rux Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 12, 2020 Vrei sa i-o traga sotului tau sau sotul tau sa i-o traga ei? Daca e prima...ati facut macar cu strapon? Daca e a doua, ai facut macar anal cu el? Are fantezii cu TS sau e doar o fantezie a ta? Daca e doar fantezia ta as discuta intai cu el. si eu sunt interesat de un sex in 3 (bi)
dorinex Reputație: 22 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 20, 2020 A ajuns cineva? o recenzie?
cristicrezu Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Am fost la Ramona că și pasiv și m am simțit bine.este o persoană ok .curată și îngrijită
zabielo Reputație: 213 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 si eu sunt interesat de un sex in 3 (bi)Si eu :blushing2
greuceanul Reputație: 50 Postat August 12, 2021 Oras:Dev-Null Oras:Dev-Null Postat August 12, 2021 Unde o mai gasim pe domnisoara Ramaona? nu mai raspunde nimeni la 0737430528? Mai activeaza?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum