miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 15, 2017 btw ca tot vb despe animale Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? parca era o veverita ultima oara , altadata un viezure , acum l-ai facut de URS Doamne ce minte incalcita mai ai spune sincer te droghezi ? sau suferi de vreo boala anume?
danela Reputație: 21 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 btw ca tot vb despe animale Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? eu cu mama,tata...mama le-a rasp ca nu sufar fotografiile eram gen ma doare nicaieri ca am o gluga ce imi acopera fata toata apropapr. dupa am curatat personal cu lopata la ursi si almeu se dadea intre busteni si cauciucuri. facea tumbe... vreo 7 ani inai nte sa-l hranesc ult data....ala a ramas acolo.il iubesc si acum ca traieste ,insa singur fara mama si sora care au evadatdar nu o sa uit in viata mea senzatia ca un urs brun imi sugea degetu si ma urmarea pe curse de busteni sa faca tumbeam hranit si lupi cat am curatat la ursi,dar nu am simtit aceeasi conexiune....le dadeai valau de carne ei veneau de nicaieri slabi rupti ssi lesinati de foame miroaseau lipaiai,rareori te incolteau, o imprstiau peste tot, eram si erau f reci si pasivi gen putem trece uniipe langa altii dar nimic maimult, si mie imiplaceulupii maimult decat ursii.however a luat o lupoica doua inghitituri rapide si mi-a lins cizmele. de data asta nu am indraznit sa mangai pe cap si sa las sa imi suga degetu de dulceata de mure ca la ursulet....totusi lupoaica desi niciunu din haita la orizont de cate ori fluieram veneam aproape la min 10 mnici nu stu ce incerc sa exprim. poate doar ca cu animale generic salbatice te simti la fel de cozy si strangi la fel dupa ele ca dupa animale mariAi hrănit un urs cu mâna ta !? 😂A fost funny 😉😂😙
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 16, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 16, 2017 n'ai d cIar ai venit aici distruso?? 1 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 E o specie ciudata de dinozaur pasarea.Crocozaur ii zice .Crocozaur ai belit pularum.Cand o vezi stii ca ai belit pula
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 E o specie ciudata de dinozaur pasarea.Crocozaur ii zice .Crocozaur ai belit pularum.Cand o vezi stii ca ai belit pula Da' cumo arata Cracozauru'?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 16, 2017 s-a aflat cum se numeste pasarea?
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 16, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Falcon soim 7 9
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 btw ca tot vb despe animale Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? eu cu mama,tata...mama le-a rasp ca nu sufar fotografiile eram gen ma doare nicaieri ca am o gluga ce imi acopera fata toata apropapr. dupa am curatat personal cu lopata la ursi si almeu se dadea intre busteni si cauciucuri. facea tumbe... vreo 7 ani inai nte sa-l hranesc ult data....ala a ramas acolo.il iubesc si acum ca traieste ,insa singur fara mama si sora care au evadatdar nu o sa uit in viata mea senzatia ca un urs brun imi sugea degetu si ma urmarea pe curse de busteni sa faca tumbeam hranit si lupi cat am curatat la ursi,dar nu am simtit aceeasi conexiune....le dadeai valau de carne ei veneau de nicaieri slabi rupti ssi lesinati de foame miroaseau lipaiai,rareori te incolteau, o imprstiau peste tot, eram si erau f reci si pasivi gen putem trece uniipe langa altii dar nimic maimult, si mie imiplaceulupii maimult decat ursii.however a luat o lupoica doua inghitituri rapide si mi-a lins cizmele. de data asta nu am indraznit sa mangai pe cap si sa las sa imi suga degetu de dulceata de mure ca la ursulet....totusi lupoaica desi niciunu din haita la orizont de cate ori fluieram veneam aproape la min 10 mnici nu stu ce incerc sa exprim. poate doar ca cu animale generic salbatice te simti la fel de cozy si strangi la fel dupa ele ca dupa animale maritu esti vistantric pe steroizi
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Mult mai scrii muri-r-ar pasarea
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Pitigoi lopatarTe referi la Picon?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 24, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 24, 2017 tu esti vistantric pe steroiziAmandoua sunt... nevorbite 3 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 24, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 24, 2017 Iubire adevăratăla mall la shopping
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum