omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 16, 2013 Mai era una cu ea, camelya, lucrau cu schimbu'. Poate gaseste cineva topicul ei. Bruneta supraponderala rau de tot . 1 4
adeun_dayic Reputație: 7558 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Telefon: adeun_dayic@yahoo.com Oras:ORADEA Postat Ianuarie 8, 2014 http://www.oradea.net/anunturi/noua-in-domeniu-fund-bombat-anunturi-gratuite-461840.html Noua in domeniu fund bombat Descriere Pasionala, superba, 1,65 60 kg fund bombat sani medii , forme apetisante,rafinata, sexy si educata, iti ofer clipe de neuitat in intimitatea unui apartament discret , imbinand placutul cu utilul, te astept sa petreci clipe fierbinti alaturi de mine . In asteptarea domnilor generosi. Discretie si igiena maxima! Suna-ma chiar acum Detalii generale Adaugat de bruneta_creata - Offline Contact online Trimite Mesaj Privat Sex Fata Din localitatea oradea Varsta 25 Zodia Varsator Inaltime 1,65 Greutate 60 Culoarea ochilor frumosi Culoarea parului bruneta Fumator Da Ocupatia ----- Interes financiar Judet Bihor Localitate / Oras oradea Contact Telefon / Mobil 0746836078
mariusm Reputație: 109 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 8, 2014 60 kg?? cred ca e mai aproape de 160kg decat de 60kg. Este a doua de unde am plecat, desi vroiam doar o descarcare rapida (oral ), cand am vazut-o m-am blocat nici nu eram pregatit pentru asa ceva parea de etnie, neingrijita, batrana. Voi avea cosmaruri cu ea cateva zile cu siguranta. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum