Sari la conținut

dragnea egal nimic

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Motiunea va trece, Grindeanu e la revedere si pe Dragnea il va durea in pula ca si pana acum.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu trece

De data asta sunt de acord cu tine !

• Oras:Somewhere
Postat

De data asta sunt de acord cu tine !

Macar de-ar fi asa.

Sa mai stea idiotii in sah.

Ca...ce mi-e Draqnea (parjol, furaciune, blaturi pe fata, fara rusine), ce mi-e Tonta (sa fim seriosi, Grindica a trebuit sa-si ia uzurpator in spate ca sa-l infrunte pe Draqnutz), oligofrenul mitomam, fantezist si inventator...

Plm ca ne ia naiba cu cretinii astia...😠😠😠

• Minus 5
Vizitator mc hammer
Postat

A luat-o razna si cursul valutar. ma astept si ROBOR-ul sa urmeze trend-ul.

Postat

A luat-o razna si cursul valutar. ma astept si ROBOR-ul sa urmeze trend-ul.

Nope Boss. Roboru' sta pe loc. Ptr ca bani sunt in piata, bancile stau cu curu' pe bani si e clar ca nu cresc dobanzile la delozite deci nici roboru.

Nu au pe cine finanta sau nu au inredere sa dea finantari, firmelor in special.

Si stiti de ce? Ca nici dracu' nu te mai crede in ziua de azi ca firma e a ta si facuta pe munca ta, fara sa ai legatura cu vre-un grangure din politica locala sau centrala, ca nu e nimeni in spatele tau.

Deci...tot jegurile astea din politica, cu toate furaciunile lor, au generat si imaginea asta...mama lor de imputiti...ca i-as lega pe toti la ochi si le-as da drumul sa mearga pe jos pe autostrada, in sensul invers directiei de mers a masinilor...sa simta si ei adrenalina cam cum simtim noi zi de zi...

Da, stiu, m-am aprins😠😠😠...dar asa fac cand ma gandesc la astia.

• Minus 5
Postat

A venit vara, e soare, ziua lunga, e cald si a cam inceput sa puta rahatul lasat in drum in timpul iernii de catre PSD cu celebra OUG 13, rahat moale, imputit, care duhneste in toata tara. Si care miros nici macar unii din cei din PSD-ALDE nu-l mai suporta....

Da-l in pula mea pe Dragnea, zi cine e aia de la semnătură.

Vizitator mc hammer
Postat

Nope Boss. Roboru' sta pe loc. Ptr ca bani sunt in piata, bancile stau cu curu' pe bani si e clar ca nu cresc dobanzile la delozite deci nici roboru.

Nu au pe cine finanta sau nu au inredere sa dea finantari, firmelor in special.

Si stiti de ce? Ca nici dracu' nu te mai crede in ziua de azi ca firma e a ta si facuta pe munca ta, fara sa ai legatura cu vre-un grangure din politica locala sau centrala, ca nu e nimeni in spatele tau.

Deci...tot jegurile astea din politica, cu toate furaciunile lor, au generat si imaginea asta...mama lor de imputiti...ca i-as lega pe toti la ochi si le-as da drumul sa mearga pe jos pe autostrada, in sensul invers directiei de mers a masinilor...sa simta si ei adrenalina cam cum simtim noi zi de zi...

Da, stiu, m-am aprins...dar asa fac cand ma gandesc la astia.

Asa sa fie, boss. Numa ca ron-ul a luat-o la vale. Si ma cam doare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...