Sari la conținut

Ce pasare e asta?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

btw ca tot vb despe animale :)

Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca  hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto?

parca era o veverita ultima oara , altadata  un viezure , acum l-ai facut de URS  :laugh2

Doamne ce minte incalcita mai ai  :slap2

spune sincer te droghezi ? sau suferi de vreo boala anume?  :hmmm

Postat

Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? eu cu mama,tata...mama le-a rasp ca nu sufar fotografiile eram gen ma doare nicaieri ca am o gluga ce imi acopera fata toata apropapr. dupa am curatat personal cu lopata la ursi si almeu se dadea intre busteni si cauciucuri. facea tumbe... vreo 7 ani inai nte sa-l hranesc ult data....ala a ramas acolo.il iubesc si acum ca traieste ,insa singur fara mama si sora care au evadat

dar nu o sa uit in viata mea senzatia ca un urs brun imi sugea degetu si ma urmarea pe curse de busteni sa faca tumbe

am hranit si lupi cat am curatat la ursi,dar nu am simtit aceeasi conexiune....le dadeai valau de carne ei veneau de nicaieri slabi rupti ssi lesinati de foame miroaseau lipaiai,rareori te incolteau, o imprstiau peste tot, eram si erau f reci si pasivi gen putem trece uniipe langa altii dar nimic maimult, si mie imiplaceulupii maimult decat ursii.

however a luat o lupoica doua inghitituri rapide si mi-a lins cizmele. de data asta nu am indraznit sa mangai pe cap si sa las sa imi suga degetu de dulceata de mure ca la ursulet....

totusi lupoaica desi niciunu din haita la orizont de cate ori fluieram veneam aproape la min 10 m

nici nu stu ce incerc sa exprim. poate doar ca cu animale generic salbatice te simti la fel de cozy si strangi la fel dupa ele ca dupa animale mari

Ai hrănit un urs cu mâna ta !? 😂

A fost funny 😉😂😙

Postat

E o specie ciudata de dinozaur pasarea.Crocozaur ii zice .

Crocozaur ai belit pularum.

Cand o vezi stii ca ai belit pula

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E o specie ciudata de dinozaur pasarea.Crocozaur ii zice .

Crocozaur ai belit pularum.

Cand o vezi stii ca ai belit pula

Da' cumo arata Cracozauru'?

Postat

Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca  hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? eu cu mama,tata...mama le-a rasp ca nu sufar fotografiile  eram gen ma doare nicaieri ca am o gluga ce imi acopera fata toata apropapr. dupa am  curatat personal cu lopata la ursi si almeu se dadea intre busteni si cauciucuri. facea tumbe... vreo 7 ani inai nte sa-l hranesc ult data....ala a ramas acolo.il iubesc si acum ca traieste ,insa singur fara mama si sora care au evadat

dar nu o sa uit in viata mea senzatia ca un urs brun imi sugea degetu si ma urmarea pe curse de busteni sa faca tumbe

am hranit si lupi cat am curatat la ursi,dar nu am simtit aceeasi conexiune....le dadeai valau de carne ei veneau de nicaieri slabi rupti ssi lesinati de foame miroaseau lipaiai,rareori te incolteau, o imprstiau peste tot, eram si erau f reci si pasivi gen putem trece uniipe langa altii dar nimic maimult, si mie imiplaceulupii maimult decat ursii.

however a luat o lupoica doua inghitituri rapide si mi-a lins cizmele. de data asta nu am indraznit sa mangai pe cap si sa las sa imi suga degetu de dulceata de mure ca la ursulet....

totusi lupoaica desi niciunu din haita la orizont de cate ori fluieram veneam aproape la min 10 m

nici nu stu ce incerc sa exprim. poate doar ca cu animale generic salbatice te simti la fel de cozy si strangi la fel dupa ele ca dupa animale mari

tu esti vistantric pe steroizi 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...