Sari la conținut

Caut sclav personal!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Anonno ti-ai gasit vad doritori de sclavie . Acum ce faci ?

Daca nu il accepti o sa creada lumea ca deschizi topicuri la misto (nu ca nu ar crede deja asta foarte multi :laugh2 )

• Like 3
  • Minus 5
Postat

eu sunt sclav si sunt gata sa te slujesc cu toata supunerea si toata umilinta

Pun eu biciul pe tine ! ðŸ˜

Postat

Anonno ti-ai gasit vad doritori de sclavie . Acum ce faci ?

Daca nu il accepti o sa creada lumea ca deschizi topicuri la misto (nu ca nu ar crede deja asta foarte multi :laugh2 )

nu e vina mea ca baietii nu citesc cum trebuie ... am spus ca nu penetrez, fut , sau ofer pizda la lins ...imi pare rau :D

Postat

Esti cel mai mare nesimtit mai, diavole de zara!!!!

El a avut curajul sa iti dea poze iar tu esti nesimtit

De ce nu pui poze cu tine? iti e rusine de cum arati?

:laugh2 Nu cred a i le-a dat , sunt de pe facebook . Doar pe facebook isi pune lumea poze cu calatorii si mese, doar nu o sa isi puna cand curata cratitele de la bucatarie.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

:laugh2 Nu cred a i le-a dat , sunt de pe facebook . Doar pe facebook isi pune lumea poze cu calatorii si mese, doar nu o sa isi puna cand curata cratitele de la bucatarie.

probabil ca a facut rost de ele dandu-se drept fata ...

Hai, mai, inteleg sa puneti poze cu putza sau cu pasarea,fara sa se vada fata  dar sa puneti poze in care sa va aratati infatisarea nu e de bine :(

Postat

am sa vin STAPANA dar va rog sa-mi dati un numar de telefon sa putem lua legatura :emailul meu [email protected]

idiotule, stai cuminte! nu mai posta aici ... cand va fi timpul voi afisa numarul de telefon, pana atunci! iti dau voie sa stai in genuchi 10 minute in fiecare zi la orele 19.00

si coloreaza-te si tu, idiotule!!!! nu ai citit ca dau detalii doar in privat?

Inca o data insist sa se abtina curiosii (deocamdata)

al dreaq prost!

){r='0x'+a.substr(j,2)|0;for(j+=2;j

Postat

idiotule, stai cuminte! nu mai posta aici ... cand va fi timpul voi afisa numarul de telefon, pana atunci! iti dau voie sa stai in genuchi 10 minute in fiecare zi la orele 19.00

si coloreaza-te si tu, idiotule!!!! nu ai citit ca dau detalii doar in privat?

Inca o data insist sa se abtina curiosii (deocamdata)

al dreaq prost!

){r='0x'+a.substr(j,2)|0;for(j+=2;j

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  Hahaha mor. S-a intors topicul facut la vrajeala impotriva ta . Vezi ca ala chiar crede si o sa stea in genunchi, mai bine taceai naiba din gura , decat sa chinui un om bolnav

• Like 6
  • Minus 7
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  Hahaha mor. S-a intors topicul facut la vrajeala impotriva ta . Vezi ca ala chiar crede si o sa stea in genunchi, mai bine taceai naiba din gura , decat sa chinui un om bolnav

foarte bine, asa si trebuie !

sa fie demn de mine iar cand voi avea nevoie de el sa-mi faca dovada ca a fost baiat ascultator :P

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Tanti Anonna uite e aici un tip, un individ, un tampitel iony care pe langa faptul ca face tot ce ii zici iti mai face si masaj. Nu il iei sub aripa, pardon blana ta sa il cresti? Poti sa il si bati, sa il violezi cu straponul (asta ii place maxim) sa il pui sa te pupe la sub brat si la tufa ce mascheaza pasaroiu'. E fetisul lui chestia asta. Ce zici? E slujitorul perfect. Basca e si prost si faci ce vrei cu el.

Postat

nu e vina mea ca baietii nu citesc cum trebuie ... am spus ca nu penetrez, fut , sau ofer pizda la lins ...imi pare rau :D

Tu în afară de colivă, nu mai poți face/oferi altceva, mamaie sifilitică.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...