Sari la conținut

AndreeaPloiesti 0726582829 0725037840

vyypuss

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

pentru a nu se creea confuzii, cei ce se vor bucura de atentia lui Andreea, vor posta in continuare aici

cei ce vor trece pe la Alina, aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/22154-studenta-irezistibila-0721171050/

https://nimfomane.com/forum/topic/20623-0731229259-alinutza/

din greseala, au fost deschise doua, asa ca rugam pe maestrulul Pisicuts sa faca ceva cu ele ( contopire, etc....)

Alinutza are doua topicuri dechise plus postarile 169, 175 si 176, de pe acest topic, al Andeei....

Normal trebuie unite si lasat cel al Andreei doar pt ea

Daca peste o luna, doua, ....zece, fetele pleaca pe cont propriu, ramane varza in urma :)

In viitor, cei ce posteaza recenzii trebuie sa se duca la fiecate fata, pe topicul ei.

:hihat

• Oras:bucuresti
Postat

Intervin pentru a te atentiona ca amenda pe care ai platit-o a fost de 120 RON.Acesta este tariful pentru sex total

ma atentionezi degeaba pt ca sunt destul de tanar incat sa nu uit dupa o zi pe alta.
Postat

Si colegul florineag a spus intr-o postare din 11 nov ca sex total cu alina este 100 de lei.eu m-am luat dupa recenzia lui si nu am intrebat-o tariful,i-am lasat banii pe masa si gata.probabil i-a fost rusine sa-mi zica ca mai treb 20 de lei.zic si eu....

Postat

Si colegul florineag a spus intr-o postare din 11 nov ca sex total cu alina este 100 de lei.eu m-am luat dupa recenzia lui si nu am intrebat-o tariful,i-am lasat banii pe masa si gata.probabil i-a fost rusine sa-mi zica ca mai treb 20 de lei.zic si eu....

Avand in vedere ca ai mai fost la ea din cate am inteles,probabil pretul a ramas acelasi.Cand a fost florineag era 100 RON,dar de atunci s-a modificat,iar pentru clientii noi este 120 RON.Asta mi-a spus sa zic aici...Am mai spus,nu este treaba mea. 

• Minus 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

:)))

Colega coboara preturile si asta nu face bine afacerii

Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.

Postat

:)))

Colega coboara preturile si asta nu face bine afacerii

Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.

Nu este asta problema.Citeste mai atent ca sa intelegi.Ideea este ca sunt multi care nu stiu cum sa faca sa plateasca mai putin decat trebuie.Si daca ea ii spune ca e 120,el va spune ca a vazut aici ca au fost oameni care au platit 100 si va veni aici sa incerce sa scoata acelasi pret.Noi nu negociem,asa ca nu vrem sa se creeze confuzii.Avem fiecare preturi diferite,la oral,de exemplu.

• Minus 1
  • Oras:ploiesti
Postat

ciao andreea,n-am gasit aici daca se poate avea o intalnire cu voi doua,si daca da cam ce preturi,pupici

Postat

nu sunt din localitate,dar as veni cu MARE PLACERE;-),scuze de aceea am intrebat,deci ca idee se poate,pupiceli

Postat

nu sunt din localitate,dar as veni cu MARE PLACERE;-),scuze de aceea am intrebat,deci ca idee se poate,pupiceli

tare asta....pupiceli :))))
Postat

Tataie, să-ți spun un secret: telefoanele pot apela si interurban. Sa nu mai spui nimanui. E secret mare.

Postat

Razvan 1244 Mulțumesc mult pentru secret. Întotdeauna cineva șmecher in spatele calculatorului

• Oras:Ploiesti
Postat

Buna Andreea

Lucratii in weekend de fel? am incercat in cate randuri si nici un raspuns la telefon.

Postat

Buna Andreea

Lucratii in weekend de fel? am incercat in cate randuri si nici un raspuns la telefon.

Buna.lucram si in weekend,dar nu intotdeauna.Iar la problema cu telefonul,ori suni tu cand nu putem vorbi,ori in cel mai rau caz,desi nu cred,numarul tau este salvat in telefoane"nu raspund" sau ceva se genul.Repet,exista si aceasta posibilitate.Mai incearca,poate nu este decât o lipsa de sincronizare.Ne gasesti dupa ora 11:30

• Minus 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Altu...Si nu puteai sa pui intrebarea asta la tel,sa vezi dk accepta sau nu?!

Postat

Si inca o intrebare. Vreuna din voi accepta madular cu bile?

Numai in madular ti-ai pus bile...?!? Sau mai bine spus, in madular ti-ai pus bile prima data?!? Eu cred ca la cap... :ras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...