Sari la conținut

Caut sclav personal!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ai gresit sectiunea.vezi ca este unul pe topicul lorenei

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana.

Pentru detalii, discutam in privat :D

Mare grija,sa nu vadă anunțul picoaie ca nu mai scapi de el.

Dorința lui este de a sta in cort pe plaja si sa fie umilit de cel puțin trei ori pe sapt

Postat

Mare grija,sa nu vadă anunțul picoaie ca nu mai scapi de el.

Dorința lui este de a sta in cort pe plaja si sa fie umilit de cel puțin trei ori pe sapt

pana una alta vad ca nu scap de tine

am impresia ca te tenteaza

hai, indrazneste! voi fi miloasa cu tine

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Inital credeam ca rozkendra a scris asta, dar m-am linistit, tot un fel de rozkendra flausata esti

nu exista grad de comparatie =))) intre mine si rozikk =)) ... mai am pana sa o iau pe aratura iar eu am depasit de mult faza cu "cai verzi pe pereti"

sunt mai practica =)))

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana.

Si-o pula-n cur sa nu-ti cada chilotii, nu vrei ? :D

Pe mine m-ai mascarit c-am avut tupeul sa caut femei sanatoase la cap pe aici, fara foame in glanda, fara yuby si alti garizi agatati de ele, pe care sa le tratez ca pe niste femei normale pe timpul, stresul si pe cheltuiala mea. ;)
  Pula acum si cu tine, ala nu-i sclav ceea ce cauti tu, este doar un papagal amarat de sot banal, ca si 3/4 dintre balalaii prezenti aici, aici lei si acasa mielusei, de aici si frustrarile lor, acasa cu papucul pe cap si sacosa legata de gat trimisi la piata, iar aici se cred zmei, umilind niste amarate mai amarate decat ei. :(
   Am mai zis de o gramada de ori, nu merge si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, ia-ti un 'prost' permanent serios, muncitor si de casa, si retrage-te la mosie la facut de gem si sa pui legume la borcan, daca tot ai de gand sa ramai casnica pe viata. E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', daca mai are pensie/salariu frumusel si pula functionala, ti-a pus Dumnezeu mana in cap. :)

Apropo, nu stii vreo casa de vanzare la tara cu cel putin o mie de metri patrati dar nu la cuca macaii, la vreo 10-20 de km de oras, ma bate gandul de un experiment, ca am inceput sa ma cam satur invazia asta de cocalari, tarani si taranci nesimtiti/e care au invadat orasul cu basini pe burta goala, poate acolo este mai liniste daca toti boschetarii fomisti au fugit la oras de foame, arzand-o miliardari in online. 
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Pe mine m-ai mascarit c-am avut tupeul sa caut femei sanatoase la cap pe aici, fara foame in glanda, fara yuby si alti garizi agatati de ele, pe care sa le tratez ca pe niste femei normale pe timpul, stresul si pe cheltuiala mea. ;)
  Pula acum si cu tine, ala nu-i sclav ceea ce cauti tu, este doar un papagal amarat de sot banal, ca si 3/4 dintre balalaii prezenti aici, aici lei si acasa mielusei, de aici si frustrarile lor, acasa cu papucul pe cap si sacosa legata de gat trimisi la piata, iar aici se cred zmei, umilind niste amarate mai amarate decat ei. :(
   Am mai zis de o gramada de ori, nu merge si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, ia-ti un 'prost' permanent serios, muncitor si de casa, si retrage-te la mosie la facut de gem si sa pui legume la borcan, daca tot ai de gand sa ramai casnica pe viata. E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', daca mai are pensie/salariu frumusel si pula functionala, ti-a pus Dumnezeu mana in cap. :)

Apropo, nu stii vreo casa de vanzare la tara cu cel putin o mie de metri patrati dar nu la cuca macaii, la vreo 10-20 de km de oras, ma bate gandul de un experiment, ca am inceput sa ma cam satur invazia asta de cocalari, tarani si taranci nesimtiti/e care au invadat orasul cu basini pe burta goala, poate acolo este mai liniste daca toti boschetarii fomisti au fugit la oras de foame, arzand-o miliardari in online. 

ba vreau si una d-aia dar sa merite :P si apoi, unde ai vazut domnia ta "sot"? eu nu am scris asa ceva =)) am zis personal si disponibil 2 zile pe saptamana =)) si nu vreau sa-mi care sacosa de la piata , pot sa o fac singura =))

offf, ce ma fac eu cu tine? nimic nu te multumeste dar uite, eu sunt blanda si intelegatoare iti pot tolera hachitele :D... te inhami? =)) nope, stiam eu ca doar gura e de tine =))

Iar partea a 2a, acu' si cu tine

Prea direct si prea lovesti sub centura si zgandari amorul propriu

• Oras:86.925026 27.987850
Postat

io zic mai bine sa zici cat dai casa te futa cineva?

• Like 1
Postat

https://romaniadacia.files.wordpress.com/2014/10/dugout-bordei-romania-traditional-romanian-house.jpg

• Like 1
Postat

io zic mai bine sa zici cat dai casa te futa cineva?

buey tentativa de putzulica, sclavu'nu fute , nici nu ridica ochii din pamant in fata STAPANEI ... iar de primit, primesc doar eu TRIBUT ca il tolerez si ii permit sa stea in preajma mea

marsh de aici, cand ti-o creste putza atunci sa deschizi gura =))

Postat

buey tentativa de putzulica, sclavu'nu fute , nici nu ridica ochii din pamant in fata STAPANEI ... iar de primit, primesc doar eu TRIBUT ca il tolerez si ii permit sa stea in preajma mea

marsh de aici, cand ti-o creste putza atunci sa deschizi gura =))

io zic decat cand nai baut sa scri pacilisa cate faci de ras

• Like 1
Postat

puleandru= putza frageda, necoapta =))

Consum alcool moderat spre deloc =)) ... si numai iarna

dela smegma delirezi

Postat

ce e aia ?

daca e medicament, in afara de aspirina, nu prea iau nimic

branzan coaja de brad

Postat

E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu',

de-ar fi sa fie, stai bland, va trai ca un print pentru ca inca nu am nevoie de asa ceva ... ma descurc singurica :D

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...