 Link spre comentariu
rica raducanu Reputație: 19 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Giulesti Oras:Giulesti Partajează Postat Iunie 6, 2017 Până la moarte și dincolo de ea...cu mitul nostru, tot înainte O sa postez la colorare rapida pana ma fac visiniu ca tine 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2017 O sa postez la colorare rapida pana ma fac visiniu ca tine Dacă vrei să dai pemeuri, îți dă fratili tău parola...asta-nseamnă să fii rapidist, transparenţă Link spre comentariu
rica raducanu Reputație: 19 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Giulesti Oras:Giulesti Partajează Postat Iunie 6, 2017 Dacă vrei să dai pemeuri, îți dă fratili tău parola...asta-nseamnă să fii rapidist, transparenÅ£ă Doar pentru o programare la Mona 😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum