Sari la conținut

remontata

Postări Recomandate

• Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Eu pro-un sa dam restart nationalei de fotbal incepand cu comentatorii pulii de la tv. Bai fratilor voi i-ati auzit pe martalogii aia doi ce comentau aseara meciul, cum facea Hanca, Stanciu un dribling normal  aia doi incepeau 'vai, ce dribling, fenomenal, cel mai bun' , eu nu stiu la ce meci se uitau ei. Uite cum mintim poporu cu televizoru.

Ai dracu retarzi

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca nu era amical, ne batea Chile la cel putin 3-4 goluri diferenta si noi probabil aveam maxim 1 sut la poarta tot meciul. Comentatorii de la Pro Tv sunt la limita penibilului cu fazele aleacu renasterea echipei nationale si etc etc. Ma pis pe ei!

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numaivauitatz la Pro(st) TV. Emisiuni de cacao cu sare (cu mici exceptii)....

Iar echipa nationala...

• Oras:pretutindeni
Postat

Daca nu era amical, ne batea Chile la cel putin 3-4 goluri diferenta si noi probabil aveam maxim 1 sut la poarta tot meciul. Comentatorii de la Pro Tv sunt la limita penibilului cu fazele aleacu renasterea echipei nationale si etc etc. Ma pis pe ei!

Dă renașterea Rapidului ce-au zis? :)

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Dă renașterea Rapidului ce-au zis? :)

Au zis că e ca și rezolvată, e doar o chestiune de timp. În viziunea lor dar nu numai a lor cică Rapidul va renaște Joi la vară.

=))

• Like 1
Postat

Au zis că e ca și rezolvată, e doar o chestiune de timp. În viziunea lor dar nu numai a lor cică Rapidul va renaște Joi la vară.

=))

Ai sictir =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...