brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Hai mai Brett....Stim cu totii despre ce e vorba.Oricate argumente o sa aduceti,trofeul l-a luat castigatoarea,care nu e Simona Halep. de aceea simona e pe locul 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Halep este vinovata, pentru ca, pierzand, nu a reusit sa aduca un pic de fericire si motiv de a continua amarastenilor. http://i.imgur.com/xL3CXLq.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 de aceea simona e pe locul 2 Mda,stai sa se mai coaca astea mici uMpic.Sa revina si Serena.Zboara din primele 15.Trage tare acum sa mai faca ceva cascaval,asta e tot.
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Nimeni nu este profet in tara lui.Truism, insa perfect adevarat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Nimeni nu este profet in tara lui.Truism, insa perfect adevarat. corect este:niciun profet nu este bine primit in cetatea lui.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Mda,stai sa se mai coaca astea mici uMpic.Sa revina si Serena.Zboara din primele 15.Trage tare acum sa mai faca ceva cascaval,asta e tot. serena e cu burta la gura
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 serena e cu burta la guraȘi cu burta la gură le bătea pe amândouă. Creca miau o letonianca dasta,cami place cum țipă ) LE- ms mai Miskine!
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 corect este:niciun profet nu este bine primit in cetatea lui. Ramai mai bine la gifs.
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 Lituanianca va fii in 2, 3 ani nr 1 ...va domina tenisul mondial . ....este noua SerenaLa 20 de ani sa castige un grand -slam de asa anvergură. nu i rau Bravo ei!
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 E din Letonia, bai vuvuzelelor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Ramai mai bine la gifs. Mai Miskine.Eu te simpatizez.Esti umblat,ai scoala,stii sa vorbesti."Daca eu nu ma cu tine,tu de ce vrei sa te cu mine?"
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Și cu burta la gură le bătea pe amândouă. Creca miau o lituanianca dasta,cami place cum țipă ) le batea peste fund ca sa nu tipe
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Mai Miskine.Eu te simpatizez.Esti umblat,ai scoala,stii sa vorbesti."Daca eu nu ma cu tine,tu de ce vrei sa te cu mine?" Game set and miskin.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Game set and miskin. Ai vrea tu.Daca pun in gif de care trebuie,iar iti iei bandar ca-mi esti simpatic,las pe Motan,cand o vrea el.
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 10, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 10, 2017 Simona va ramane o jucătoare de pluton .....castiga pe greseala adversarului. ....munceste mult In rest nimic....este cum juca Pete Sampras😆
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Ai vrea tu.Daca pun in gif de care trebuie,iar iti iei bandar ca-mi esti simpatic,las pe Motan,cand o vrea el. Bucuria gushterilor, atunci cand sunt banat, este aproape similara cu bucuria haterilor, acum, cand Halep a pierdut.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Simona va ramane o jucătoare de pluton .....castiga pe greseala adversarului. ....munceste multIn rest nimic....este cum juca Pete Sampras pizda cealalta n-a castigat pe greselile simonei? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Bucuria gushterilor, atunci cand sunt banat, este aproape similara cu bucuria haterilor, acum, cand Halep a pierdut. Nu,nu ma bucur cand esti banat.Personal,te gasesc foarte amuzant.Si nu ne bucuram ca a pierdut Halep,toti am vrut sa castige,doar ca unii ne indoiam pe buna dreptate de ea.Asa ca daca a cazut,dam in ea,cum e normal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Deci... fara deci. Simona si meciurile trucate - o EXTREM de mare tampenie. Nu a facut asa ceva si nici nu o va face. A fost o finala de Grand Slam. Nu un meci de tenis disputat la Clubul Rural Afumatii de Jos. Se putea intampla sa ajunga in finala ea contra numarului 1000 mondial si numarul 1000 sa o bata. Asa cum se putea intampla sa ajunga in finala numarul 1000 mondial contra Serenei si sa manance bataie Serena. Sau se putea ca Simona sa fie numarul 1000 mondial si sa joace cu Serena/Kerber si sa le bata. Statistic se putea multe. Sa nu uitam ca au mai fost jucatoare care au castigat GS-uri dar au esuat lamentabil la celelalte turnee. Nu este deloc usor sa fii intre primele 10 jucatoare ale lumii. Puneti-va in pielea ei putin.... Ion Tiriac a spus ca-i lipsesc 10 cm, foarte importanti pentru o jucatore de tenis. Daca avea mai multa alonja si era ceva mai lunga in brat, sigur avea mai multe sanse sa fie in alta parte. Cel mai bine ar fi sa nu mai judecam, sa aruncam cu noroi sau sa ne dam de ceasu' mortii ca e proasta, habar n'are, nu stie, nu se pricepe, vrea coco etc. Nu stiu cati dintre noi jucam tenis si cati o facem de o maniera apta sa atinga macar 10% din realizarile Simonei Halep. Eu recunosc ca stiu tenis doar de la TV. Si nu cred ca sunt singurul. Unde e de criticat, bineinteles ca e bine si e foarte necesar ca Simona sa fie criticata, pentru a schimba ceva. Dar astazi nu a fost cazul. Haideti sa fim mai omenosi si mai blanzi cand facem anumite afirmatii. E drept sa fim suparati, dar nu e ok sa aruncam cu noroi intr-una din cele mai bune jucatoare de tenis din Ro. la ora actuala.... 1
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Deci... fara deci. Simona si meciurile trucate - o EXTREM de mare tampenie. Nu a facut asa ceva si nici nu o va face. A fost o finala de Grand Slam. Nu un meci de tenis disputat la Clubul Rural Afumatii de Jos. Se putea intampla sa ajunga in finala ea contra numarului 1000 mondial si numarul 1000 sa o bata. Asa cum se putea intampla sa ajunga in finala numarul 1000 mondial contra Serenei si sa manance bataie Serena. Sau se putea ca Simona sa fie numarul 1000 mondial si sa joace cu Serena/Kerber si sa le bata. Statistic se putea multe. Sa nu uitam ca au mai fost jucatoare care au castigat GS-uri dar au esuat lamentabil la celelalte turnee. Nu este deloc usor sa fii intre primele 10 jucatoare ale lumii. Puneti-va in pielea ei putin.... Ion Tiriac a spus ca-i lipsesc 10 cm, foarte importanti pentru o jucatore de tenis. Daca avea mai multa alonja si era ceva mai lunga in brat, sigur avea mai multe sanse sa fie in alta parte. Cel mai bine ar fi sa nu mai judecam, sa aruncam cu noroi sau sa ne dam de ceasu' mortii ca e proasta, habar n'are, nu stie, nu se pricepe, vrea coco etc. Nu stiu cati dintre noi jucam tenis si cati o facem de o maniera apta sa atinga macar 10% din realizarile Simonei Halep. Eu recunosc ca stiu tenis doar de la TV. Si nu cred ca sunt singurul. Unde e de criticat, bineinteles ca e bine si e foarte necesar ca Simona sa fie criticata, pentru a schimba ceva. Dar astazi nu a fost cazul. Haideti sa fim mai omenosi si mai blanzi cand facem anumite afirmatii. E drept sa fim suparati, dar nu e ok sa aruncam cu noroi intr-una din cele mai bune jucatoare de tenis din Ro. la ora actuala.... e singura jucatoare romana de top
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 e singura jucatoare romana de top Sper sa mai traiasca forumul asta 5 ani.Tot atunci,vom vedea si cate GS va fi luat Simona.Dupa cum vin pustoaicele din urma....viitorul nu e deloc roz.A avut o ocazie rara,cam de 6/49 si a dat-o-n bara.Despre asta e vorba.Motivul?Incapabila.Scuzele sunt de prisos acum.La prima finala,hai ca a fost cu Sharapova,aia deja avea n titluri atunci. 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 10, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 10, 2017 Bucuria gushterilor, atunci cand sunt banat, este aproape similara cu bucuria haterilor, acum, cand Halep a pierdut.Intamplarea face ca sunt de acord cu chucky.... Un invins ramane un invins pe locul 2,10, 20. A fi victorios inseamna sa fii un nr 1 detasat, cel putin odata.E adevarat ca in tenis e frumos si elegant sa aplauzi un jucator pe toata durata meciului chiar si cand se indreapta catre un esec remarcail si mie imi place asta. Nu ca la fotal de huidui in plin meci si arunci cu chestii in teren sa "rasplatesti sportivitatea".Dar un campion este un numar 1, sa nu ne furam caciula singuri acum....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum