Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

"DOAMNA tandra, 1,75 m, 68 kg, 32 ani, sani mari, te invit la mine sa-ti ofer sex oral cu fin. orala, sex normal, pozitia 69, poze reale, daca doresti sa ma cunosti suna-ma

Cam asa suna anuntul.
A fost cineva pe la doamna? Intentionez sa ma duc astazi. Am vb. la tel confirma ca fotografiile sunt reale, iar ca locatie undeva pe Calea Calarasi la biserica Delea Noua.

Ma gandeam ca poate a vizitat-o cineva si da ceva detalii.
post-50136-0-83836700-1352457306_thumb.jpgpost-50136-0-24183500-1352457312_thumb.jpgpost-50136-0-82779000-1352457315_thumb.jpgpost-50136-0-16946600-1352457319_thumb.jpg
Revin cu recenzie dupa vizita.

Postat

Salutare!

In final am reusit a ajung la doamna cu anuntul.

Locatia pe Calea Calarasilor, destul de ok.

Acum doamna se prezinta chiar ca in fotografii: cam pe la 1,75m, creola (dar nu de etnie), sani nr. 4, slabuta si destul de activa, fara miosuri, cam pe la 30 ani. Oricum este de apreciat ca sta singura sau in momentul respectiv era singura.

Ca note:

Oral: 7/10 se implica dar nimic spectaculor

GFE: incearca sa tina o conversatie dar nimic mai mult

Normal: 8/10 se implica destul de bine, chiar daca geme cam fals, su cel putin asa mi s-a parut mie.

Tarif: 150 ron/h.

Mi-a placut, dar nu de revenit.

• Like 1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am vizitat si eu aceasta doamna. Locatia este accesibila, pe Calea Calarasilor, in aceeasi garsoniera cu blonduta Cristina (care in anunturile ei scrie ca locuieste singura). Este adevarat ca atunci cand am vizitat-o era singura. Ca dealtfel si Cristina, la vremea cand am vizitat-o, cu vreo trei-patru luni in urma. Probabil ca ies din garsoniera cand una dintre ele are clienti.

Pozele doamnei sunt reale, dar ce nu se vede-n poze este fata, care este o mare dezamagire. Nas coroiat si cazut pana-n dreptul gurii. Domnita prezinta si o burtica destul de proeminenta, lucru ce nu se vede bine-n poze.

Serviciile sunt de mare rahat, atitudine zero. Am platit pentru o ora 150 ron (am avut si optiunea 100 ron pentru o finalizare). Sex oral neprotejat, fara niciun artificiu, banal. In timp ce facea oralul a sunat telefonul, era Cristina. I-a spus ca termina imediat! M-am uitat mirat la ea, trecusera 30 de minute din ora antamata. Am intrebat-o despre ce-i vorba, si mi-a spus ca asteapta pe cineva (nu stia ca stiu de Cristina). M-am scarbit, i-am dat in gurita ce aveam de slobozit, si am fugit la dus. I-am cerut 50 de ron inapoi, bani pe care nu i-am mai vazut, a spus ca se recompenseaza data viitoare (evident ca nu voi mai calca pe acolo).

Una peste alta, mare dezamagire!

Oral - 5

Normal - nu stiu

FK - nu se pune problema, la ce nasuc si gurita are

GFE - 0

Nu mai calc pe acolo, promit!

P.S. La plecare, Cristina astepta cumintica pe balconasul unde-i tubul de gunoi, pe casa scarii.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...