vyypuss Reputație: -425 Postat Noiembrie 8, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 SEX 100% din locatie apart. lux superba rafinata sexy si cu multe fantezii erotice ofer sex total oral normal si anal partenerilor generosi si pretentiosi intr-o ambianta de vis, singura lux ultracentral, 08 Nov 13:26 0760.136.823 Bucuresti Pret: 150L http://www.anuntul.r...ii_5689844.html Din cele doua beri cine o bea daca e singura in locatie(poza 1)???? Poate i-a dat o bere fotografului? Nu stiu de ce am impresia ca am mai vazut fatuca asta pe aici si am impresia ca avem parte un rebranding. Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 10, 2012 Oras:... Oras:... Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 funduletul acela arata promitator. din pacate telefonul din titlu da reject automat la apelare Link spre comentariu
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 funduletul acela arata promitator. din pacate telefonul din titlu da reject automat la apelare Probabil așa este setat în timpul ”ședințelor”... Link spre comentariu
zaxe Reputație: 218 Postat Noiembrie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 O poza cu fatza ei.Nu chiar foarte sexy. Link spre comentariu
zaxe Reputație: 218 Postat Noiembrie 11, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum