alex3486 Reputație: 19 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2020 😂😂😂😂😂 nu cred așa ceva 😂 Sunt plecată singura bby, fetele sunt in Elveția ðŸ’ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ˜ˆðŸ˜„😄😎 Ce sa zic spor la ciocane.... 😎
alex3486 Reputație: 19 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2020 Este adevarat ca atunci cand apare curcubeul in irlanda clienti te plătesc in ceaune cu aur? 😂😂😂 Ce nebuna esti aleno😄😄😄😄😄😄😄
alex3486 Reputație: 19 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2020 Nu draga :)))Ah sorry nu stiu de ce aveam impresia, spor acolo 😄😄
alenats Reputație: 466 Postat Iulie 28, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Iulie 28, 2020 Ce nebuna esti aleno😄😄😄😄😄😄😄 Ce nu acolo traiesc spiridusi?😂😂😂
alex3486 Reputație: 19 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2020 Ce nu acolo traiesc spiridusi?😂😂😂😄😄😄 Aia verzi ce beu betica neagra😄😄
isabellets Reputație: 2624 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Iulie 28, 2020 Este adevarat ca atunci cand apare curcubeul in irlanda clienti te plătesc in ceaune cu aur? 😂😂😂😂😂😂
isabellets Reputație: 2624 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Iulie 28, 2020 😄😄😎 Ce sa zic spor la ciocane.... 😎 Mulțumesc! 😘💋 Deja îmi e foarte dor de România și abia aștept sa ne revedem iubiteiii 💋😘Pupi de la Issa 💋â—ï¸ðŸŒ
adriana- Reputație: 127 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 30, 2020 Program non stop activa pasiva 250 finalizarea 500 ora accept și cupluri pot sa ma și deplasez confirmare pe watzapp la nr de tel 0737430528 Va pup 💋â¤ï¸ 🔞🔞🔞🔞 1
tallahassee Reputație: 517 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 Cine pe cine fute acolo :laugh2 :laugh2 :laugh2
zazy35 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 16, 2020 Ești prin București??
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Buna, Ramona. Am tot citit pana sa ajung la tine... Suntem un cuplu casatorit.. eu, Georgi 35ani iar sotul meu 46ani. Mi-ar placea sa-i fac o super surpriza.. te bagi? Va rog frumos fara mistouri. Multumesc
anonim2506 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Georgianavld cauți neapărat trans, în alt caz te pot ajuta eu
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Da, pentru ca vreau sa fie o surpriza pt al meu. Vreau sa fie gen “obligat”... ms pt intelegere
tallahassee Reputație: 517 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Buna, Ramona. Am tot citit pana sa ajung la tine... Suntem un cuplu casatorit.. eu, Georgi 35ani iar sotul meu 46ani. Mi-ar placea sa-i fac o super surpriza.. te bagi? Va rog frumos fara mistouri. MultumescNu cred ca e activa pe forum, mai bine ii scrii direct pe whatsapp
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Are cineva nr ei de wtp? Ms
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Si inca o intrebare mai am pt voi (daca ma puteti ajuta).. credeti ca ma expun unui pericol? Facandu i o asa surpriza sotului meu?! O idee, un sfat..mi ar fi de folos. Multumesc
josephseed Reputație: 893 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Vrei sa i-o traga sotului tau sau sotul tau sa i-o traga ei? Daca e prima...ati facut macar cu strapon? Daca e a doua, ai facut macar anal cu el? Are fantezii cu TS sau e doar o fantezie a ta? Daca e doar fantezia ta as discuta intai cu el.
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2020 Vrei sa i-o traga sotului tau sau sotul tau sa i-o traga ei? Daca e prima...ati facut macar cu strapon? Daca e a doua, ai facut macar anal cu el? Are fantezii cu TS sau e doar o fantezie a ta? Daca e doar fantezia ta as discuta intai cu el.Ideea este.. eu n am incercat nimic de genul cu el.. stapon, deget sau alte chestii. Dar de cateva ori bune am vazut unele mesaje, conversatii in telefonul lui.. acum nu stiu 100% daca erau cu TS sau barbat eu fiind o fire foarte deschisa si cu multe fantezii mi-ar placea sa-l vad “chinuit”...si de ce nu sa ne chinuie pe amandoi. Multumesc
josephseed Reputație: 893 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Eu zic sa te asiguri mai intai ca nu ii esti "barba", daca intelegi ce zic. Nu inteleg cum de astia "din dulap" gasesc fete/femei open minded.
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Ideea este.. eu n am incercat nimic de genul cu el.. stapon, deget sau alte chestii. Dar de cateva ori bune am vazut unele mesaje, conversatii in telefonul lui.. acum nu stiu 100% daca erau cu TS sau barbat eu fiind o fire foarte deschisa si cu multe fantezii mi-ar placea sa-l vad “chinuit”...si de ce nu sa ne chinuie pe amandoi. MultumescUrat sa te uiti la el in telefon...
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2020 Urat sa te uiti la el in telefon...Poate nu este tocmai ok dar..esti sotul meu.
gerogianavld Reputație: 3 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2020 Urat sa te uiti la el in telefon...Eu zic sa te asiguri mai intai ca nu ii esti "barba", daca intelegi ce zic. Nu inteleg cum de astia "din dulap" gasesc fete/femei open minded.Nu inteleg ce vrei sa spui. Incearca sa vb direct pe subiect.
josephseed Reputație: 893 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Am facut o traducere directa a jargonul din engleza. O sa o spun direct. O persoana "in the closet"/"in dulap" e cineva care nu isi recunoaste public orie tarea sexuala. In cazul tau, ai grija, sotul/partenerul ar putea sa fie gay/homosexual. Beard/barba e o modalitate destul de comuna a unei persoane care isi ascunde sexualitatea de a se proteja in societate. Sotia/prietena/logodnica devine argumentul suprem in fata unei societati care ar fi tentata sa il acuze de homosexualitate. Varianta de mai sus e scenariul cel mai negru in cazul tau. Eu zic decat sa te bazezi pe ce ai vazut pe telefon sa vorbesti cu el, vezi cum reactioneaza la propunerile tale in materie de experienta sexuala. Poti sa o iei incet, stapon, penetrare, anal sau direct, cu o propunere de sex in 3 cu TS.
misscristina Reputație: 1498 Postat Septembrie 11, 2020 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Septembrie 11, 2020 Am facut o traducere directa a jargonul din engleza. O sa o spun direct. O persoana "in the closet"/"in dulap" e cineva care nu isi recunoaste public orie tarea sexuala. In cazul tau, ai grija, sotul/partenerul ar putea sa fie gay/homosexual. Beard/barba e o modalitate destul de comuna a unei persoane care isi ascunde sexualitatea de a se proteja in societate. Sotia/prietena/logodnica devine argumentul suprem in fata unei societati care ar fi tentata sa il acuze de homosexualitate. Varianta de mai sus e scenariul cel mai negru in cazul tau. Eu zic decat sa te bazezi pe ce ai vazut pe telefon sa vorbesti cu el, vezi cum reactioneaza la propunerile tale in materie de experienta sexuala. Poti sa o iei incet, stapon, penetrare, anal sau direct, cu o propunere de sex in 3 cu TS.Mi amor â¤ï¸ homosexualii nu fut în Pizdă ðŸ’â€â™€ï¸ nu exista asa ceva ca un gay sa futa femeie pt ca deja s ar numi bisexual 😖
josephseed Reputație: 893 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Ce am descris eu e un fenomen social nu sexual. Si da, de frica stigmatizarii si repercursiunilor homosexualii o sa futa pizda, au si vor avea ai copii biologici si iti garantez ca nu o sa se considere bisexuali. Chiar crezi ca pe vremea comunistilor nu erau homosexuali? Nu o sa stim niciodata cati au fost nevoiti sa isi adapteze stilul de viata. Si chiar crezi ca e mult mai roza situatia acum in Ro? Dar deviem....Georgiana...pune mana pe telefon ai vb cu Cristina sa iti futa sotiorul. Vine cu un sensor care detecteaza daca e gay sau bi sau doar curios :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum