anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 10, 2017 Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana. Pentru detalii, discutam in privat 3 2
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2017 Ai gresit sectiunea.vezi ca este unul pe topicul lorenei 5 4
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2017 Cred ca titlu mai potrivit ar fi fost : Caut ingrijitor personal 4 7
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 10, 2017 Inital credeam ca rozkendra a scris asta, dar m-am linistit, tot un fel de rozkendra flausata esti 2 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 ........ 1
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana. Pentru detalii, discutam in privat Mare grija,sa nu vadă anunțul picoaie ca nu mai scapi de el. Dorința lui este de a sta in cort pe plaja si sa fie umilit de cel puțin trei ori pe sapt
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 Mare grija,sa nu vadă anunțul picoaie ca nu mai scapi de el.Dorința lui este de a sta in cort pe plaja si sa fie umilit de cel puțin trei ori pe sapt pana una alta vad ca nu scap de tine am impresia ca te tenteaza hai, indrazneste! voi fi miloasa cu tine 4 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 Ai gresit sectiunea.vezi ca este unul pe topicul lorenei nope nu am gresit cu nimic
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 Cred ca titlu mai potrivit ar fi fost : Caut ingrijitor personal nu e cazul ... inca ma descurc singura dar nu m-as supara sa ii folosesc limba pe post de hartie igenica
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 Inital credeam ca rozkendra a scris asta, dar m-am linistit, tot un fel de rozkendra flausata esti nu exista grad de comparatie ) intre mine si rozikk ... mai am pana sa o iau pe aratura iar eu am depasit de mult faza cu "cai verzi pe pereti" sunt mai practica )
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 10, 2017 Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana. Pentru detalii, discutam in privat Si-o pula-n cur sa nu-ti cada chilotii, nu vrei ? Pe mine m-ai mascarit c-am avut tupeul sa caut femei sanatoase la cap pe aici, fara foame in glanda, fara yuby si alti garizi agatati de ele, pe care sa le tratez ca pe niste femei normale pe timpul, stresul si pe cheltuiala mea. Pula acum si cu tine, ala nu-i sclav ceea ce cauti tu, este doar un papagal amarat de sot banal, ca si 3/4 dintre balalaii prezenti aici, aici lei si acasa mielusei, de aici si frustrarile lor, acasa cu papucul pe cap si sacosa legata de gat trimisi la piata, iar aici se cred zmei, umilind niste amarate mai amarate decat ei. Am mai zis de o gramada de ori, nu merge si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, ia-ti un 'prost' permanent serios, muncitor si de casa, si retrage-te la mosie la facut de gem si sa pui legume la borcan, daca tot ai de gand sa ramai casnica pe viata. E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', daca mai are pensie/salariu frumusel si pula functionala, ti-a pus Dumnezeu mana in cap. Apropo, nu stii vreo casa de vanzare la tara cu cel putin o mie de metri patrati dar nu la cuca macaii, la vreo 10-20 de km de oras, ma bate gandul de un experiment, ca am inceput sa ma cam satur invazia asta de cocalari, tarani si taranci nesimtiti/e care au invadat orasul cu basini pe burta goala, poate acolo este mai liniste daca toti boschetarii fomisti au fugit la oras de foame, arzand-o miliardari in online. 5 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 Si-o pula-n cur sa nu-ti cada chilotii, nu vrei ? Pe mine m-ai mascarit c-am avut tupeul sa caut femei sanatoase la cap pe aici, fara foame in glanda, fara yuby si alti garizi agatati de ele, pe care sa le tratez ca pe niste femei normale pe timpul, stresul si pe cheltuiala mea. Pula acum si cu tine, ala nu-i sclav ceea ce cauti tu, este doar un papagal amarat de sot banal, ca si 3/4 dintre balalaii prezenti aici, aici lei si acasa mielusei, de aici si frustrarile lor, acasa cu papucul pe cap si sacosa legata de gat trimisi la piata, iar aici se cred zmei, umilind niste amarate mai amarate decat ei. Am mai zis de o gramada de ori, nu merge si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, ia-ti un 'prost' permanent serios, muncitor si de casa, si retrage-te la mosie la facut de gem si sa pui legume la borcan, daca tot ai de gand sa ramai casnica pe viata. E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', daca mai are pensie/salariu frumusel si pula functionala, ti-a pus Dumnezeu mana in cap. Apropo, nu stii vreo casa de vanzare la tara cu cel putin o mie de metri patrati dar nu la cuca macaii, la vreo 10-20 de km de oras, ma bate gandul de un experiment, ca am inceput sa ma cam satur invazia asta de cocalari, tarani si taranci nesimtiti/e care au invadat orasul cu basini pe burta goala, poate acolo este mai liniste daca toti boschetarii fomisti au fugit la oras de foame, arzand-o miliardari in online. ba vreau si una d-aia dar sa merite si apoi, unde ai vazut domnia ta "sot"? eu nu am scris asa ceva am zis personal si disponibil 2 zile pe saptamana si nu vreau sa-mi care sacosa de la piata , pot sa o fac singura offf, ce ma fac eu cu tine? nimic nu te multumeste dar uite, eu sunt blanda si intelegatoare iti pot tolera hachitele ... te inhami? nope, stiam eu ca doar gura e de tine Iar partea a 2a, acu' si cu tine Prea direct si prea lovesti sub centura si zgandari amorul propriu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 indrazniti , baieti, trebuie sa am de unde alege
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 Dispus sa se lase umilit la greu, sa se lase pus la munci de tot felul. Sa nu comenteze, sa fie docil, sa aiba disponibilitate de timp macar 2 zile pe saptamana. Pentru detalii, discutam in privat io zic mai bine sa zici cat dai casa te futa cineva? 1
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 Si-o pula-n cur sa nu-ti cada chilotii, nu vrei ? Pe mine m-ai mascarit c-am avut tupeul sa caut femei sanatoase la cap pe aici, fara foame in glanda, fara yuby si alti garizi agatati de ele, pe care sa le tratez ca pe niste femei normale pe timpul, stresul si pe cheltuiala mea. Pula acum si cu tine, ala nu-i sclav ceea ce cauti tu, este doar un papagal amarat de sot banal, ca si 3/4 dintre balalaii prezenti aici, aici lei si acasa mielusei, de aici si frustrarile lor, acasa cu papucul pe cap si sacosa legata de gat trimisi la piata, iar aici se cred zmei, umilind niste amarate mai amarate decat ei. Am mai zis de o gramada de ori, nu merge si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, ia-ti un 'prost' permanent serios, muncitor si de casa, si retrage-te la mosie la facut de gem si sa pui legume la borcan, daca tot ai de gand sa ramai casnica pe viata. E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', daca mai are pensie/salariu frumusel si pula functionala, ti-a pus Dumnezeu mana in cap. Apropo, nu stii vreo casa de vanzare la tara cu cel putin o mie de metri patrati dar nu la cuca macaii, la vreo 10-20 de km de oras, ma bate gandul de un experiment, ca am inceput sa ma cam satur invazia asta de cocalari, tarani si taranci nesimtiti/e care au invadat orasul cu basini pe burta goala, poate acolo este mai liniste daca toti boschetarii fomisti au fugit la oras de foame, arzand-o miliardari in online. https://romaniadacia.files.wordpress.com/2014/10/dugout-bordei-romania-traditional-romanian-house.jpg 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 io zic mai bine sa zici cat dai casa te futa cineva?buey tentativa de putzulica, sclavu'nu fute , nici nu ridica ochii din pamant in fata STAPANEI ... iar de primit, primesc doar eu TRIBUT ca il tolerez si ii permit sa stea in preajma mea marsh de aici, cand ti-o creste putza atunci sa deschizi gura
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 https://romaniadacia.files.wordpress.com/2014/10/dugout-bordei-romania-traditional-romanian-house.jpg mamaaaaaaaaaaaaa ce tare e !
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 buey tentativa de putzulica, sclavu'nu fute , nici nu ridica ochii din pamant in fata STAPANEI ... iar de primit, primesc doar eu TRIBUT ca il tolerez si ii permit sa stea in preajma mea marsh de aici, cand ti-o creste putza atunci sa deschizi gura io zic decat cand nai baut sa scri pacilisa cate faci de ras 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 io zic decat cand nai baut sa scri pacilisa cate faci de ras puleandru= putza frageda, necoapta Consum alcool moderat spre deloc ... si numai iarna 1
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 puleandru= putza frageda, necoapta Consum alcool moderat spre deloc ... si numai iarnadela smegma delirezi
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 dela smegma delirezi ce e aia ? daca e medicament, in afara de aspirina, nu prea iau nimic
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 ce e aia ? daca e medicament, in afara de aspirina, nu prea iau nimicbranzan coaja de brad
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 10, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 10, 2017 Cu cât îl plătești?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 E bun la facut piatza, schimbat becuri, baterii, fitinguri, robineti, cara si butelia, bate covoare, zugraveste, sapa gradina, iti framanta si cozonacu', de-ar fi sa fie, stai bland, va trai ca un print pentru ca inca nu am nevoie de asa ceva ... ma descurc singurica
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 10, 2017 branzan coaja de brad branza de burduf vrei sa spui ....aham , nu imi strica matzul e buna rau
Postări Recomandate