ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Ieri aveam drumuri de facut si mi se facuse sete. Am intrat la un fel de magazin mixt ca imi iau o apa si o inghetata. Aveam nevoie si de un plic si oficiul postal era chiar deloc la indemana asa ca am zis sa o intreb pe duduie daca au si asa ceva ca doar aveau toate oalele, castroanele si prostiile. MAi erau doi inaintea mea si pt ca nu sufar sa stau la coada si tre' sa fac mereu cel putin 2,3 lucruri de odata ca altfel nu ma simt eu insami citesc pe tel un articol despre masonerie, In sfarsit imi vine randul, ridic ochii frumos sa fac contact vizual cu duduia sa nu isi zica ca-s nesimtita de tot si ma adresez cu ochii in telefon si incep cu o voce dulce:"Sar'na articole de masonerie aveti?" imi ramasese articolul pe creieras fara sa realizez,mai ales ca nu am apucat sa il termin. Femeia cu o anumita varsta imi zice socata, efectiv se uita la mine ca si cum vin de pe Jupiter "Ca sa avem????????"Mi-am dat seama ca mi-a scapat porumbelul si cu o voce impaciuitoare ca si cum ea gresise spun 'de papetarie, de p - a - p -e -t -a -r- i- e doamna va rog' 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 in principiu, daca aveai nevoie de materiale de constructii, si pentru ca ai specificat ca era un magazin mixt, cum numai prin zonele foarte provinciale gasesti astfel de amestecaturi, nu ar fi fost chiar o "perla".Se stie ca, "masonerie" provine din frantzuzescul Masonnerie ceea ce inseamna lucrare de zidarie. Iar Masonii erau la inceputuri breasla zidarilor urmand sa devina mult dupa aceea o organizatie puternica in lume. Deci, nu era nicio perla daca cea careia i-ai cerut articole de masonerie ar fi stiut despre ce e vorba.Dar cuvintele vechi si cu pretentii nu prea mai sunt la moda, iar tu, cea care ai in vocabular suficient de multe cuvinte incat sa legi o propozitie coerenta, ti-ai fii dat seama ca nu era nicio greseala. in fine... succes 4 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 in princiu, daca aveai nevoie de materiale de constructii, si pentru ca ai specificat ca era un magazin mixt, cum numai prin zonele foarte provinciale gasesti astfel de amestecaturi, nu ar fi fost chiar o "perla".Se stie ca, "masonerie" provine din frantzuzescul Masonnerie ceea ce inseamna lucrare de zidarie. Iar Masonii erau la inceputuri breasla zidarilor urmand sa devina mult dupa aceea o organizatie puternica in lume. Deci, nu era nicio perla daca cea careia i-ai cerut articole de masonerie ar fi stiut despre ce e vorba.Dar cuvintele vechi si cu pretentii nu prea mai sunt la moda, iar tu, cea care ai in vocabular suficient de multe cuvinte incat sa legi o propozitie coerenta, ti-ai fii dat seama ca nu era nicio greseala. in fine... succesAnona nu fi draga precupeata si nu te da savanta. Din moment ce am specificat ca aveam nevoie de un plic si citeam un articol despre masoni se intelege clar ca a fost o perla din reflex.Omu spune o gluma, tu despici firu in patru cu definitii si terminologii. Toti avem cate un dex draga. Esti genu de persoana care incepe sa poveasca altora bancul pana isi pierde carcateru comic si toti raman cu un flat face asa-i?Destinde-te,nu mai fi asa cripspata, e soara afar' , totul incantator, etc etc
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Anona nu fi draga precupeata si nu te da savanta. Din moment ce am specificat ca aveam nevoie de un plic si citeam un articol despre masoni se intelege clar ca a fost o perla din reflex.Omu spune o gluma, tu despici firu in patru cu definitii si terminologii. Toti avem cate un dex draga. Esti genu de persoana care incepe sa poveasca altora bancul pana isi pierde carcateru comic si toti raman cu un flat face asa-i?Destinde-te,nu mai fi asa cripspata, e soara afar' , totul incantator, etc etc ha ha ha ... am uitat sa rad la gluma Dragaaaaaaaaaaaaaaa, daca vanzatoarea stia despre ce era vorba te manjeai toata de ... rahat