gabrielafifirea Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Postat Iunie 4, 2017 CURVELE DE FAPT NU E CURVE ELE NU SUG PULA PE BUNE. DOAR O BAGA IN GURA SI O FREACA DE-AMPULEA. ADICA NU E O SUGERE DE PULA PE BUNE. DUPA CE SE SPALA PE DINTI CU APĂ VIE, FĂRĂ PASTĂ DE DINȚI, DE FAPT UN FEL DE CLĂTIRE A SLOBOZULUI DIN GURĂ, DEVIN CURATE CA LACRIMA. SUNT NEPRIHĂNITE. CE DACĂ A INTRAT PULĂ CU LUNGIMEA CUMULATĂ DE 1500 KM IN ELE... SUNT FETE CARE VOR SA SE ASEZE LA CASA LOR, VISEAZA LA UN PRINȚ PE CAL ALB.... SAU MACAR LA CALUL ALB CARE SA LE FUTA PANA BEHĂIE CURVELE FORUMULUI SUNT DE FAPT FETE CUMINTI, CARE VAZUTE PRIN A 7-A DIMENSIUNE SUNT VIRGINE : : : : : : : : : : : : : : : :
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 CURVELE DE FAPT NU E CURVE ELE NU SUG PULA PE BUNE. DOAR O BAGA IN GURA SI O FREACA DE-AMPULEA. ADICA NU E O SUGERE DE PULA PE BUNE. DUPA CE SE SPALA PE DINTI CU APĂ VIE, FĂRĂ PASTĂ DE DINȚI, DE FAPT UN FEL DE CLĂTIRE A SLOBOZULUI DIN GURĂ, DEVIN CURATE CA LACRIMA. SUNT NEPRIHĂNITE. CE DACĂ A INTRAT PULĂ CU LUNGIMEA CUMULATĂ DE 1500 KM IN ELE... SUNT FETE CARE VOR SA SE ASEZE LA CASA LOR, VISEAZA LA UN PRINȚ PE CAL ALB.... SAU MACAR LA CALUL ALB CARE SA LE FUTA PANA BEHĂIE CURVELE FORUMULUI SUNT DE FAPT FETE CUMINTI, CARE VAZUTE PRIN A 7-A DIMENSIUNE SUNT VIRGINE : : : : : : : : : : : : : : : :De unde stii Gabi Firea?Esti mama lor si ce iti mai place pula curveto
gabrielafifirea Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Autor Postat Iunie 4, 2017 rozkendra, cand o sa scapi de problemele cu alcoolul mai discutam!
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 rozkendra, cand o sa scapi de problemele cu alcoolul mai discutam!mi-oi fi pus fiola si nu mi-am dat seama nu imi plac femeile,dar cu tine as face o exceptie, nu ma stimulezi putin cu limba pe clit poate ma trezes instant din aceasta alcolemie? daca ai tehnica proasta sa stii ca te dau afara
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 ar fi si culmea sa iti tii tu prelegeri depsre bautura Cornelushjoaca-te frumos sa ramanem amici
gabrielafifirea Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Autor Postat Iunie 4, 2017 Rozica, alcoolică mică, pariez că ai curaj să mă înjuri, expirată ce ești
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Rozica, alcoolică mică, pariez că ai curaj să mă înjuri, expirată ce eștiDap e clar ca ca cunosti bine de tot. Daca eu sunt expirata atunci lolEu care primesc zeci de complimente de la ambele sexe zilnic si mi se dau intre 9 maxim si 4 ani ani mai putin de cate ori sunt prezentata cuiva nou barbat sau femeie si oricat de multa oboseala resimtm-ai facut aproape sa plang si am resimtit replica la maxim sa stii )
gabrielafifirea Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Autor Postat Iunie 4, 2017 Nu am vrut sa te fac sa plangi. Cand te uiti in oglinda, tu stii mai bine ... ce si cum. Asa cum imi spuneai cand incercai sa te lasi de droguri. E treaba ta, din punctul meu de vedere poti sa faci cum crezi, dar te rog sa nu ma mai suni beata sa imi ceri sa te ajut.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Nu am vrut sa te fac sa plangi. Cand te uiti in oglinda, tu stii mai bine ... ce si cum. Asa cum imi spuneai cand incercai sa te lasi de droguri. E treaba ta, din punctul meu de vedere poti sa faci cum crezi, dar te rog sa nu ma mai suni beata sa imi ceri sa te ajut.ce trol slab si monoton.eu ma retrag. bate campii singurel sau cu alte persoane )
Postări Recomandate