condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Recitește prima postare a topicului pentru care ai cerșit aprecieri virtuale.Și le-ai obținut din partea celor au crezut că te-ai schimbat. dar pe care i-ai înșelat.Din nou.Păcat.Pentru tine...Fix la un km in fata pulii mi se rupe de tine rapciuga! Nu ma pot schimb, urasc mitomanii , handicapatii ca tine, regret greselile facute de oameni ok! Poti face diferenta!?'Sunt convins ca nu handicapatule! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Recitește prima postare a topicului pentru care ai cerșit aprecieri virtuale.Și le-ai obținut din partea celor au crezut că te-ai schimbat. dar pe care i-ai înșelat.Din nou.Păcat.Pentru tine...Daca nu era si o pizda in decor, nu avea farmec!Bai pula bleaga,am vizitat mai multe fete in Constanta decate zile ai stat tu acasa! Unele erau si maritate, scuze, nu stiu ce si cum, au fost bune! Hai sa iti dau un indiciu... are ochii albastrii? Hai mars pe mare, ti-am pus-o! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 6, 2017 Ce agramat a putut fi cel care a deschis acest topic...nici măcat titlul topicului nu a fost în stare să îl scrie corect 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 6, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Ce agramat a putut fi cel care a deschis acest topic...nici măcat titlul topicului nu a fost în stare să îl scrie corect Cum spui tu, cert este ca esti muist! Mai cert este ca te simti cu musca pe caciula labagiule. Hai, o muzicutza, o muitza, ceva!? Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 6, 2017 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18881867_1118728468227742_4924071227022395278_n.jpg?oh=0b2785d5449c4f4da71138a6f0ba667e&oe=59A912D2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Aaaa??? 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 Cand esti prost, nu am ce iti face! Constanta futeam, ne distram, ne suiam in masina oarecui, stiam sa ne distram! Voi stiti de astea!? Da bai muie , 2x2 are o dubota, sti ce I seamna sa stai cu coaiele la soare!? Ma indoiesc! Sictir javrelor! Ia uita-te analfabetule de cine radeai Cata muie iti iei tu, nu isi ia nimeni analfabet prost si handicapat!Cum sa dai ma muie cu vrejul ? In rest ramane cum am stabilit ....continua cu acelasi oral , dar cu DT sa fie Doar nu credeai ca am pus botul la vrajeala ta (ca te mai poti schimba cu ceva) de fetita plangacioasa si cu fustita :laugh2 10 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ce agramat a putut fi cel care a deschis acest topic...nici măcat titlul topicului nu a fost în stare să îl scrie corect Lasa-l ca era nervos si afumat de kkt-ul acela de caine pe care il tot prizeaza 8 13 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 7, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 7, 2017 Bă, lăsați dreaq certurile virtuale...haideți la un cico, nu suntem p-aceiasi lungime de undă, măcar ne toporizăm laiv, fără emoticoane și fără greșeli gramaticale Peseu: io viu cu Marean Maine, ca-i Joi 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 Maine, ca-i Joi Du-te ocupa o masa si pregateste aparatul de fotografiat ....ca venim si noi mai tarziu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Sa fie musai acolo si 2×2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ia uita-te analfabetule de cine radeai Cum sa dai ma muie cu vrejul ? In rest ramane cum am stabilit ....continua cu acelasi oral , dar cu DT sa fie Doar nu credeai ca am pus botul la vrajeala ta (ca te mai poti schimba cu ceva) de fetita plangacioasa si cu fustita :laugh2 Bai mitomanule, ti chiar nu te potolesti? Chiar nu imi face placerea sa ma cert aiurea cu un handicapat ca tine, care parte nu o intelegi? Aaaaa, ca iti place sa provoci, asta este alta treaba, nu mai poza insa in justitiarul nemultumit de balacareala de pe forum. Tu esti unul din cei care promoveaza si favorizeaza aceasta mizerie. 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 Cand ai sa incetezi sa mai jignesti si sa recurgi la rahaturile pe care stii foarte bine ca le-ai facut am s-o fac si eu cu cea mai mare placere.Te-am lasat o saptamana fara sa te bag in seama , iar tu ai inceput sa-ti aduci iar aminte si sa arunci cu mizerii la adresa mea. Nu am sa pun link ca tu oricum fiind un om bolnav tot nu ai sa-ti dai seama si nu ai sa intelegi absolut nimic , ca de obicei Pana atunci iti frec pula pe la bot cum imi face placere . Iar de certat nu o fac decat cu tine . Esti mai special , as zice , adica de Spitalul 9 8 13 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Cand ai sa incetezi sa mai jignesti si sa recurgi la rahaturile pe care stii foarte bine ca le-ai facut am s-o fac si eu cu cea mai mare placere.Te-am lasat o saptamana fara sa te bag in seama , iar tu ai inceput sa-ti aduci iar aminte si sa arunci cu mizerii la adresa mea. Nu am sa pun link ca tu oricum fiind un om bolnav tot nu ai sa-ti dai seama si nu ai sa intelegi absolut nimic , ca de obicei Pana atunci iti frec pula pe la bot cum imi face placere . Iar de certat nu o fac decat cu tine . Esti mai special , as zice , adica de Spitalul 9 Mitomane, ia citeste-ti postarile. Ai sa constati ca fara a spune eu ceva, tu ai pomenit de mine. IQ77, nu mai face pe domnisoara aici pentru ca esti curva batrana si proasta. Ai de grija, insisti sa arati cat de mic, incult si nesemnificativ esti! Coseste-ti balariile din curte, poate iti consumi energia negativa care te domina.In rest, tu nu ai pula zdreanta, cat despre spitalul 9, din cate am auzit, acole te-ai puta trata de mitomanie! 12 2 Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 7, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Mitomane, ia citeste-ti postarile. Ai sa constati ca fara a spune eu ceva, tu ai pomenit de mine. IQ77, nu mai face pe domnisoara aici pentru ca esti curva batrana si proasta. Ai de grija, insisti sa arati cat de mic, incult si nesemnificativ esti! Coseste-ti balariile din curte, poate iti consumi energia negativa care te domina.In rest, tu nu ai pula zdreanta, cat despre spitalul 9, din cate am auzit, acole te-ai puta trata de mitomanie!sa umplut clistirele la curve mars la golit 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 sa umplut clistirele la curve mars la golitCe facusi raspopitule, ai ramas cu gura goala? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. 7 13 Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 7, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ce facusi raspopitule, ai ramas cu gura goala?meam borat flegmele pe moaca ta de hazna nedesfundata deastas cu gura goala date servesc cu un kil te flegma imediat daca tie dor 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. Mitomane iar gresesti! Nu este de mirare IQ77, ai o lene fantastica sa gandesti. Este un simptom specific bolii de care suferi. Bulangiule, pe alt topic te-am rugat sa te potolesti, nu intru aici sa ma cert cu unul inferior mie. Inainte si certurile erau mai elevate. Tu ai dus prostia la rang de arta! Iarta-ma ca iti spun, altfel nu pot face, esti atat de prost incat si prostilor le-ar fi rusine cu tine. Pizda, hai sa iti spun ceva ... nu sunt singurul care si-a dat seama ca esti idiot; pana vei invata ce inseamna forum, mistocareala, alea, alea, mai stai pe langa cei care o stiu cu adevarat si invata cretinule. Eu recunosc, nu stau atat de mult pe forum si nu inteleg totul. Asta este si motivul pentru care mai si gresesc ( spre deosebire de tine, sunt barbat si este corect sa spui cand gresesti), niciodata insa nu voi face ca tine IQ77! Te asigur eu, daca ne vedem face to face, te pisi pe tine si o sa ai noroc, nu sunt pe invers, ti-l pot aduce insa pe pulesteu sa te linga in curul murdar nespalatule IQ77! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE = Condition = Lisandru :laugh2 Abia s-a dat in fapt cu mine prostalaul cel nebun Ce tovaras bun mai aveti si voi PS: Nu-mi vine sa cred cat de prost e asta cu dubla personalitate. Pe un cont isi linge prietenii in cur , iar pe celalalt sta sa ii injure de familie , neveste , copii Macar pe mine ma injura in mod constant de pe toate si i-o trag la bot din toate pozitiile CASE CLOSED ...sa fie clar , daca nu stiati pana acum. Ce facusi mai labagiule, iti tremura mana mitomanule! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE ....m-ai convins suficiet ...esti omul de cea mai proasta factura si cu multipla personalitate Hai ca azi am treburi mult mai importante decat sa ma cert si sa-mi bat capul cu un nebun care nu doreste sa consulte un psiholog si care deja s-a dat in fapt si sunt detalii suficiente care te-au tradat. si LA REVEDERE ...e mai corect asa , zic eu 9 13 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 NU MAI SPUNE ....m-ai convins suficiet ...esti omul de cea mai proasta factura si cu multipla personalitate Hai ca azi am treburi mult mai importante decat sa ma cert si sa-mi bat capul cu un nebun care nu doreste sa consulte un psiholog si care deja s-a dat in fapt si sunt detalii suficiente care te-au tradat. si LA REVEDERE ...e mai corect asa , zic eu IQ77! Ti-am mai spus, aduci prostia la nivel de arta prostule care esti tu prost!Mitomanule, habar nu am cine este userul pe care il confunzi cu mine! Mergi si trateaza-te handicapatule, esti defect grav de tot! Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 7, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Iunie 7, 2017 IQ77! Ti-am mai spus, aduci prostia la nivel de arta prostule care esti tu prost!Mitomanule, habar nu am cine este userul pe care il confunzi cu mine! Mergi si trateaza-te handicapatule, esti defect grav de tot!scatofagule mars la clistire Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 7, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 meam borat flegmele pe moaca ta de hazna nedesfundata deastas cu gura goala date servesc cu un kil te flegma imediat daca tie dorSingurul care a apreciat postarea ta esteIQ77, nu ma asteptam la altcineva! Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 7, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Singurul care a apreciat postarea ta esteIQ77, nu ma asteptam la altcineva!decat la punga de prenadez teastepti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum