game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Daca.....bla bla bla si bla bla bla....era Castigatoarea.Dar NU ESTE.Si asta e tot. Bucuria gusterilor.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 Stii cum e? Daca la 3-3 in setul 2, Halep intorcea si lua meciul, astia care acum o scuipa, i-ar fi laudat taria de caracter si inteligenta in joc.Nu stiu daca cineva a scuipat-o, de drept nu m-am uitat de forum ca de trefla.... Nici pe topic, decat pe pagina unde am inceput sa postez.Ti-am zis cateva replici mai sus ca daca cineva scupia si e hater , e idiot, nu reprezentativ fii cuminte
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Bucuria gusterilor. Ete scartz,o tot tii acum cu asta....
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Nu stiu daca cineva a scuipat-o, de drept nu m-am uitat de forum ca de trefla.... Nici pe topic, decat pe pagina unde am inceput sa postez.Ti-am zis cateva replici mai sus ca daca cineva scupia si e hater , e idiot, nu reprezentativ fii cuminte Deci chuck shurley asta e idiot, nu e reprezentativ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Deci chuck shurley asta e idiot, nu e reprezentativ?Te mananca placaju'? http://i.imgur.com/oiy4Pfr.gif
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 Deci chuck shurley asta e idiot, nu e reprezentativ?Asculta-ma ... tu ai o problema reala am observat demult asta la tine Cand iti formezi o opinie ramai fixat pe ea. Indiferent ce argumente iti aduce celalalt sau multi ceilalti. Esti mult prea inteligent sa te manifesti asa ingust, deci o pun pe seama faptului ca esti asa fixist pt ca esti contrazis des si in grup. Daca te-ai purta mai frumos cu lumea in general nici macar nu ai fi contrazis. Iti reamintesc ca indiferent ce calitatea produselor consumate si a locurilor vizitate esti un simplu om si daca nu placi o serie de oameni nu trebuie sa socializezi, ci petreci timpul cu cine iti face cat de cat cu ochiu'Asta de mai sus era ciufut ca isi dorea viitoria si tu turui tot cu placa ta de picup....
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Asculta-ma ... tu ai o problema reala am observat demult asta la tine Cand iti formezi o opinie ramai fixat pe ea. Indiferent ce argumente iti aduce celalalt sau multi ceilalti. Esti mult prea inteligent sa te manifesti asa ingust, deci o pun pe seama faptului ca esti asa fixist pt ca esti contrazis des si in grup. Daca te-ai purta mai frumos cu lumea in general nici macar nu ai fi contrazis. Iti reamintesc ca indiferent ce calitatea produselor consumate si a locurilor vizitate esti un simplu om si daca nu placi o serie de oameni nu trebuie sa socializezi, ci petreci timpul cu cine iti face cat de cat cu ochiu'Asta de mai sus era ciufut ca isi dorea viitoria si tu turui tot cu placa ta de picup.... Dupa ce il faci idiot, mai e si ciufut...
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 Si iti reamintesc ca nici nu ai calitati demiurgice, asa incat o serie de persoane pot avea pareri diferite tie oricand si la orice ora. ca nu esti vreun zeu superm, nu mai fi atat de recalcitrant si egoncentrist
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 Dupa ce il faci idiot, mai e si ciufut...Nu mai jigniSi data vitoare cand imi bagi vorbe in gura aseapta-te sa iti trag o palma zgomotoasa in public sa ma tii minteDaca nu ai avut mame, tati sa va invete sa aveti o tinuta respectabila fata de voi insiva si coloana verticala, ei bine, eu stau mereu foarte dreaptaDiscutii de tanci prost crescuti...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Dupa ce il faci idiot, mai e si ciufut... .....e suparat Lucifer,vroia si el sa se joace cu tine putin....dar revii tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Asculta-ma ... tu ai o problema reala am observat demult asta la tine Cand iti formezi o opinie ramai fixat pe ea. Indiferent ce argumente iti aduce celalalt sau multi ceilalti. Esti mult prea inteligent sa te manifesti asa ingust, deci o pun pe seama faptului ca esti asa fixist pt ca esti contrazis des si in grup. Daca te-ai purta mai frumos cu lumea in general nici macar nu ai fi contrazis. Iti reamintesc ca indiferent ce calitatea produselor consumate si a locurilor vizitate esti un simplu om si daca nu placi o serie de oameni nu trebuie sa socializezi, ci petreci timpul cu cine iti face cat de cat cu ochiu'Asta de mai sus era ciufut ca isi dorea viitoria si tu turui tot cu placa ta de picup.... N-avea ce face,si a zis sa-si mai faca inca un cont.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Nu mai jigniSi data vitoare cand imi bagi vorbe in gura aseapta-te sa iti trag o palma zgomotoasa in public sa ma tii minteDaca nu ai avut mame, tati sa va invete sa aveti o tinuta respectabila fata de voi insiva si coloana verticala, ei bine, eu stau mereu foarte dreaptaDiscutii de tanci prost crescuti... prea multa teorie ii faci pe tine cum te-au invatat, they gave you a good spanking?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 prea multa teorie ii faci pe tine cum te-au invatat, they gave you a good spanking?Nu tocmai Tata nu m-a lovit vreodata , nu m-a tras de vreo codita, nu m-a smucit vreodata in viata lui. El era adeptul sistemului recompensa pedeapsa.MAma ma caftea grav cand eram mai mica, dar am pus-o pe sistemu comunist de a lu ma-sa cand si-o lua si ea si dupa efectiv fugeam de ea si nu avea rapiditatea sa ma apuce. Mereu ii parea rau, mereu imi cumpara chestii scumpe cand dupa ce era sorcovita. Si pre adolescenta nici macar nu mai paruia, ci discuta. S-a rupt total de oisnuinta comunista in care iti carpesti copilu Dar ambii mi-ai dat respectul cuvenit de mica si deciziile importante inclusiv profesionale chiar si cand eram f mica erau supuse la un veto in 3. fiind unic copilAm fost mereu intrebata ce cred si parerea mea a fost in calcul in decizii statornice ce e drept parintii mei s-au luat de tineri si s-au desprins putin de parerile celorlati, mizand doar unu pe altu si fiind complet imaturi pana in studentia mea. mai mult decat mine chiar. dar corecti, oarecum responsaili si f foooarte sustinatoripe langa relatia parinti copil sunt cei mai uni prieteni ai mei pe viata si am putut discuta cu ei mereu orice, desi-s traditionali,nimic fiind tabu. de la carti la bordeluri zoofile din germania, la cluburi bdsm din uk, la sex, ;la starea mea afectiva, la visuri ale fiecaruia de viitor etceu chiar pot vb cu familia mea orice
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 Deci... fara deci. Simona si meciurile trucate - o EXTREM de mare tampenie. Nu a facut asa ceva si nici nu o va face. A fost o finala de Grand Slam. Nu un meci de tenis disputat la Clubul Rural Afumatii de Jos. Se putea intampla sa ajunga in finala ea contra numarului 1000 mondial si numarul 1000 sa o bata. Asa cum se putea intampla sa ajunga in finala numarul 1000 mondial contra Serenei si sa manance bataie Serena. Sau se putea ca Simona sa fie numarul 1000 mondial si sa joace cu Serena/Kerber si sa le bata. Statistic se putea multe. Sa nu uitam ca au mai fost jucatoare care au castigat GS-uri dar au esuat lamentabil la celelalte turnee. Nu este deloc usor sa fii intre primele 10 jucatoare ale lumii. Puneti-va in pielea ei putin.... Ion Tiriac a spus ca-i lipsesc 10 cm, foarte importanti pentru o jucatore de tenis. Daca avea mai multa alonja si era ceva mai lunga in brat, sigur avea mai multe sanse sa fie in alta parte.....Martina Hingis avea aceeasi înălțime si a dominat tenisu mondial Ce spune Țiriac e apă de ploaie la timpu ala era manageru ei
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 Sa nu crezi ca nu am vrut s o vad pe Halep câștigătoare.... dar asta e
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 10, 2017 Sper sa mai traiasca forumul asta 5 ani.Tot atunci,vom vedea si cate GS va fi luat Simona.Dupa cum vin pustoaicele din urma....viitorul nu e deloc roz.A avut o ocazie rara,cam de 6/49 si a dat-o-n bara.Despre asta e vorba.Motivul?Incapabila.Scuzele sunt de prisos acum.La prima finala,hai ca a fost cu Sharapova,aia deja avea n titluri atunci. Mai du-te ba si tu spre pula lu Hector, de labar trist si submisiv. Vad ca ai inceput sa te bati tu la locul 1, acilea, ala de cel mai mare lingau onanist. N-ai treaba sa lingi in pizda pe vreuna dintre dementele forumului ? Mananci cacat cu polonicu, cum multi deja au observat, din propriile frustrari, habar neavand de tenis. Simona a facut si inca face extrem de mult in tenis si pentru tenis, la cat ii permite fizicul. Nu a fost si nici nu poate fi vreodata spectaculoasa si competitiva in meciurile cu BBB(brainless ball bashers), tipul de femei barbat inzestrate fizic mai mult si mai bine decat majoritatea spermatozoizilor virtuali frustrati ca tine, care mananca cact aiurea fara sa inteleaga un sport, in care fizicul si psihicul trebuie sa se imbine perfect si sa functioneze mereu la cel mai inalt nivel meci de meci, lucruri reusite doar de cateva jucatoare si jucatori de tenis de-a lungul timpului. Referitor la nr 1 mondial si castigarea slamurilor, nu exista niciun pattern, ci doar doua jucatoare de exceptie ai ultimilor 10 ani, serena si sarapova, una deja depistata pozitiv, serena probabil urmand si ea un scandal daca va mai juca vreodata. Pentru cat ii permite fizicul Simonei, a facut deja prea mult in ultimii 4 ani, top 5 si 15 titluri, pe care nu cred ca vreo romanca o va mai egala in urmatorii 20 de ani. Spor nationalei de handicapti retardati, tatuati, barbugii si manelisti. 5-0 pt Polonia. 2 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 Sa i dăm cezarului. ... ce i al lui😂
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 10, 2017 Adevărul este că, în această după-amiază, adversara a fost mai bună decât Simona.Mulțumim, Simona.Atât ai putut astăzi.Poate vei câștiga, data viitoare....
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Mai du-te ba si tu spre pula lu Hector, de labar trist si submisiv. Vad ca ai inceput sa te bati tu la locul 1, acilea, ala de cel mai mare lingau onanist. N-ai treaba sa lingi in pizda pe vreuna dintre dementele forumului ? Mananci cacat cu polonicu, cum multi deja au observat, din propriile frustrari, habar neavand de tenis. Simona a facut si inca face extrem de mult in tenis si pentru tenis, la cat ii permite fizicul. Nu a fost si nici nu poate fi vreodata spectaculoasa si competitiva in meciurile cu BBB(brainless ball bashers), tipul de femei barbat inzestrate fizic mai mult si mai bine decat majoritatea spermatozoizilor virtuali frustrati ca tine, care mananca cact aiurea fara sa inteleaga un sport, in care fizicul si psihicul trebuie sa se imbine perfect si sa functioneze mereu la cel mai inalt nivel meci de meci, lucruri reusite doar de cateva jucatoare si jucatori de tenis de-a lungul timpului. Referitor la nr 1 mondial si castigarea slamurilor, nu exista niciun pattern, ci doar doua jucatoare de exceptie ai ultimilor 10 ani, serena si sarapova, una deja depistata pozitiv, serena probabil urmand si ea un scandal daca va mai juca vreodata. Pentru cat ii permite fizicul Simonei, a facut deja prea mult in ultimii 4 ani, top 5 si 15 titluri, pe care nu cred ca vreo romanca o va mai egala in urmatorii 20 de ani. Spor nationalei de handicapti retardati, tatuati, barbugii si manelisti. 5-0 pt Polonia. Semidoctule, iar te-ai cufurit pe forum? Nu e nici o diferenta intre limbajul tau si al grobienilor intrati in notorietate de aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Mai du-te ba si tu spre pula lu Hector, de labar trist si submisiv. Vad ca ai inceput sa te bati tu la locul 1, acilea, ala de cel mai mare lingau onanist. N-ai treaba sa lingi in pizda pe vreuna dintre dementele forumului ? Mananci cacat cu polonicu, cum multi deja au observat, din propriile frustrari, habar neavand de tenis. Simona a facut si inca face extrem de mult in tenis si pentru tenis, la cat ii permite fizicul. Nu a fost si nici nu poate fi vreodata spectaculoasa si competitiva in meciurile cu BBB(brainless ball bashers), tipul de femei barbat inzestrate fizic mai mult si mai bine decat majoritatea spermatozoizilor virtuali frustrati ca tine, care mananca cact aiurea fara sa inteleaga un sport, in care fizicul si psihicul trebuie sa se imbine perfect si sa functioneze mereu la cel mai inalt nivel meci de meci, lucruri reusite doar de cateva jucatoare si jucatori de tenis de-a lungul timpului. Referitor la nr 1 mondial si castigarea slamurilor, nu exista niciun pattern, ci doar doua jucatoare de exceptie ai ultimilor 10 ani, serena si sarapova, una deja depistata pozitiv, serena probabil urmand si ea un scandal daca va mai juca vreodata. Pentru cat ii permite fizicul Simonei, a facut deja prea mult in ultimii 4 ani, top 5 si 15 titluri, pe care nu cred ca vreo romanca o va mai egala in urmatorii 20 de ani. Spor nationalei de handicapti retardati, tatuati, barbugii si manelisti. 5-0 pt Polonia. Popeye...nu,nu și nu. Vezi ca a citi e una,a înțelege ce citești e alta.Și vezi ca ești cam obraznic băiețaș! 1
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 11, 2017 Martina Hingis avea aceeasi înălțime si a dominat tenisu mondialCe spune Țiriac e apă de ploaie la timpu ala era manageru ei Altu care vorbeste pe nas. Nu are rost sa facem comparatii in sport, in special cand vorbim de decade diferite cand tot sportul evolueaza, totul este din ce in ce mai fizic si mai rapid, dus aproape la extrem, in special tenisul, fetele servind azi mai puternic decat o faceau baietii acum 20 de ani, despre ce comparatii mai putem sa vorbim sau putem sa facem ? Sunt irelevante comparatiile de genul asta, azi, tenisul se bazeaza pe forta, in special cel feminin unde de multe ori raportul de forta este extrem de disproportionat(in comparatie cu cel al baietilor), iar jucatoarele de talia si forta Simonei, gen Martina Hingis, Justine Henin, Arantxa Sánchez Vicario au facut parte din alta era a tenisului, mult mai lent si mai moale, bazat in principal pe spin, si nu pe lovirea mingiei plat cu ghioga, cum se intampla azi cu majoritatea BBB-urilor. Si nu este chiar total adevarata/corecta comparatia cu Martina Higins, fiind din alt film si alt gen, pentru ca ea le-a avut ca BBB de top doar pe Devenport, Capriati, Serena si Venus, fata de acum cand 3/4 dintre ele lovesc mingea ca nebunele bazandu-se aproape exclusiv numai pe forta, si mai verifica h2h cu ele sa vezi cum a stat situatia, ca nu prea a dominat Martina, ci a fost un echilibru intre cele 5 de unde a ciugulit si ea printre ele 5 slamuri, puls ca cele 3-4 palitoare cu maciuca erau tinere si la inceput de cariera fara prea multa experienta . Chiar nu dau doi bani ce rahat mananca lipitoarea aia fomista si avara de Tiriac, in loc sa ajute si tenisul numai bani si mistreti are in cap, cert este ca talia considerata perfecta, desigur copletata de muschii si articulatiile aferente, este de aproximativ 175 cm pentru fete si 185cm pentru baieti. Singura si cea mai completa jucatoare din tenis dupa Steffy Graf, a fost/este Serena, care imbina si forta si tehnica, problema ei fiind alta, corpul ala monstruos, care nu are nicio legatura cu tipologia si caracteristicele corpului feminin, care parerea mea, numai prin diverse suplimente nutritive si hormonale putea deveni asa, care nu stiu cat de legale sunt ele in tenis. Anyway, nu cred ca WTA isi permite sa-si discrediteze jucatoarea numarul 1 al ultimilor 20 de ani si sa o supuna si pe ea la teste antidoping amanuntite, ar insemna pentru ei un dezastru financiar din prisma publicitatii negative. Cred ca si bagaboanta aia de sharapova care baga in ea de 10 ani tot felul de rahaturi ca sa-si poata trage dupa ea corpul ala de neam prost de 188 cm care numai pt tenis nu-i facut, a fost depistata de-a-n pulea, 'fortuit si aleatoriu', nestiind proasta ca rahaturile alea ies abia dupa 3 luni din corp si pot fi descoperite la analize, cu toate ca se anuntase cu un juma de an-un an inainte ca substanta aia fusese interzisa. Si altceva, vad ca multi destepti cu craci tot o trag cu vine calare din urma generatia tanara, uitati-va bai obositilor inainte sa mancati rahat pe top 50 WTA sa vedeti pe unde si cata generatie tanara e p-acolo ? Sunt vreo 5 ratacite de vreo 20 de ani toate una si una BBB. In acelasi ani de gratie 2013 cand a castigat 7 turneee, mici dar totusi 7, mai erau inca 2 jucatoare extrem de bune, talentate si tinere precum Simona, Eugenie Bouchard si Sloane Stephens, unde sunt ele acum, ii intreb pe rahatii care comenteaza despre jucatorii de tenis ca sunt prosti daca nu castiga toate meciurile la rand, si asta in pauzele cand nu se fut intre ei 24/24 in cur si-n gat aici sau pe gesepeu la ' rejele folbal', 'unicul si singurul' sportul preferat al pulimii retardate ? Anyway totul este relativ, ca gusturile sau admiratia fata de anumite jucatoare si stil de joc. Unora le place ca mingea sa fie bubuita, altora le place tenisul mai tehnic jucat mai cerebral. Iar tenisul mai cerebral(atat cat este si atunci cand este) al Simonei, momentan are mai multe si mai bune rezultate, decat al Irinei Begu sau al Soranei Cirstea, alte 2 BBB, al Monicai Niculescu fiind parca totusi prea tehnic, incarcat de slice si spin, lent pentru actuala era, parerea mea. Popeye...nu,nu și nu.Vezi ca a citi e una,a înțelege ce citești e alta.Și vezi ca ești cam obraznic băiețaș! Iti zic io, e da, da ,da , rectE bulanjiu rujat purtator de sutien, dresuri si shtrasuri scrie pe tine. Profiler scrie pe mine, asa te-am ginit si pe tine, esti un alt labil debebil, pablicar, un gudurache cu limba-n gauri straine in asteptarea vreunei pomeni zemoase, bine ca nu mi-ai pus un gif in care tu te crezi Bruce Lee sau cicicean. Si nu ca am visat azi noapte, am citit in stele, in zat sau am dat in bobi, asta e, lucrez cu materialul clientului, iar texele tale de p-acilea imi zic ca esti baietelul cu fustita, mai pysy pasarica, asa ca nu mai ma plictisi cu reply-uri ca asta va fi ultimul din partea mea, beleste ochiu si citeste ce-am scris mai sus, daca vrei sa intelegi ceva despre tenis. Hai totusi sa te bag in seama putin si sa-ti explic de ce mi-am permis sa te iau la pula, cum probabil s-ar crede ca fara temei. Te-as fi lasat in boala ta, sa te dai cu ruj, sa porti sutiene, chiloti de dama si te scalzi in continuare in penibil, dar m-a enervat faptul ca tu esti o pielea pulii in materie de tenis si te-apuci tu sa mananci rahat, despre putinii sportivi romani care inca mai fac performanta la cel mai inalt nivel. Niciun om sanatos la cap, care cunoaste, intelege sau chiar a practicat tenisul, indiferent ca-i roman sau strain nu va face caterinca si sa jigneasca un jucator de tenis, d-aia iti zic ca esti un preputz zbarcit de pula in cazul de fata. Si nici macar nu-s un mare fan al tenisului in general si al tenisului ei in mod particular, placandu-mi si mie cel exploziv, mai spectaculos jucat mai fara creier la plesneala ori sa fiu machidon ca sa zici ca m-as simti atacat de panaramele fara viata reala, care o ataca pe Simona fara niciun motiv in lumea asta de rahat virtuala, unde toti cacatii sunt zmei si atotstiutori. Chiar imi displac profund extrem de multi dintre machidoni, si cunosc real destui, nu de la televizor, fiind mai toti cam pe acelasi model aroganta, prost gust, subcultura si ''valuoare''ca al clanului becali, da' ba muie, fata aste este chiar subtire la obraz si de bun simt, nu s-a luat de nimeni, nu s-a certat cu nimeni, nu tine prima pagina cu scandaluri, ce aveti bai panaramelor cu ea ? Pe unde se scrie ceva de ea trebuie sa apara 2-3 muisti ca sa o mascareasca in toate felurile, mai voalat(asa ca tine) sau mai direct. A zis cineva undeva ca este cea mai buna din lume, a zis cineva ca merita sa castige toate Grand Slam-urile, este o jucataore printre cele mai bune din lume, nu cea mai buna, de unde atatea pretentii si dezamagiri, v-a bagati toti banii la pariuri pe meciurile ei si ati ramas orfani pe viata ? Lasati-o ba sa fie un model macar pentru fetitele alea mici care poate daca cu scoala nu se omoara au macar o sansa sa se apuce de tenis si nu de supt pula. Si nu doar ca ai fost primul ieri dupa infrangere care s-a gasit sa manance rahat pe mai multe topice deschise de niste oligofreni, revarsandu-ti frustrarea aici, ci chiar si cu doua zile in urma, te manca in cur de ea si pareai nefericit ca s-a calificat in finala. Cand o sa asculti comentariile in limba engleza ale comentatorilor straini, toti super profesionisti, majoritatea tenismeni/e, antrenori sau cu un puternic background in tenis ce parere au aproape toti despre ea, si nu ale istericului ala de CTP sau ale idiotilor alora retardati si semianalfabeti de comentatori doar de folbal de la digi sau dolce, abia atunci ai dreptul sa mananci jelibom. Faceti bai misto de nationala puli-n cur de folbal de rahat ca am ajuns pe locul 669 in lume la egalitate cu Burkina Faso, Papua Noua Guinee si Kyrgyzstan, nu despre un posibil nou val de popularitate in sport, care momentan, de 4 ani este acolo sus la cel mai inalt nivel, ce are sansa sa mai rupa copiii din fata calculatoarelor si din nenorocirile ce se intampla pe strazi cu generatiile tinere. Veniti cu placa si mancati rahat ca ea nu reprezinta Romania, ca ea joaca doar pentru bani si pt curul el, normal ca asa este, v-a luat voua vreun ban din buzunar ori de la buget ? Dar daca ea castiga al cui Imn se auzea mai idiotilor pe o arena de tenis cat un stadion/maidan de 'folbal' de la noi? In afara de Nastase, Hagi, Nadia, Dracula si de Ceausescu de ce politician sau olimpic la matematica au auzit strainii, cine vreti bai obositilor sa ne faca imaginea in Europa si in lume, proxenetii, prostitualtele, ciorditorii, talharii si idiotii ca voi care cum un roman scoate capul afara in lumea mare si incepe sa fie apreciat, cum trebuie sa aruncati voi cu cacat in el? Intr-o tara de cacanari, labagii, bulangii si alti impotenti frustrati, care le stiu pe toate si se pricep la toate, femeile, indiferent ca in pat(vezi aici) ori ca in sport, au ramas singurele care mai fac performanta la nivel inalt. Intelegi tu acum mai cornele de ce m-ai suparat si-am simtit nevoia sa te iau la pula si-ti zic ca-ti place sa mananci maroniu si simt cum frustrarea iti stange gaozul si te roade pe interior ? Cand o sa-ti tai tu pula aia a ta flescaita si o sa te caci pe ea, asa cum fata asta si-a taiat tzatzele ca sa faca performanta, abia atunci ai dreptul sa te umpli de maroniu la bot si sa-ti dai tu cu parerea, chiar si la modul caternicos oligofren. Asa ca fugi pe gesepeu ba petrica si manaca maroniu cu polonicu de nationala de folbal in curtea scolii, acolo, ca toti prostii se pricep la folbal, sau rezuma-te la gif-uri si la a linge in continuare virtual in gauri pe cele 2 panarame demente de frunte ale site-ului, in speranta ca poate futi/lingi si tu mai ieftin o nebuna cu patalama, dar ai grija sa te muste si sa iei vreo rabie de la ele . Imi cer scuze anticipat pulimii dezinteresate de tot ceea ce inseamna viata, sport si alte prostii pt lunga aberatie despre tenis, care probabil ca sport intereseaza pe extrem de putini, interesul maxim aici fiind cu siguranta reprezentat de a se fute in gura/gat/cur unii cu altii virtual, de a face glume handicapate pe orice subiect(vezi ciuc siarli asta) si de proastele pestite cu cat isi mai vand ele kilu de kizda la piata pe taraba. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Altu care vorbeste pe nas. Nu are rost sa facem comparatii in sport, in special cand vorbim de decade diferite cand tot sportul evolueaza, totul este din ce in ce mai fizic si mai rapid, dus aproape la extrem, in special tenisul, fetele servind azi mai puternic decat o faceau baietii acum 20 de ani, despre ce comparatii mai putem sa vorbim sau putem sa facem ? Sunt irelevante comparatiile de genul asta, azi, tenisul se bazeaza pe forta, in special cel feminin unde de multe ori raportul de forta este extrem de disproportionat(in comparatie cu cel al baietilor), iar jucatoarele de talia si forta Simonei, gen Martina Hingis, Justine Henin, Arantxa Sánchez Vicario au facut parte din alta era a tenisului, mult mai lent si mai moale, bazat in principal pe spin, si nu pe lovirea mingiei plat cu ghioga, cum se intampla azi cu majoritatea BBB-urilor. Si nu este chiar total adevarata/corecta comparatia cu Martina Higins, fiind din alt film si alt gen, pentru ca ea le-a avut ca BBB de top doar pe Devenport, Capriati, Serena si Venus, fata de acum cand 3/4 dintre ele lovesc mingea ca nebunele bazandu-se aproape exclusiv numai pe forta, si mai verifica h2h cu ele sa vezi cum a stat situatia, ca nu prea a dominat Martina, ci a fost un echilibru intre cele 5 de unde a ciugulit si ea printre ele 5 slamuri, puls ca cele 3-4 palitoare cu maciuca erau tinere si la inceput de cariera fara prea multa experienta . Chiar nu dau doi bani ce rahat mananca lipitoarea aia fomista si avara de Tiriac, in loc sa ajute si tenisul numai bani si mistreti are in cap, cert este ca talia considerata perfecta, desigur copletata de muschii si articulatiile aferente, este de aproximativ 175 cm pentru fete si 185cm pentru baieti. Singura si cea mai completa jucatoare din tenis dupa Steffy Graf, a fost/este Serena, care imbina si forta si tehnica, problema ei fiind alta, corpul ala monstruos, care nu are nicio legatura cu tipologia si caracteristicele corpului feminin, care parerea mea, numai prin diverse suplimente nutritive si hormonale putea deveni asa, care nu stiu cat de legale sunt ele in tenis. Anyway, nu cred ca WTA isi permite sa-si discrediteze jucatoarea numarul 1 al ultimilor 20 de ani si sa o supuna si pe ea la teste antidoping amanuntite, ar insemna pentru ei un dezastru financiar din prisma publicitatii negative. Cred ca si bagaboanta aia de sharapova care baga in ea de 10 ani tot felul de rahaturi ca sa-si poata trage dupa ea corpul ala de neam prost de 188 cm care numai pt tenis nu-i facut, a fost depistata de-a-n pulea, 'fortuit si aleatoriu', nestiind proasta ca rahaturile alea ies abia dupa 3 luni din corp si pot fi descoperite la analize, cu toate ca se anuntase cu un juma de an-un an inainte ca substanta aia fusese interzisa. Si altceva, vad ca multi destepti cu craci tot o trag cu vine calare din urma generatia tanara, uitati-va bai obositilor inainte sa mancati rahat pe top 50 WTA sa vedeti pe unde si cata generatie tanara e p-acolo ? Sunt vreo 5 ratacite de vreo 20 de ani toate una si una BBB. In acelasi ani de gratie 2013 cand a castigat 7 turneee, mici dar totusi 7, mai erau inca 2 jucatoare extrem de bune, talentate si tinere precum Simona, Eugenie Bouchard si Sloane Stephens, unde sunt ele acum, ii intreb pe rahatii care comenteaza despre jucatorii de tenis ca sunt prosti daca nu castiga toate meciurile la rand, si asta in pauzele cand nu se fut intre ei 24/24 in cur si-n gat aici sau pe gesepeu la ' rejele folbal', 'unicul si singurul' sportul preferat al pulimii retardate ? Anyway totul este relativ, ca gusturile sau admiratia fata de anumite jucatoare si stil de joc. Unora le place ca mingea sa fie bubuita, altora le place tenisul mai tehnic jucat mai cerebral. Iar tenisul mai cerebral(atat cat este si atunci cand este) al Simonei, momentan are mai multe si mai bune rezultate, decat al Irinei Begu sau al Soranei Cirstea, alte 2 BBB, al Monicai Niculescu fiind parca totusi prea tehnic, incarcat de slice si spin, lent pentru actuala era, parerea mea. Iti zic io, e da, da ,da , rectE bulanjiu rujat purtator de sutien, dresuri si shtrasuri scrie pe tine. Profiler scrie pe mine, asa te-am ginit si pe tine, esti un alt labil debebil, pablicar, un gudurache cu limba-n gauri straine in asteptarea vreunei pomeni zemoase, bine ca nu mi-ai pus un gif in care tu te crezi Bruce Lee sau cicicean. Si nu ca am visat azi noapte, am citit in stele, in zat sau am dat in bobi, asta e, lucrez cu materialul clientului, iar texele tale de p-acilea imi zic ca esti baietelul cu fustita, mai pysy pasarica, asa ca nu mai ma plictisi cu reply-uri ca asta va fi ultimul din partea mea, beleste ochiu si citeste ce-am scris mai sus, daca vrei sa intelegi ceva despre tenis. Hai totusi sa te bag in seama putin si sa-ti explic de ce mi-am permis sa te iau la pula, cum probabil s-ar crede ca fara temei. Te-as fi lasat in boala ta, sa te dai cu ruj, sa porti sutiene, chiloti de dama si te scalzi in continuare in penibil, dar m-a enervat faptul ca tu esti o pielea pulii in materie de tenis si te-apuci tu sa mananci rahat, despre putinii sportivi romani care inca mai fac performanta la cel mai inalt nivel. Niciun om sanatos la cap, care cunoaste, intelege sau chiar a practicat tenisul, indiferent ca-i roman sau strain nu va face caterinca si sa jigneasca un jucator de tenis, d-aia iti zic ca esti un preputz zbarcit de pula in cazul de fata. Si nici macar nu-s un mare fan al tenisului in general si al tenisului ei in mod particular, placandu-mi si mie cel exploziv, mai spectaculos jucat mai fara creier la plesneala ori sa fiu machidon ca sa zici ca m-as simti atacat de panaramele fara viata reala, care o ataca pe Simona fara niciun motiv in lumea asta de rahat virtuala, unde toti cacatii sunt zmei si atotstiutori. Chiar imi displac profund extrem de multi dintre machidoni, si cunosc real destui, nu de la televizor, fiind mai toti cam pe acelasi model aroganta, prost gust, subcultura si ''valuoare''ca al clanului becali, da' ba muie, fata aste este chiar subtire la obraz si de bun simt, nu s-a luat de nimeni, nu s-a certat cu nimeni, nu tine prima pagina cu scandaluri, ce aveti bai panaramelor cu ea ? Pe unde se scrie ceva de ea trebuie sa apara 2-3 muisti ca sa o mascareasca in toate felurile, mai voalat(asa ca tine) sau mai direct. A zis cineva undeva ca este cea mai buna din lume, a zis cineva ca merita sa castige toate Grand Slam-urile, este o jucataore printre cele mai bune din lume, nu cea mai buna, de unde atatea pretentii si dezamagiri, v-a bagati toti banii la pariuri pe meciurile ei si ati ramas orfani pe viata ? Lasati-o ba sa fie un model macar pentru fetitele alea mici care poate daca cu scoala nu se omoara au macar o sansa sa se apuce de tenis si nu de supt pula. Si nu doar ca ai fost primul ieri dupa infrangere care s-a gasit sa manance rahat pe mai multe topice deschise de niste oligofreni, revarsandu-ti frustrarea aici, ci chiar si cu doua zile in urma, te manca in cur de ea si pareai nefericit ca s-a calificat in finala. Cand o sa asculti comentariile in limba engleza ale comentatorilor straini, toti super profesionisti, majoritatea tenismeni/e, antrenori sau cu un puternic background in tenis ce parere au aproape toti despre ea, si nu ale istericului ala de CTP sau ale idiotilor alora retardati si semianalfabeti de comentatori doar de folbal de la digi sau dolce, abia atunci ai dreptul sa mananci jelibom. Faceti bai misto de nationala puli-n cur de folbal de rahat ca am ajuns pe locul 669 in lume la egalitate cu Burkina Faso, Papua Noua Guinee si Kyrgyzstan, nu despre un posibil nou val de popularitate in sport, care momentan, de 4 ani este acolo sus la cel mai inalt nivel, ce are sansa sa mai rupa copiii din fata calculatoarelor si din nenorocirile ce se intampla pe strazi cu generatiile tinere. Veniti cu placa si mancati rahat ca ea nu reprezinta Romania, ca ea joaca doar pentru bani si pt curul el, normal ca asa este, v-a luat voua vreun ban din buzunar ori de la buget ? Dar daca ea castiga al cui Imn se auzea mai idiotilor pe o arena de tenis cat un stadion/maidan de 'folbal' de la noi? In afara de Nastase, Hagi, Nadia, Dracula si de Ceausescu de ce politician sau olimpic la matematica au auzit strainii, cine vreti bai obositilor sa ne faca imaginea in Europa si in lume, proxenetii, prostitualtele, ciorditorii, talharii si idiotii ca voi care cum un roman scoate capul afara in lumea mare si incepe sa fie apreciat, cum trebuie sa aruncati voi cu cacat in el? Intr-o tara de cacanari, labagii, bulangii si alti impotenti frustrati, care le stiu pe toate si se pricep la toate, femeile, indiferent ca in pat(vezi aici) ori ca in sport, au ramas singurele care mai fac performanta la nivel inalt. Intelegi tu acum mai cornele de ce m-ai suparat si-am simtit nevoia sa te iau la pula si-ti zic ca-ti place sa mananci maroniu si simt cum frustrarea iti stange gaozul si te roade pe interior ? Cand o sa-ti tai tu pula aia a ta flescaita si o sa te caci pe ea, asa cum fata asta si-a taiat tzatzele ca sa faca performanta, abia atunci ai dreptul sa te umpli de maroniu la bot si sa-ti dai tu cu parerea, chiar si la modul caternicos oligofren. Asa ca fugi pe gesepeu ba petrica si manaca maroniu cu polonicu de nationala de folbal in curtea scolii, acolo, ca toti prostii se pricep la folbal, sau rezuma-te la gif-uri si la a linge in continuare virtual in gauri pe cele 2 panarame demente de frunte ale site-ului, in speranta ca poate futi/lingi si tu mai ieftin o nebuna cu patalama, dar ai grija sa te muste si sa iei vreo rabie de la ele . Imi cer scuze anticipat pulimii dezinteresate de tot ceea ce inseamna viata, sport si alte prostii pt lunga aberatie despre tenis, care probabil ca sport intereseaza pe extrem de putini, interesul maxim aici fiind cu siguranta reprezentat de a se fute in gura/gat/cur unii cu altii virtual, de a face glume handicapate pe orice subiect(vezi ciuc siarli asta) si de proastele pestite cu cat isi mai vand ele kilu de kizda la piata pe taraba. Mda...măcar Miskin are haz.Tu ești foarte grosolan.
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Iar se cufureste sclavul asta marin pe forum? Sta si scrie ore intregi la postari kilometrice pe care nu le citeste nimeni, dar afirma despre altii ca isi pierd timpul pe forum. Imaginea ipocriziei si a semidoctismului. 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 11, 2017 https://www.facebook.com/humulesti/videos/1889043464699764/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum