Sari la conținut

Topicul Lorenei ,Adinei,Vistantric,Ambroz

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Deocamdata, nevasta-ta este oripilata, nu crede dar vede!

daca te vede VIOLETA  cum faci pe aici iar se ia cu mainile de cap ...abia iti largise nitel lantul si tu hop sari cu gura la pula noastra :laugh2

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

hai du-te si te joaca cu fustele ...vezi daca s-au mai largit sau micsorat ....fumeaza un kkt de caine uscat

da nu te mai imflama pe aici , ca o faci degeaba ....pula tot nu ti se mai scoala

Ok zdreanta, ai sange in margele sa ne vedem?'zic si io'  nu de alta dar m-am abtinut pana acum sa te fut in gura si sa iti stalcesc muia. Ia spune, ai sange in instalatie muie sa ne vedem face to face?  Iti dau voie sa iti aduci si "prietenii"!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

daca te vede VIOLETA  cum faci pe aici iar se ia cu mainile de cap ...abia iti largise nitel lantul si tu hop sari cu gura la pula noastra :laugh2

Lui ii place sa linga sperma .Am auzit ca statea ascuns dupa recamier si lingea pizdele dupa ce de exemplu eu le futeam

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ok zdreanta, ai sange in margele sa ne vedem?'zic si io'  nu de alta dar m-am abtinut pana acum sa te fut in gura si sa iti stalcesc muia. Ia spune, ai sange in instalatie muie sa ne vedem face to face?  Iti dau voie sa iti aduci si "prietenii"!

esti constient ca daca iti fut una te daram...dar te las momentan sa iti faci numarul

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

Nevasta-ta s-a abonat la azilul de mitomani pe care il reprezinti!'Cica se plange ca nu ai reusit sa ii faci un copil, a fost nevoita sa apeleze la prieteni!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nevasta-ta s-a abonat la azilul de mitomani pe care il reprezinti!'Cica se plange ca nu ai reusit sa ii faci un copil, a fost nevoita sa apeleze la prieteni!

a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta  :slap2

asta da exemplu de mitoman :laugh2

Link spre comentariu

a ta a facut ...nu iti este rusine ,,,,lingi fete la fund de varsta lu fi-ta  :slap2

Bah mitomane, hodoroaga de nevasta-ta nu este copil, nu al lins-o, a incercat doar sa imi suga pula si mi-a fost groaza! Cum spuneam, hai sictir mitomane!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

desigur ...fa-ti o laba acum ....da la ce ?... ca numai vrejul a mai ramas de instrument  ... tot limbile si straponul sunt mai bune :)

Kykiputa, m-am distrat destul cu tine, te fute si familia si maidanezii, mitomanule! Hai sictir, esti prea prost pentru lumea asta!

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

O data in plus dovedesti faptul ca esti prost! Ti-am dat definitia mitomanului iar tu te iei de copilul meu! Ce pot cere mai mult de la un idiot ca tine, te-am rugat sa faci diferenta intre mitoman si mitocan, totodata ca mitomania combinata cu prostia, este letala! In rest, astept sa faci primul pas, asta nu inseamna ca nu ti-o iei in barba asa aiurea de nu o sa mai cunosti parola ce o folosesesti pe mizeria asta de forum. Oricum , la cate clone si la cat de drogat esti, vai capul tau de bolna psihic! Interesant este faptul ca alaturi de numele asta nou, de cacat, se alatura toate kegurile!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Să vină ROZeta pă toping =))

Bai nene cf, ncsf, in pana mea, vrem sa ne impacam ori ba!? Sa vezi matale de nu o venii rozica sa ne lase cu freza in mana( miky o ia la laba) ! Hai ca handicapatii isi au locul lor!

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...