Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Am auzit zvon ca ar fuziona Rapid cu Voluntari.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Da ceavet ma cu STEAUA ?! PS : nu sunt fanul ei dar indiferent ce zic/gandesc unii, ramane cea mai titrata echipa din Romania
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Am auzit zvon ca ar fuziona Rapid cu Voluntari.N-ar fi o idee prea buna !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Da ceavet ma cu STEAUA ?! PS : nu sunt fanul ei dar indiferent ce zic/gandesc unii, ramane cea mai titrata echipa din Romania DuJmanii vechi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 N-ar fi o idee prea buna !!!Când văzusem eu pe prosport era zvon.Rapid urma sa joace în Liga 1 din nou.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 DuJmanii vechi. DA, desigur
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Când văzusem eu pe prosport era zvon.Rapid urma sa joace în Liga 1 din nou.Momentan e-n liga a 5-a. E cale lunga pana sa revina in prima liga !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Momentan e-n liga a 5-a. E cale lunga pana sa revina in prima liga !!!Da,dar se zvonea și ca Voluntari ar fi devenit Rapid și cu numele.Cum Voluntari e deja în Liga 1...Bine,nu știu procedurile,dacă se poate,etc.Asa și Viitorul ar putea deveni Steaua București, Hagi sa trateze cu Armata și...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum