curiousgeorge Reputație: 109 Postat Aprilie 21, 2013 Postat Aprilie 21, 2013 Dapozele sunt reale mai putin cateva ,de ex ,prima poza din ultimul post al lui obiectiv,poza este a unei dudui care cred ca e recenzata si pe forum cu locatie undeva pe ferdinand pe langa reprez AudiLocatia este aceasi de 1-2 ani la Marvimex,lasa mult de dorit ,de la curatenie la nr mare de persoana care se perindeaza prin ap ,de baie nici nu mai vb,apa nu se tragea ,par in wc,lipsa prosop ,lipsa hartie,chiloti imprastiati peste tot ,vreo 6 periute de dinti ..Am inteles ca ar mai fi o colega,care dormea,in casa se auzeau mai multe voci din bucatarie,miros de mancare,probabil se gateaBanii i-a cerut inainte dupa care s-a dus in alta camera si i-a ascuns sub pres..Locatia/camera au un iz de casa sociala cu miros pe alocuri specific - 3Fatuca este simpatica la fata ,era chiar machiata/aranjata i-as da un 8Fizic ,este miniona <1.60h ,19 ani,carnea sta bine pe ea,subtirica<50 kg ,bine dotata un mare + aici - 8Desi ne-am inteles bine si am glumit si am dezghetat o pe cat posibil ,oralu l-a facut mecanic ,cu refuz in a acorda atentie si zonelor adiacente 6La normal (de anal nu am intrebat,dar eu va spun ca nu face),implicare 0,dar fara comentarii in nici o pozitie 7 (mai mult pt fizic)Spre sfarsit a facut cateva observatii legate de timp..un -1 la media generala din partea mea Per total ,daca descrierea va atrage si aveti voi locatie(nu stiu daca face outcall ) ar merita incercata 7
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2013 pozele sint sigur ale ei nu am nici o indoiala,daca maresti poza la care te referi tu ca nu ar fi a ei vei remarca tatuajele . in rest observatiile tale sint corecte,la ultima locatie nu am fost dar si in celelalte locatii unde am fost si am vizitat-o nu am fost impresionat de ordine si curatenie. sperind ca va reusi sa indrepte acest aspect ramine una dintre favoritele mele pentru inocentza si titisoarele desebite pe care le poarta. 1
curiousgeorge Reputație: 109 Postat Aprilie 22, 2013 Postat Aprilie 22, 2013 pe langa faptul ca recunosc locatia in poza la are fac referinta si nu este aceasi,recunosc si duduia,si nici tatuajul nu e acelasi (nici poz ea il are pe st,cea din poza e pe dreapta/mijloc)daca te uiti mai atent ,am postat incercand sa ma fac util ,nu vreau sa intru in ..discutii
zurly Reputație: 613 Postat Aprilie 22, 2013 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Aprilie 22, 2013 Aseara domnisoara a fost suprasolicitata, am incercat s-o sun, a sunat, mi-a respins, dupa care 30 de min mai tarziu avea telefonul inchis.
jerry.j Reputație: 170 Postat Aprilie 24, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 24, 2013 Sa nu va fie cu suparare boieri mari dar topicul asta nu isi are rostul deoarece fetele au tel inchise !!!!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 20, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 20, 2014 fac apel la curvarii cu vechime, mai are cineva vreo informatie despre madalina? sau a disparut total din peisaj?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 18, 2015 fac apel la curvarii cu vechime, mai are cineva vreo informatie despre madalina? sau a disparut total din peisaj?mai fac un apel la cele citeva fete inca active care o cunosc pe madalina sau au lucrat impreuna cu ea, sint curios daca mai este in romania.
b0n3r Reputație: 65 Postat Iulie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 18, 2015 Fac apel la Obiectiv sa-mi spuna unde gasesc fata din poza lui scz de offtopic
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 18, 2015 Fac apel la Obiectiv sa-mi spuna unde gasesc fata din poza lui scz de offtopico gasesti mai usor de cit crezi , la dacia , la parter . urmareste recenziile .
ssylver Reputație: 5207 Postat Iulie 18, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 18, 2015 eu nu am mai vazut de mult anunturi cu ea.. si de obicei nu folosea poze false in anunturi.. cred ca nu mai e prin cta de mult
ssylver Reputație: 5207 Postat Iulie 18, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 18, 2015 Fac apel la Obiectiv sa-mi spuna unde gasesc fata din poza lui scz de offtopic uite aici:http://nimfomane.com/forum/topic/21560-cristina-3-chimen-0732043024/page-2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum