Sari la conținut

francisca22

Vizitator putzulica

Postări Recomandate

Vizitator putzulica
Reputație: 0
Postat

O noua tipa aparuta pe simpatie http://simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=800202 isi zice Francisca, e bruneta de 22 ani si 1.70 . Arata bine curva dar atentie, ofera oral, normal si masaj si "accepta gfe" (nu se specifica daca oralul si normalul sunt protejate sau nu si cred ca habar nu are ce inseamna fk, gfe sau implicare) toate la pretul de ... 400 ron ora. M-a pus naiba sa afirm mai intai ca ofera servicii banale in Galati la pret de Monaco. Am primit imediat un "mars ma" urmat de o blocare....Imi cer scuze, intai trebuia sa-i aflu id-ul si telefonul. Dupa reactie as zice ca e mai rea decat She.Mary chiar, e cea mai rea curva de aici.

NU RECOMAND

P.S. "mars ma" poti spune cainelui nu unui potential client. asta sa-ti fie invatatura de minte.

post-3671-0-12450100-1352305956_thumb.jpg

post-3671-0-57929500-1352305979_thumb.jpg

• Oras:wonderland
  • Disponibila
  • Oras:wonderland
  • Disponibila
Postat

Cea din poze arata bine,dar sunt multe cum am mai spus intr-un topic care pun poze a unor persoane cu care cred ele ca seamana,din profil,la corp...dar stim ca "seamna dar nu rasare"; in schimb pretul destul de mare ; face ca fetite din alte orase sa exclame ca astea din galati isi dau aere,cum arata putin mai bine cum au tarif de parca-s mari doamne de lux;sa nu uitam ca toate din "muntenia" la 200 h ora arata cel putin ca fata asta,deci nu 400!aere degeaba,posibil chiar balonare :)

ps: apare acolo ca este din bucuresti,nu vad legatura cu galatiul

Vizitator putzulica
Reputație: 0
Postat

cand am dat eu cautarea era din Galati...acum vad ca e din Bucuresti...mai degraba cred ca-i un pustan pus pe sotii....

• Telefon: brunetubr2010
  • Oras:braila
  • Telefon: brunetubr2010
  • Oras:braila
Postat

O noua tipa aparuta pe simpatie http://simpatie.ro/i...ofile&id=800202 isi zice Francisca, e bruneta de 22 ani si 1.70 . Arata bine curva dar atentie, ofera oral, normal si masaj si "accepta gfe" (nu se specifica daca oralul si normalul sunt protejate sau nu si cred ca habar nu are ce inseamna fk, gfe sau implicare) toate la pretul de ... 400 ron ora. M-a pus naiba sa afirm mai intai ca ofera servicii banale in Galati la pret de Monaco. Am primit imediat un "mars ma" urmat de o blocare....Imi cer scuze, intai trebuia sa-i aflu id-ul si telefonul. Dupa reactie as zice ca e mai rea decat She.Mary chiar, e cea mai rea curva de aici.

NU RECOMAND

P.S. "mars ma" poti spune cainelui nu unui potential client. asta sa-ti fie invatatura de minte.

Face cineva mistouri, e fake sigurrr

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.