aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iunie 12, 2017 Hello people, Din cauza unor probleme cu coloana, in ultima perioada am cam devenit dependent de masaj. Si nu ma refer (doar) la erotic, ci un masaj sanatos de relaxare, macar o data pe saptamana, a cam devenit necesar. Asa ca am rugamintea sa-mi faceti si mie ceva recomandari de maseuze in Bucuresti, care acopera bine si partea de relaxare si cea de erotic, cu locatie centrala in Bucuresti (preferabil zona Romana/Victoriei si proximitate), ca sa pot si eu sa dau o fuga de la munca in timpul saptamanii pentru un masaj bun. Multumesc frumos.
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Postat Iunie 12, 2017 Si ca am uitat: Nu ma zgarcesc la bani daca obtin servicii de buna calitate.
boldjack Reputație: 141 Postat Iunie 12, 2017 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 12, 2017 http://kinetomedica.ro/ masaj profesionist non-sexual. au o locatie in piata victoriei
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Postat Iunie 12, 2017 http://kinetomedica.ro/ masaj profesionist non-sexual. au o locatie in piata victoriei Multumesc. Ideea era sa obtin "all in one", ca-s scurt de timp, si un masaj de relaxare bun, plus partea de erotic. Oricum, thx pentru hint.
boldjack Reputație: 141 Postat Iunie 12, 2017 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 12, 2017 ah, scuze, ... ;-) standardele mele sunt ridicate la ambele categorii de masaj si nu prea am gasit pe cineva sa le faca bine pe ambele. erotic foarte bun si masaj asa-si-asa gasesti pe site la rubrica specifica
nfhh Reputație: 276 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Poti incerca la gimnasta maturala tel 0767756161
nemo Reputație: -118 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 12, 2017 Din experientele mele Ramona este cea mai buna in asocierea celor doua tipuri de masaje, dar este infernal de greu de gasit.Poti incerca si la Elena ( Nuru masaj), dar sa-i specifici zona sensibila
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Eu iti recomand fara rezerve pe doamna Manuela.Are si topic pe aici.Tel. 0723.626.910Langa cladirea Universul Str. Brezoianu.Are 17 ani de experienta , a lucrat si in domeniul ortopediei.Masaj de tip japonez , pe meridiane , pe chakre , drenaj limfatic , shiatsu.Nu repeta miscarile la masaj.Fara erotic si body.Este la alt nivel....
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 La final ai parte si de o lăbuță
nukiss Reputație: 9 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2017 Poti incerca la gimnasta maturala tel 0767756161 A fost cineva la doamna? https://www.olx.ro/oferta/masaj-de-relaxare-ID8LR0R.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum