Sari la conținut

halep vs ostapenko

Postări Recomandate

• Oras:......
  • Oras:......
Postat

pizda cealalta n-a castigat pe greselile simonei? :slap2

m am referit la stilu de joc al Simone i in general
Postat

Imi amintesc de acel penalty ratat de Messi cu City in UCL, cand portarul a parat, iar mingea i-a revenit si el a incercat sa loveasca cu capul.

Ce-au mai ras gushterii de el...

Idem aici.

Bucuria fraierilor pentru necazul altuia.

• Oras:pretutindeni
Postat

Imi amintesc de acel penalty ratat de Messi cu City in UCL, cand portarul a parat, iar mingea i-a revenit si el a incercat sa loveasca cu capul.

Idem aici.

Tu știi, că ai făcut sport mult la viața ta...pă plantaţie =))

• Minus 4
  • Oras:elsewhere
Postat

Idem aici.

Miski gresesti. Nu cred ca e o bucurie. Si pt cei care simt asa ceva, ei bine, sunt idioti, dar nu reprezentativi. Nu e vorba de hatereala aici....

Un cstigator este un catisgator si asta e adevarata sportitvitate. Sa fii primul si sa castigi titluri, Ca nu ajungi acolo si esti aplaudat pt eforturi este firesc, elegant si uman. Dar ca sportiv asta e tinta ta, scopul cu care pleci la drum.

Esti un 2, un nr 3, nu oricine poate fi , e adevarat. Dar nu esti acel nr 1

PE bune daca m-ar consola pe mine cu ceva daca in orice competitie as fi loc 2. As [putea fi la fel de ine 100, important e ca am pierdut 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Miski gresesti. Nu cred ca e o bucurie. Si pt cei care simt asa ceva, ei bine, sunt idioti, dar nu reprezentativi. Nu e vorba de hatereala aici....

Un cstigator este un catisgator si asta e adevarata sportitvitate. Sa fii primul si sa castigi titluri, Ca nu ajungi acolo si esti aplaudat pt eforturi este firesc, elegant si uman. Dar ca sportiv asta e tinta ta, scopul cu care pleci la drum.

Esti un 2, un nr 3, nu oricine poate fi , e adevarat. Dar nu esti acel nr 1

PE bune daca m-ar consola pe mine cu ceva daca in orice competitie as fi loc 2. As [putea fi la fel de ine 100, important e ca am pierdut 

Asta tot explicam si Eu.

Vizitator
Postat

Sper sa mai traiasca forumul asta 5 ani.

Tot atunci,vom vedea si cate GS va fi luat Simona.

Dupa cum vin pustoaicele din urma....viitorul nu e deloc roz.

A avut o ocazie rara,cam de 6/49 si a dat-o-n bara.Despre asta e vorba.Motivul?Incapabila.Scuzele sunt de prisos acum.La prima finala,hai ca a fost cu Sharapova,aia deja avea n titluri atunci.

1. Ana Ivanovic a castigat RG-ul in 2008. Spune-mi te rog ce a facut dupa aceea ???

2. Wozniacki - a fost numarul 1 mondial vreo 18 luni fara sa castige vreun GS. E drept, in perioada 2008-2011/2012 cand Serena a fost accidentata si a fost intr-o cadere de forma. Uita-te la Wozniacki cea de acum care face eforturi cumplite sa se mentina intre primele 10 (pentru ca tac'su antrenor = big fail. La fel cum a fost si alta cu tata antrenor, Marion Bartolli, retrasa acum).

3. Sharapova - uita-te la Sharapova cea de acum, e doar o umbra a Sharapovei de odinioara.

4. Nadal - intr-o mare cadere de forma in 2015-2016. Nu-i mai dadea nimeni sanse sa revina in top. Maine disputa finala si are 99% sanse sa o castige.

Orice activitate umana care implica eforturi de natura volitional-mentala/fizica are suisuri si coborasuri. Oamenii nu sunt roboti... inca ! Eu din nou zic - sa fim mai prietenosi si sa judecam mai putin....

• Like 1
Vizitator
Postat

1. Ana Ivanovic a castigat RG-ul in 2008. Spune-mi te rog ce a facut dupa aceea ???

2. Wozniacki - a fost numarul 1 mondial vreo 18 luni fara sa castige vreun GS. E drept, in perioada 2008-2011/2012 cand Serena a fost accidentata si a fost intr-o cadere de forma. Uita-te la Wozniacki cea de acum care face eforturi cumplite sa se mentina intre primele 10 (pentru ca tac'su antrenor = big fail. La fel cum a fost si alta cu tata antrenor, Marion Bartolli, retrasa acum).

3. Sharapova - uita-te la Sharapova cea de acum, e doar o umbra a Sharapovei de odinioara.

4. Nadal - intr-o mare cadere de forma in 2015-2016. Nu-i mai dadea nimeni sanse sa revina in top. Maine disputa finala si are 99% sanse sa o castige.

Orice activitate umana care implica eforturi de natura volitional-mentala/fizica are suisuri si coborasuri. Oamenii nu sunt roboti... inca ! Eu din nou zic - sa fim mai prietenosi si sa judecam mai putin....

Eu te inteleg.

Sharapova si azi daca at fi jucat cu oricare dintre cele doua,le-ar fi batut.

Postat

Tin minte, cand aveam colegi danezi, ce o mai laudau si se mandreau cu ea.

Iar ea avea sange polonez.

Ca romanu', zau, bre, truism, dar natie ca romanu' greu mai gasesti.Doar mexicanu', eventual.Ca si aia sunt la fel de prapastiosi si fatalisti ca noi.

Vizitator
Postat

Eu te inteleg.

Sharapova si azi daca at fi jucat cu oricare dintre cele doua,le-ar fi batut.

Sharapova !?! Cred ca glumesti.... ai vazut ce fel a jucat la Madrid !!!??? Chiar circula zvonuri ca vrea sa se retraga...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1f/f2/ce/1ff2ce4afff6c668457f5f30fa04f082.jpg

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

s-a prabusit psihic la un momentdat, avu si aia noroc dadu o minge in porumb si intra in teren din fileu la punct important, halep s-ia pirdut chefu la 3-0 si 40-0 in setu 2 cand i se parea ca nare cu cine sa joace

Vizitator
Postat

Nu s-a impartasit inainte de meci  :pope

Lasand gluma la o parte, trebuia sa o faca. Stiu ca in alti ani se spovedea si se impartasea inainte de turneele mari si tinea Posturile Mari de peste an !

Vizitator
Postat

• Finalista va primi 1.060.000 euro si 1.300 de puncte in ierarhia WTA, iar castigatoarea 2.1 milioane de euro si 2000 de puncte.

• Dupa parcursul de la Roland Garros, ambele jucatoare vor urca in clasamentul WTA: Simona Halep pana pe locul 2 (ar fi fost lider mondial daca ar fi castigat competitia pariziana), iar Jelena Ostapenko pana pe 12 (se afla pe 47).

• Like 1
Postat

Ca romanu', zau, bre, truism, dar natie ca romanu' greu mai gasesti.Doar mexicanu', eventual.Ca si aia sunt la fel de prapastiosi si fatalisti ca noi.

Tu, ești cel mai bun român...pune poze cu sarmalili dîn BanCock =))

Postat

Lasand gluma la o parte, trebuia sa o faca. Stiu ca in alti ani se spovedea si se impartasea inainte de turneele mari si tinea Posturile Mari de peste an !

Ce frumos :)

Sincer eu nu te inteleg de ce esti asa vehement aici, mi se pare ca fortezi nota putin. Ea trebuie laudata pt rezultatele frumoase si mai ales constanta ei si ca e concentrata, dar nu cred ca rumanu' treuie sa se exprime cu autosuficienta acum, ca sa nu devina hater, far' de neam pizmas, sa moara capra vecinului....

Chucky s-o fi ucurand el de parcursul lui Halep dar tot ce incerca sa spuna e ca ar fi fost cu adevarat fericit in caz de viictorie. Nu ca se bucura ca a pierdut.... 

Poate ca daca am tinti catre titluri si nu am cauta scuze adversarilor si nod in papura am aveam titluri oficiale in multe domenii, insclusiv sportul, nu doar fala ca un roman a ajuns departe

Postat

Ce frumos :)

Sincer eu nu te inteleg de ce esti asa vehement aici, mi se pare ca fortezi nota putin. Ea trebuie laudata pt rezultatele frumoase si mai ales constanta ei si ca e concentrata, dar nu cred ca rumanu' treuie sa se exprime cu autosuficienta acum, ca sa nu devina hater, far' de neam pizmas, sa moara capra vecinului....

Chucky s-o fi ucurand el de parcursul lui Halep dar tot ce incerca sa spuna e ca ar fi fost cu adevarat fericit in caz de viictorie. Nu ca se bucura ca a pierdut.... 

Poate ca daca am tinti catre titluri si nu am cauta scuze adversarilor si nod in papura am aveam titluri oficiale in multe domenii, insclusiv sportul, nu doar fala ca un roman a ajuns departe

Stii cum e?

Daca la 3-3 in setul 2, Halep intorcea si lua meciul, astia care acum o scuipa, i-ar fi laudat taria de caracter si inteligenta in joc.

Vizitator
Postat

Stii cum e?

Daca la 3-3 in setul 2, Halep intorcea si lua meciul, astia care acum o scuipa, i-ar fi laudat taria de caracter si inteligenta in joc.

Daca.....bla bla bla si bla bla bla....era Castigatoarea.Dar NU ESTE.

Si asta e tot.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...