Sari la conținut

Locuri "Traseiste" de noapte

Postări Recomandate

Postat

Aveti grija ca e una la dibas pusă pe japca.Ne.am inteles la 50 op si dupa ce face lucrarea imi mai cere 50 ca ă primit sms de la pești ca ă depășit timpul.

E una mai plinuta cu piercing în nas si sta langa sensu giratoriu

• Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

Aveti grija ca e una la dibas pusă pe japca.Ne.am inteles la 50 op si dupa ce face lucrarea imi mai cere 50 ca ă primit sms de la pești ca ă depășit timpul.

E una mai plinuta cu piercing în nas si sta langa sensu giratoriu

ÃŽntrebare de 1000 de puncte.

Te-a păcălit..sau nu?fi sincer..nu are rost să ne minți pe noi..confutadori cu tine.. ðŸ‘ðŸ¼

Postat

ÃŽntrebare de 1000 de puncte.

Te-a păcălit..sau nu?fi sincer..nu are rost să ne minți pe noi..confutadori cu tine.. ðŸ‘ðŸ¼

Nu m.a păcălit, doar am primit amenințări ca.mi sparge geamul de la masina cand o gaseste in vreo parcare din ploiesti

Postat

Nu m.a păcălit, doar am primit amenințări ca.mi sparge geamul de la masina cand o gaseste in vreo parcare din ploiesti

Bun!bv!acum.. să nu-mi spui că ești speriat că o să-ți găsească mașina în vreo parcare din Ploiești.Sunt cateva zeci de parcări și plus de asta nu cred sub nici o formă că ți-a notat ție toate indicativele.. în special numărul de înmatriculare, culoarea mașinii, marca etc.Să fim serioși! vorbe goale,puerile de speriat copii sub 10 ani!

• Oras:Ploiesti
Postat

Curve spurcate...cu hamsii puse pe furat...d.aia eu țin portofelul in torpedou și langa am pistolul ..nu am primit niciodată amenințări...

• Like 1
Postat

Curve spurcate...cu hamsii puse pe furat...d.aia eu țin portofelul in torpedou și langa am pistolul ..nu am primit niciodată amenințări...

Văleuu Maicăăă!!Emachines 007.. ușor tati ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Văleuu Maicăăă!!Emachines 007.. ușor tati ðŸ˜ðŸ˜

E pocnitoare de airsoft dar face impresie😂

• Like 3
Postat

Off îmi este dor de domana cu opelul roșu ? Eu v am spus prima data de ea aici. Mai știe cineva de ea ?parca avea cineva fb ei ...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Off îmi este dor de domana cu opelul roșu ? Eu v am spus prima data de ea aici. Mai știe cineva de ea ?parca avea cineva fb ei ...

:angry  a schimbat opelul ;)

• Like 2
Postat

Are Vectra . Dar nu cred că mai face asta .a fost cineva ? Că știu că era măritată cu ăla de la vulcanizare

Postat

Acu am trecut pe la bucov...iar în sensul giratoriu era o blondă drăguță.. nu am oprit sa o intreb prețurile ptr serviciile prestate...parea interesantă...

Postat

Acu am trecut pe la bucov...iar în sensul giratoriu era o blondă drăguță.. nu am oprit sa o intreb prețurile ptr serviciile prestate...parea interesantă...

Postat

La ce ora, colegu'?

E tot aia de statea acolo pana in pod?

Postat

Buna blondă cu ochelari...da ...pana in pod...chiar am reusit sa ajung la ea...o suge bine ...nu comentează...e curata...testata si la normal...ca la oral dupa 15 minute ma lua somnul...decartat 100 lei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...