glumeat-o nu-s crispata dar mi-a facut placere sa te bag putin la inghesuiala apropos de bancuri le fac chiar mai haioase decat ar trebui sa fie , chiar si pe cele seci ... nu stii tu d'astea 5 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 ha ha ha ... am uitat sa rad la gluma Dragaaaaaaaaaaaaaaa, daca vanzatoarea stia despre ce era vorba te manjeai toata de ... rahat glumeat-o nu-s crispata dar mi-a facut placere sa te bag putin la inghesuiala apropos de bancuri le fac chiar mai haioase decat ar trebui sa fie , chiar si pe cele seci ... nu stii tu d'asteazzzzz zzzzz tocmai mi-ai cantat de leagan tanti Annona si am atipitCum spuneai? A da, asa este. Orice ai fi spus )
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 zzzzz zzzzz tocmai mi-ai cantat de leagan tanti Annona si am atipitCum spuneai? A da, asa este. Orice ai fi spus ) hai, deja incepi sa ganguresti ca o papagalita... cum e cu Bogdanel ?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 hai, deja incepi sa ganguresti ca o papagalita... cum e cu Bogdanel ? Nu te priveste pe mata ca esti cam maricea sa te alimentezi cu intrigi copilaresti.Dar imi trecea prin gand sa il scot la licitatie publica. Daca ma hotaresc, esti interesata? :
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Nu te priveste pe mata ca esti cam maricea sa te alimentezi cu intrigi copilaresti.Dar imi trecea prin gand sa il scot la licitatie publica. Daca ma hotaresc, esti interesata? : nu-s interesata... iti fluturam doar capa toreadorului... se pare ca deja ti s-au injectat ochii si apropos de intrigi, nu crezi ca esti cam juna pentru asa ceva? din cate stiam sunt preocupari de oameni mari , tu du-te frumos si ia-ti galetusa si lopatelele si joaca-te in nisip, acum cat e vremea 5 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 nu-s interesata... iti fluturam doar capa toreadorului... se pare ca deja ti s-au injectat ochii Iti dai singura prea multa importanta. Nu e rau, simte-te bine prin ce mijloc gasesti potrivit. Toti oamenii tre sa fie liberi. Dar nu imi confunda marinimia cu interesul.Anonasha nu mai fi asa naravasa
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 Daca tot freci duda pe-aici fi-mi daca ai fost vreodata nasha sa stiu daca am facut rima autentica, desi puerila
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Iti dai singura prea multa importanta. Nu e rau, simte-te bine prin ce mijloc gasesti potrivit. Toti oamenii tre sa fie liberi. Dar nu imi confunda marinimia cu interesul.Anonasha nu mai fi asa naravasa invidoasa mica, ti-e teama ca nu-ti ramane si tie ceva de la masa mea? stai blanda, sunt destule firmituri
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 invidoasa mica, ti-e teama ca nu-ti ramane si tie ceva de la masa mea? stai blanda, sunt destule firmituri Asta tot eu ti-am spus-o mai demult plagiatoareo. Daca mai cunoaste cat de cat putin ai stii ca sunt una din cele mai dificile persoane de hranit ca sunt neplacut de mofturoasa. De aia accept rar invitatii la masa gatita ca nu vreau sa jignesc gazda, neatingandu-ma de nimic. dar sa lasam asta....Ci raspunde mumos la ce te-am intrebat mai sus
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Asta tot eu ti-am spus-o mai demult plagiatoareo. Daca mai cunoaste cat de cat putin ai stii ca sunt una din cele mai dificile persoane de hranit ca sunt neplacut de mofturoasa. De aia accept rar invitatii la masa gatita ca nu vreau sa jignesc gazda, neatingandu-ma de nimic. dar sa lasam asta....Ci raspunde mumos la ce te-am intrebat mai sus zau? nu te-am citit prea bine pai ar fi si simplu ) ma uit doar la hainele pe care le porti si imi dau imediat seama ce ai mancat asta in cazul in care ai uitat sa-ti pui babetica )
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 zau? nu te-am citit prea bine pai ar fi si simplu ) ma uit doar la hainele pe care le porti si imi dau imediat seama ce ai mancat asta in cazul in care ai uitat sa-ti pui babetica )Cu tine e imposibil sa conversezi zau femeie....Raspunde si tu frumos daca ai fost sau nu nasa, ce e asa greu? Daca intreb inseamna ca-s curioasa. Ar trebui sa te simti flatata
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 4, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 4, 2017 Un dialog între rozkendra cu ea însăși, din viitor? Nice 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 4, 2017 am vrut sa scriu ceva ,dar m-am ragandit ...de frica sa nu inceapa din nou taraboiul 9 13
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 am vrut sa scriu ceva ,dar m-am ragandit ...de frica sa nu inceapa din nou taraboiul Miky sa nu cumva o impungi pe Annona ca poate se desumfla
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 4, 2017 Miky sa nu cumva o impungi pe Annona ca poate se desumfla suntem amici...am hotarat de comun acord sa nu ne mai impungem
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 Cu tine e imposibil sa conversezi zau femeie....Raspunde si tu frumos daca ai fost sau nu nasa, ce e asa greu? Daca intreb inseamna ca-s curioasa. Ar trebui sa te simti flatata nu-ti ajung catelisii? marsh , zdreanta infumurata 6 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 nu-ti ajung catelisii? marsh , zdreanta infumurata Daca esti taranca si najpeta nu mai vorbesc cu tine.Latra singura pana obosesti. Vezi sa nu iti disloci un sold ca ai totusi o varsta
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 stii ce ma uimeste? ca de juma de an te milogesti public, si asta se simte in fiecare postare a ta Nu contest ca nu esti inteligenta, dar se pare ca inteligenta ta este acoperita de alte sentimente... stai cuminte si nu mai incita, nu ca m-ai agita tu pe mine, dar stai cuminte si te joaca cu jucarioarele tale. Nu am facut pe filozoafa ci doar ti-am atras subtil atentia ca daca vanzatoarea era isteata, ti-ar fi dat imediat peste nas dar tu esti cam ...zombilica si iti place sa te bataii de pe un picior pe altul Hai, am treburi mult mai importante de facut decat sa-ti dau tie nu's ce explicatii si raspunsuri 9 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2017 apropos ca sa fiu mai explicita, perla de la butique era a ta , stai blanda ca te faci de ras singurica
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 4, 2017 stii ce ma uimeste? ca de juma de an te milogesti public, si asta se simte in fiecare postare a ta Nu contest ca nu esti inteligenta, dar se pare ca inteligenta ta este acoperita de alte sentimente... stai cuminte si nu mai incita, nu ca m-ai agita tu pe mine, dar stai cuminte si te joaca cu jucarioarele tale. Nu am facut pe filozoafa ci doar ti-am atras subtil atentia ca daca vanzatoarea era isteata, ti-ar fi dat imediat peste nas dar tu esti cam ...zombilica si iti place sa te bataii de pe un picior pe altul Hai, am treburi mult mai importante de facut decat sa-ti dau tie nu's ce explicatii si raspunsuriMa amuza ca nu realizezi cat de penibila esti. Sa o spui tu la mos craciun ca m-am milogit vreodata aici sau altundeva ca eu am ceva ca nu sa intelegi vreodata, anume demnitate. Daca ai stii de conceptu asta nu ai face topice de genul sunt bolnava, ma izolez, vaaai ce depresiva sunt in public fara nicio jena.Trebuie sa ai mari carente de logica si bun simt ca sa vii tu singura sa te bagi in seama cu mine si nu doar acu, in conditiile in care acu sau altadata nu imi amintesc sa te fii bagat eu in seama prima si sa imi zici ca ai lucruri mai bune de facutDu-te ocupa-te de ele atunci si nu ma mai plictisi cu felul sec si de barbatoiaca soldatoi ca nu ti-am cautat compania. Numa bine
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Postat Iunie 4, 2017 Lasati-le http://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gifhttp://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gif 2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum