anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 8, 2017 mamaie, tu erai cea care cerea moca o pula. petrica, interpretare gresita ) ... nu ceream moca nimic m-am oferit ... diferenta mare, dom'le, diferenta mare ) ce? sperai sa mi-o dai moca ? )
sir miskin Reputație: 4 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Ce le tot intoarce petrea, replicile.Numai sa-i cada lui bine, la sufletel. Ai de plm...Si pe asta prost l-a mai facut.
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 8, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 8, 2017 Textile house ? Am mai zis mai sus. Humana zuzo care citesti printre postari 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 8, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 8, 2017 Am mai zis mai sus. Humana zuzo care citesti printre postari De la dietă i se trage, vede rar 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Am mai zis mai sus. Humana zuzo care citesti printre postari Am văzut ,dar nu puteam sa mai editez
sir miskin Reputație: 4 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Daca scot flip-flops de la Alexander McQueen, ce ciubote vechi si roase de 14 ani prezinta sotul MUIErii?
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 8, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 8, 2017 De la dietă i se trage, vede rar Aia verde zici? Am văzut ,dar nu puteam sa mai editez Azi te iert. Maine...nu promit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Aia verde zici? Azi te iert. Maine...nu promit.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 8, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 8, 2017 Aia verde zici? Azi te iert. Maine...nu promit.DA!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Numa' smardoi cât vezi cu ochii Numa luptatori chei oan Da penibili pana la refuz 7 7
sir miskin Reputație: 4 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Radem, glumim, dar mai mari boschetari decat voi, clone, care-s bune, atunci cand aduc alinare, handicapati care injura de mame, spre bucuria ipocritilor, milogi, care nu sunt in stare sa-si intretina familia, dar se lauda cu ciubote de lautari din anii 90, si tot felul de Doreli, ai de plm, nu stiu, cine v-a facut asa de prosti...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 8, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 8, 2017 Radem, glumim, dar mai mari boschetari decat voi, clone, care-s bune, atunci cand aduc alinare, handicapati care injura de mame, spre bucuria ipocritilor, milogi, care nu sunt in stare sa-si intretina familia, dar se lauda cu ciubote de lautari din anii 90, si tot felul de Doreli, ai de plm, nu stiu, cine v-a facut asa de prosti... Expiratule,(tu ai zis-o ieri pe alt topic)reinventeazã-te cã ești deosebit de plictisitor...de previzibil, nu mai zic Hai Simona! 3 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 8, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 8, 2017 Iar s-a sinucis preacititu'? 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2017 Iar s-a sinucis preacititu'?Lasa-l , e masochist 6 6
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2017 Va provoaca ,va jigneste ca apoi sa poata sa va dea report..in ideea de a fi banati. Atuul ei ...e posibil ca Pisicuts sa aibe o slabiciune pt ea. Sfat : NU INTERACTIONATI CU EA DELOC!. nu scrieti pe topicele ei si nu o citati!! daca aveti rabdare sa cititi pe unde a postat ea..veti vedea ca am dreptate. ai ajuns utilizatorea lunii si ti s-a urcat smecheria la cap ? vezi ca au mai fost banati useri care erau utilizatorii lunii in curs vezi cum te invarti 3
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2017 ai ajuns utilizatorea lunii si ti s-a urcat smecheria la cap ? vezi ca au mai fost banati useri care erau utilizatorii lunii in curs vezi cum te invartiasa,si?cumva adina milf a jignit cumva pe cineva?nu.a fost si este civilizata in limita bunului simt.inca,prea civilizata 5 3
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Iunie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 9, 2017 In ce priveste banarea...sigur ca Pisicuts ma poate bana daca si cand doreste in fond forumul este al lui si procedeaza cum crede de cuviinta pe proprietatea lui..e spatiul lui ..regulile lui..decizia ii apartine cu privire la banarea unor useri atunci cand el considera acest lucru intre tine si rozkendra o sa o banez pe cea care are sanii cei mai mici... 12
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 9, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 9, 2017 intre tine si rozkendra o sa o banez pe cea care are sanii cei mai mici...Pisicuts daca incepi tu cu zarzanie si caterinca proasta ia ramane tu cu satra, plus hepatita pa
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2017 intre tine si rozkendra o sa o banez pe cea care are sanii cei mai mici...frumos raspuns 4 3
pulesteu Reputație: 10795 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2017 S-a strigat bingo! ))) 8 5
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 9, 2017 intre tine si rozkendra o sa o banez pe cea care are sanii cei mai mici... iar te umple de respect! 13 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2017 2 4
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Postat Iunie 9, 2017 intre tine si rozkendra o sa o banez pe cea care are sanii cei mai mici... S-ar putea sa ai o surpriza! 5 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Postat Iunie 9, 2017 S-a strigat bingo! ))) Crezi? Poti sa cuantifici?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 9, 2017 Pisicuts daca incepi tu cu zarzanie si caterinca proasta ia ramane tu cu satra, plus hepatita paSi gata...V-a dat clanta la aman2... :laugh2 :laugh2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum