don123 Reputație: 3 Postat Septembrie 30, 2013 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Salut stiti cumva daca Gianina mai lucreaza?Eu am sunat-o si nu raspunde in plus am incercat sa o contactez pe id mess si nu pare sa il mai foloseasca sau cel putin e offline mai tot timpul.Stie cineva daca are un nou nr de telefon sau un nou id de mess? Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 1 Link spre comentariu
nosugar Reputație: 1 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 3, 2014 mai activeaza domnisoara? Link spre comentariu
xxx_yyy24 Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mai activeaza dar nu in braila a fugit Link spre comentariu
catalinktl92 Reputație: 3 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 24, 2015 Inchide'ti Link spre comentariu
larisa@totalx Reputație: 12 Postat Martie 1, 2015 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Martie 1, 2015 ITI RUP IO KTL-U DIN SANGE cand pun labuta pe tine mo gaje )) ca sa stii mai multe ca io )) "tzopescule" comentator si atot stiutor ! ip-ul ti lam 'luat' in p.l. mai ramai TU nebunaticule ))te duci cu forumu' sau cu "tactu mosu" costinel Link spre comentariu
larisa@totalx Reputație: 12 Postat Martie 1, 2015 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Martie 1, 2015 PROXENETULE englez )) Link spre comentariu
funibiza Reputație: -143 Postat Martie 2, 2015 Oras:sub geamul de la baie Oras:sub geamul de la baie Partajează Postat Martie 2, 2015 ITI RUP IO KTL-U DIN SANGE cand pun labuta pe tine mo gaje )) ca sa stii mai multe ca io )) "tzopescule" comentator si atot stiutor ! ip-ul ti lam 'luat' in p.l. mai ramai TU nebunaticule ))te duci cu forumu' sau cu "tactu mosu" costinel http://s24.postimg.org/3mudbybtd/eb6.jpg 4 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Zii tot nu te opinti... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum