Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Ma, cred ca totusi este fata, dupa cum scrie cuvantul pula :))))Ana, ti-e rusine sa scrii pulaaaa ? :) Pe toate caile de comunicare posibile :))) Hai, curaj gâsca, ca te ...tai :))) Vorbe...asteptam fapte ;)) PULA! 3
ghifor Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Februarie 20, 2018 PULA! Citez din Catavencii:"„Ce p… mea!”, expresie pe care o foloseau în public nu numai masculii de toate vîrstele, ci chiar și femeile tinere, studioase. Asta nu înțelegea Neagu Djuvara. Că bărbații își invocă „obiectul”, ca pe un soi de martor al bărbăției lor, asta ar fi de înțeles, dar ca fetele să se agațe de ceea ce n-au, ca și cum ar fi suferit o operație de schimbare de sex, asta i se părea prea de tot. "
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 20, 2018 Citez din Catavencii:"„Ce p… mea!”, expresie pe care o foloseau în public nu numai masculii de toate vîrstele, ci chiar și femeile tinere, studioase. Asta nu înțelegea Neagu Djuvara. Că bărbații își invocă „obiectul”, ca pe un soi de martor al bărbăției lor, asta ar fi de înțeles, dar ca fetele să se agațe de ceea ce n-au, ca și cum ar fi suferit o operație de schimbare de sex, asta i se părea prea de tot. " unul din "beneficiile" feminismului extrem e ca a nascut cateva generatii de femei cu atitudini mai "barbate" decat chiar ale barbatilor insasi... si nu in sens pozitivmie imi pare chiar ridicol sa aud o femeie cum isi baga si-si scoate ceva ce n-are si nu va avea vreodata, oricat si-ar dori de mult... o fi ea o lume a barbatilor, dar e suficient sa ne folosim mintea ca ei, nu sa-i imitam, mai ales acolo unde nu ne ajuta fizicul ... 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 Citez din Catavencii:"„Ce p… mea!”, expresie pe care o foloseau în public nu numai masculii de toate vîrstele, ci chiar și femeile tinere, studioase. Asta nu înțelegea Neagu Djuvara. Că bărbații își invocă „obiectul”, ca pe un soi de martor al bărbăției lor, asta ar fi de înțeles, dar ca fetele să se agațe de ceea ce n-au, ca și cum ar fi suferit o operație de schimbare de sex, asta i se părea prea de tot. " Ghifor, ce-ai?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Postat Februarie 20, 2018 unul din "beneficiile" feminismului extrem e ca a nascut cateva generatii de femei cu atitudini mai "barbate" decat chiar ale barbatilor insasi... si nu in sens pozitivmie imi pare chiar ridicol sa aud o femeie cum isi baga si-si scoate ceva ce n-are si nu va avea vreodata, oricat si-ar dori de mult... o fi ea o lume a barbatilor, dar e suficient sa ne folosim mintea ca ei, nu sa-i imitam, mai ales acolo unde nu ne ajuta fizicul ... Pe mine ma ajuta si fizicul!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 20, 2018 Pe mine ma ajuta si fizicul! felicitari pentru perfectiune! :) inseamna ca mitul androginului, cautat si cantat inca din antichitate, a devenit, in sfarsit, realitate :) 2
ghifor Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Februarie 20, 2018 Ghifor, ce-ai? O admiratie sincera pt multe din postarile tale!
ghifor Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Februarie 20, 2018 felicitari pentru perfectiune! :) inseamna ca mitul androginului, cautat si cantat inca din antichitate, a devenit, in sfarsit, realitate :)Mitul androginului sau hermafroditului? E acelasi?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 20, 2018 Mitul androginului sau hermafroditului? E acelasi? anticii cautau androginul... noi l-am lipit la loc si l-am facut hermafrodit :Din esenta, e acelasi lucru :) poate doar cu diferenta ca androginul e (si) spiritual.... hermafroditul ar fi doar carcasa 2
lord superb Reputație: 435 Postat Februarie 21, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Februarie 21, 2018 anticii cautau androginul... noi l-am lipit la loc si l-am facut hermafrodit :Din esenta, e acelasi lucru :) poate doar cu diferenta ca androginul e (si) spiritual.... hermafroditul ar fi doar carcasa forbidden, unele teorii spirituale considera ca fiecare om are un aspect feminin si unul masculin, aflate sau nu intr-un echilibru. jucandu-ne putin... daca "androginia este tinta/rezolvarea spirituala", atunci impreunarea carnala (pentru unii) poate fi interpretata ca incercarea, e adevarat, poate superficiala, de armonizare a celor doua aspecte feminin-masculin :laugh2 PS: hidos e daca, ca barbat, dai peste o femeie barbata, dar fireste ca si viceversa e valabila, dar gusturile, evident, nu se "discuta" :laugh2 :laugh2 :laugh2
lord superb Reputație: 435 Postat Februarie 21, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Februarie 21, 2018 si cand eram mic si cand eram mare voiam sa ma joc. a intervenit ceva: cum sa fac ca sa ma "pensionez" cat mai repede ...ca sa ma joc cat mai mult. tot timpul, daca se poate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2018 Postat Februarie 21, 2018 PULA! Sa- mi bag pula, chiar este fata :)))) 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2018 Postat Februarie 21, 2018 Neah, eu sunt mai frumos! 1
cvrtester Reputație: 175 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Februarie 21, 2018 Sa- mi bag pula, chiar este fata :)))) Shemaleee :)) ON: Ginecolog!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 Shemaleee :)) http://www.animatedimages.org/data/media/1620/animated-tweety-image-0100.gif 1
cvrtester Reputație: 175 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Februarie 22, 2018 Shemaleee :)) http://www.animatedimages.org/data/media/1620/animated-tweety-image-0100.gifShemale alert? :))Sa vina "mick-unealta secreta" :))))
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 https://m.popkey.co/7af9a7/pD95K.gif
jcoadm Reputație: 53 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2018 pilot :laugh2 :laugh2
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iunie 30, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Iunie 30, 2018 Marinar
magiun Reputație: 455 Postat Martie 20, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Martie 20, 2019 Nimic...si am aj!
the_welder Reputație: 230 Postat Martie 29, 2019 Oras:Compton,California Oras:Compton,California Postat Martie 29, 2019 Inginer
erectiadedimineata Reputație: 6 Postat Martie 29, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 29, 2019 musafir :waytogo 1
maryo6969 Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 Peste
biancadelicious Reputație: 265 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: bianca69@gmx.com Oras:Bucharest Telefon: bianca69@gmx.com Oras:Bucharest Postat Aprilie 2, 2019 Cantareata:-))Si medic in acelasi timp 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:București. Oras:București. Postat Aprilie 3, 2019 Fotbalist la Steaua :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum