petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 7, 2017 Beşau Ce basinosi sunteti! 2
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 7, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 7, 2017 M-o facut tiganca? Sau a facut-o pe Randunica? Whaaa..... Fac ochi acus si ce vad? Baaaa... Imi iau lumanarile negre si plec acasa sa imi pun in balanta valorile morale 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 Ce basinosi sunteti!Creste codoiu' -n atmosferă )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 7, 2017 Ce basinosi sunteti! Flatulenţi, bre...vorbeşte frumos ) 3 4
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 7, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 7, 2017 Daca iti amintesti numele magazinului sa imi spui,poate au deschis unul si la mine. Humana. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 7, 2017 M-o facut tiganca? Sau a facut-o pe Randunica? Whaaa..... Fac ochi acus si ce vad? Baaaa... Imi iau lumanarile negre si plec acasa sa imi pun in balanta valorile morale Toți cei care nu-i cântă clonatului în strună, ori sunt ţigoineri, ori sunt NEdomni, ori, mai nou, sunt supraponderali...'ca-mi-ar de pe sub burtă 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e . Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. 7 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 Toți cei care nu-i cântă clonatului în strună, ori sunt ţigoineri, ori sunt NEdomni, ori, mai nou, sunt supraponderali...'ca-mi-ar de pe sub burtă Adică ciorba de suPt burtă zici 1
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 7, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 7, 2017 Toți cei care nu-i cântă clonatului în strună, ori sunt ţigoineri, ori sunt NEdomni, ori, mai nou, sunt supraponderali...'ca-mi-ar de pe sub burtă Oameni rai....
nu mai spune Reputație: -586 Postat Iunie 7, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Iunie 7, 2017 Tu ești un domn, fute-te-ar fi-miu în gură dă clonat p.s nervosule, schimbă-ți sursa de informații, lua-m-ai în gură de obez la 185 cm și 95 dă kile...și frumos pă deasupra Hai, ba cioara cu baldachin, chiar esti non-stop pe forumul asta? Cum sa-mi raspunzi la doar 5 minute? Iar in plus te mai si justifici (apropo, prostalaule, calculeaza-ti BMI-ul si o sa vezi ca esti foarte aproape de obezitate). PS Cum mai merge distributia de poze cu copii **spam editat**, teparule? Eu sunt ala care dupa ce am futut-o pe ma-ta i-am bagat un furtun in pizda si am pus-o fantana arteziana in cotetul de porci unde stateai.Pe taica-tu l-am bagat in pvinita si o sa-l torn in ciment.Iar pe tine te fut in gura ca de asta tot vii aici pe forum ca iti place sa iei muie. Flausatule, chiar speram sa-mi raspunzi in stilul asta. Now it's justified.Trimite-mi un PM, periculosule, pentru ca l-ai blocat. Sa stabilim cateva detalii. Inca nu sunt 100% sigur care ti-e contul principal (daywalker78/marean/stau de sase/pipilica), dar - daca imi vei oferi sansa - iti promit o lectie pe care nu vei putea sa o uiti vreodata.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 7, 2017 Hai, ba cioara cu baldachin, chiar esti non-stop pe forumul asta? Cum sa-mi raspunzi la doar 5 minute? Iar in plus te mai si justifici (apropo, prostalaule, calculeaza-ti BMI-ul si o sa vezi ca esti foarte aproape de obezitate). PS Cum mai merge distributia de poze cu copii **spam editat**, teparule? Flausatule, chiar speram sa-mi raspunzi in stilul asta. Now it's justified.Trimite-mi un PM, periculosule, pentru ca l-ai blocat. Sa stabilim cateva detalii. Inca nu sunt 100% sigur care ti-e contul principal (daywalker78/marean/stau de sase/pipilica), dar - daca imi vei oferi sansa - iti promit o lectie pe care nu vei putea sa o uiti vreodata. Ieși mã-n poola mea, cã n-ai un haz...se face anul, tu, tot cu aceiași cardeală p.s șoareche dã monitor, vezi sã nu-i bați prea rãu...în special pã Marean, pișa-s-ar pã tine și Euflo cu Daywalker sã aplaude 3 4
nu mai spune Reputație: -586 Postat Iunie 7, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Iunie 7, 2017 Ieși mã-n poola mea, cã n-ai un haz...se face anul, tu, tot cu aceiași cardeală p.s șoareche dã monitor, vezi sã nu-i bați prea rãu...în special pã Marean, pișa-s-ar pã tine și Euflo cu Daywalker sã aplaude Pisa-s-ar Adina in sporul si norocul tau, **spam editat**ule. Si manca-i-ai de unde-o fut toti neprotejat.Toti sunteti smecheri de dupa tastatura. PS Raspunde, ba cioara obeza, cum mai merge distributia de poze cu copii **spam editat**?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 Hai, ba cioara cu baldachin, chiar esti non-stop pe forumul asta? Cum sa-mi raspunzi la doar 5 minute? Iar in plus te mai si justifici (apropo, prostalaule, calculeaza-ti BMI-ul si o sa vezi ca esti foarte aproape de obezitate). PS Cum mai merge distributia de poze cu copii **spam editat**, teparule? Flausatule, chiar speram sa-mi raspunzi in stilul asta. Now it's justified.Trimite-mi un PM, periculosule, pentru ca l-ai blocat. Sa stabilim cateva detalii. Inca nu sunt 100% sigur care ti-e contul principal (daywalker78/marean/stau de sase/pipilica), dar - daca imi vei oferi sansa - iti promit o lectie pe care nu vei putea sa o uiti vreodata. M-ai umplut de respect papagalule.Uite aici: "Mortii ma-tii de baiat baiatBaga-mi-as pula in ma-ta de cacat -cacat
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 7, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 7, 2017 M-ai umplut de respect papagalule.Uite aici: "Mortii ma-tii de baiat baiatBaga-mi-as pula in ma-ta de cacat -cacatte asigur ca nu e papagal si ca e user vechi si e si din ala care daca da de tine nu are doar gura mare.la inceput mi-a fost si mie antipatic, dar cat de in febra pare iti scoate toti dintii din gura. vorbesc serios acum....daca e consesual v deja pulic ca aici la fel cum serios am vorbit sa va tineti cacaurile intre barbati sau scursuri si sa nu va legati de nicknamul meu va rog frumosdaca topicu tiganiada nu va e pe plac, faceti ceva nou deopotriva agreabilmultumesc iarasi
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 Fantastic. Fenomenal. Absolut demential. Acum intrebari ca na...am tot lipsit de pe DG si ma papa si pe mine curiozitatea. Cine e dragalas sa ma lamureasca...ii voi ramane pe veci recunoscatoare 1. Cine-i Miskin? Care e faza cu el? Nu cred ca in istoria mea pe nimfo, de prin 2012 on and off nu am vazut un user sa isi faca cont dupa cont dupa cont si sa fie imediat banat si sa revina iar si iar si iar. Cine e Miskin pe bune? 2. Trolle, tu nu esti Sofi de dincolo tata? Eu asa am avut impresia. Iar daca esti Sofi, stiu sigur de la Randunica (virgula) ca nu esti tigan deloc, ci un domn inalt, putin grizonat si relativ slabut, cu un mare accent pe domn. Cuvintele ei. Aveam eu bucurii la Sofica acum vreo 3 ani si am intrebat-o. Mai mult nu a dat din casa. Daca nu esti Sofi si esti romales, la cat de rasista sunt eu tot mi-esti drag. Rad de crap de fiecare data cand te citesc, nu m-ai jignit niciodata si mie imi e suficient.Daaar......am zis ca ma papa curiozitatea? Am zis. Care-i faza cu vamesi, copii, etc? Astept raspunsuri serioase, nu caterincoase, daca se poate. Daca e vorba de ceva tabu, nu insist. 3. Ce Doamne iarta-ma va rupeti in figuri si in valori si in poze cu pantofi? Parca sunteti in clasa a 2a si mergeti pe "penarul meu e mai smecher decat al tau, ca ma-ta e somera". Si in asta intrati toti care ati postat chestii de genul. Nu e o rusine sa fii sarac, nu e o rusine nici sa fii bogat. Citesc de camasi de la Lidl si pantofi de la firme de care nici macar nu am auzit pentru ca nu ma intereseaza. Si stiti de ce nu ma intereseaza? Pentru ca poti sa porti o camasa de la Lidl (au camasi la acolo?) si sa fii un om de o inteligenta rara, sau poti sa ai toale pe tine de zeci de mii de euro si sa fii o dejectie umana. Eu am si haine cumparate de la SH-ul ala (imi scapa numele acum) care are magazine prin toata tara. De ce? Pentru ca imi plac. Atat. De aia. 4. Am ramas fara puncte de pe la pagina 4-5. Baga-mi-as.Textile house ?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 te asigur ca nu e papagal E un cacat retardat .
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 7, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 7, 2017 E un cacat retardat .ia incearca... pe bune da-i intalnire si confrunta-l... iarasi pe bune toti bani mei pe ele si in forma si un om f bazat . genu care te bate pana te rahat pe tine si merge sa doarma acas p'ormasi apoi te fute toata lumea in cur dupa ce ti-a dizlocat maxilaru si tu te plangi la altiidar tu da-i intalnire loool ii stiu doar 3 nickuri, nu primmu sau nu credtu incearca-ti sansa sa fii obranic cu asa om..
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 8, 2017 Uite asa încep războaiele.incepe al-3-lea nu?! (Doamne fereste!) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 incepe al-3-lea nu?! (Doamne fereste!)Am zis ca nu Ma bag.Nici la ultimele două nu M-am băgat. 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Am zis ca nu Ma bag.Nici la ultimele două nu M-am băgat.liniste chucky caci dupa ce termin cafiiiaua voi priecta si executa o tocana
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 liniste chucky caci dupa ce termin cafiiiaua voi priecta si executa o tocana"ca la mama acasă"? ^^
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 "ca la mama acasă"? ^^mai buna.sunt competitiva cu oameni de calitate, deci in primu rand cu familia
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 mai b[/size]una.sunt competitiva cu oameni de calitate, deci in primu rand cu familia Foarte bine.Apreciez foarte mult o femeie gospodină. Mai exact Creația ei. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum