Sari la conținut

0737639146 - Antonia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

dar care e zona fără teapa?

Nu cred ca e o anumita zona unde nu iti poti lua teapa deloc. Dar din experientele mele, zona Decebal e cea mai grava ( dupa vestitul Dristor :) ). Pot sa spun ca fetele la care am fost prin rond Alba Iulia au fost in mare parte experiente reusite.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu cred ca e o anumita zona unde nu iti poti lua teapa deloc. Dar din experientele mele, zona Decebal e cea mai grava ( dupa vestitul Dristor :) ). Pot sa spun ca fetele la care am fost prin rond Alba Iulia au fost in mare parte experiente reusite.

wtf?

• Oras:bucharest
Postat

wtf?

cred ca in topul tepelor nu este nici pe departe Decebal. Ci in următoarea ordine: Drumul Taberei, Militari, Pantelimon, Berceni. Numai servicii proaste și tepe am întâlnit pana acum in zonele astea, cu o singura excepție.
Postat

Probabil ca nu ai vizitat periferia de spui asta.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cred ca in topul tepelor nu este nici pe departe Decebal. Ci in următoarea ordine: Drumul Taberei, Militari, Pantelimon, Berceni. Numai servicii proaste și tepe am întâlnit pana acum in zonele astea, cu o singura excepție.

la ce te astepti , cand tu te duci la d`alea de 50 ? =))))

• Like 2
Postat

Probabil ca nu ai vizitat periferia de spui asta.

Este adevarat, m-am raportat doar la zonele pe care le-am vizitat.

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Parere personala după cativa ani de cursuri in domeniu. Decebal proportie de 50 % experiente ok. Alba iulia , Unirii , Nerva Traian , Mircea Vodă cam 80%. Militari 40 %. Pantelimon 100% (pentru ca nu am avut curajul sa ma risc si am mers doar la super testate). Berceni , Drumul Taberei zerooo barat (toate ciudatele si toti pestii aici ii gasesti)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...